Ontdek de nieuwste keukens uit onze collectie

Ook dit jaar hebben we onze collectie weer vernieuwd op basis van de laatste keukentrends. Ook de nieuwste handige opbergoplossingen en slimme apparaten zijn verwerkt in deze keukens. Bewonder de nieuwste kleuren alvast in de winkel of vraag het inspiratieboek aan en bekijk de hele collectie. 

Inspiratieboek aanvragen  Winkel bezoeken

Atlas kalkwit

De Atlas kalkwit is een betaalbare eilandopstelling met veel opbergruimte, ideaal voor gezinnen die graag samenkomen en heerlijke maaltijden klaarmaken in de keuken. De combinatie van de frisse kleur kalkwit en de warme houttint van het eiland zorgen voor een uitnodigende, moderne uitstraling. Ook aan gebruiksgemak is gedacht, de keuken heeft veel handige opbergruimte en is zelfs voorzien van een stofzuigerkast. 

Lees meer over de Atlas kalkwit

Brighton coco

Houd je van kleur in de keuken? Dan is deze handige rechte opstelling in onze nieuwe kleur coco een mooie bron van inspiratie! En goed nieuws: Deze keuken is naast stijlvol ook nog eens heel handig. Verschillende kastdieptes zorgen voor pakgemak en de afzetruimte zorgt ervoor dat er altijd genoeg ruimte vrij is op het keukenblad. Laat je verrassen door alles wat deze compacte keuken te bieden heeft!

Lees meer over de Brighton coco

Atlas Trend steengroen

Veel handige opbergruimte, slimme apparaten en een stijlvolle uitstraling. Deze steengroene keuken vol karakter heeft het allemaal! De verlichte glaskasten en de open vakken aan de voorkant van het eilandgedeelte zijn ideaal voor je mooiste glazen, decoratie, of dingen die je vaak gebruikt. De verlichting in de glaskasten, greeplijsten en wandplanken zijn voorzien van duurzame led-verlichting die je makkelijk via één app bedient. Zo heb je altijd goed zicht in de keuken!

Lees meer over de Atlas Trend steengroen

Jura ebbenhout

Ben jij op zoek naar een keuken waarin de laatste trends verwerkt zijn, maar wil je ook dat de keuken vooral lekker werkt? In de Jura ebbenhout zitten de vijf keukenzones precies op de juiste plek, zodat je geen onnodige bewegingen hoeft te maken. De extra grote koelvries-combinatie zorgt voor nog meer gemak en het open vak met verlichting is een sfeervol detail. Dat in combinatie van de kleuren ebbenhout, kokos en metaalbrons maken de keuken een inspirerende plek waar je makkelijk de lekkerste gerechten klaarmaakt. 

Lees meer over de Jura ebbenhout

Hoe ziet jouw ideale keuken eruit?

Welke keuken uit onze nieuwe collectie is jouw favoriet? Kom langs in één van onze winkels en gebruik deze keukens als inspiratie voor jouw nieuwe keuken. We zijn momenteel nog druk bezig alle nieuwe keukens in de winkels te plaatsen, maar alle nieuwe kleuren en materialen zijn al aanwezig. Kom langs, vergelijk en maak een eigen moodboard in ons keukenatelier. Je keukenwensen komen vervolgens tot leven in de 3D-ontwerpstudio en je gaat naar huis met een vrijblijvende, transparante offerte. Dat is wel zo ontspannen kiezen! 

Kom langs voor persoonlijk advies

Nog meer keukeninspiratie opdoen? 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.