Welke stoere keuken past bij jou? Ontdek het nu!

Welke stoere keuken past bij jou? Ontdek het nu!

Wit, zwart, blauw of groen: misschien ben je er nog niet helemaal over uit welke kleur jouw nieuwe keuken wordt. Of vind je jouw stijl niet in een categorie als modern, design of landelijk passen. Weet je zeker dat jouw keuken in ieder geval een stoere uitstraling moet krijgen? Lees dan snel verder. We nemen je uitgebreid mee in ons assortiment aan stoere keukens.
 

Maak een afspraak

Kenmerken van een stoere keuken

Stoere keukens staan erom bekend een robuuste uitstraling te hebben. Er wordt in deze keukens veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Ook zien we veel donkere kleuren terug in de keuken of combinaties van verschillende materialen. Een greeploze stoere keuken heeft een strakke uitstraling, maar vaak zien we dat een robuuste handgreep de keuken ook een stoere boost geeft. 

Een voorbeeld van een populaire stoere keuken uit de collectie van Bruynzeel Keukens is de Atlas Trend metaalzwart. Deze keuken heeft alle elementen van een stoere keuken in zich. Het keukenblad is van kunststof, maar heeft een robuuste en stenen uitstraling door de kleur en print. In de keukendeuren komen elementen terug die doen denken aan metaal en hout. Ook is er gekozen voor zowel een greeploos deel van de keuken als een aantal stoere handgrepen

Bruynzeel keuken Atlas Trend metaalzwart

Aerdenhout grijs eiken

De stoere landelijke keuken: natuurlijke materialen overheersen

Misschien denk je bij een landelijke keuken niet direct aan een stoere uitstraling. Toch zijn er meer dan genoeg stoere landelijke keukens. Afhankelijk van jouw wensen, creëer je samen met de aankoopadviseur een keuken die echt helemaal bij je past. In de stoere landelijke keuken overheersen natuurlijke materialen. De keuken straalt warmte uit en kent klassieke details, maar ook er komen ook meer robuuste details naar voren die de keuken een stoere touch geven. 

Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Aerdenhout grijs eiken. Een warme keuken door de deurtjes met een kader en het gebruik van hout. Het stoere effect van de keuken zie je terug in de handgreep Montana in zink Look en het werkblad van composiet. 

Stoere houten keukens

De meest voorkomende landelijke keuken die tegelijkertijd ook stoer te noemen is, is de houten keuken. Eén zo’n stoer houten keuken is de Jura wild eiken donker. Door de combinatie met bovenkasten in de kleur metallic koper en een kraan, spoelbak en greeplijst in dezelfde kleur ontstaat een unieke keuken. De metallic keukendeur is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan een enorm stoere uitstraling geven aan de houten keuken. 

Bruynzeel keuken Jura wild eiken donker

Matterhorn leisteengrijs

Stoere keuken in de kleur zwart 

Als er een kleur stoer is in de keuken, dan is het wel de zwarte keuken.  Van een matzwarte keuken tot een hoogglans zwarte keuken en van een compleet zwarte keuken tot de combinatie met hout, betonlook of een opvallende kleur: een zwarte keuken is al snel een hele stoere keuken. 

In deze keuken combineerden we de matzwarte keukendeuren met een keramiek keukenblad in marmerlook. Daarnaast is het houten boomstambarblad een echte toevoeging aan de keuken. Deze stoere zwarte keuken in combinatie met steen en hout is een heuse eyecatcher. 

Industriële keukens 

Met uitstralingen als cubaniet en staal, is de keukendeur Atlas Trend van Bruynzeel Keukens een perfecte keukendeur wanneer je een stoere keuken wenst. Daarnaast is dit ook nog eens de meest duurzame keukendeur. Deze stoere keukens neigen vooral naar een industriële keukenstijl. Is dit een stijl die past bij jou?

Lees dan snel verder

Atlas Trend cubaniet

Digitaal inspiratieboek

Oriënteer jezelf online of in de winkel

Klaar om inspiratie op te doen? Creëer één overzicht van alle keukenwensen met Moodboard Maker of stel direct de ideale keuken samen met de online keukenplanner.  

Liever fysiek oriënteren en inspiratie opdoen? Vraag dan het inspiratieboek per post aan of bezoek één van de Bruynzeel winkels in de buurt. Zie, voel en ervaar daar onder het genot van een kop koffie verschillende keukenopstellingen, kleuren en materialen. Uiteraard geven de keukenadviseurs van Bruynzeel Keukens daar deskundig advies. Daarnaast ontvang je een keukenontwerp op maat en een transparante offerte.

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.