Keuken

De rode keuken: tijdloos en opvallend tegelijk

Ben jij op zoek naar een gekleurde keuken en gaat jouw voorkeur uit naar de kleur rood? Dan ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. Bijna al onze keukendeuren zijn in een rode kleur of rode kleurtint verkrijgbaar. Daarnaast kunnen we een groot deel van onze keukendeuren ook lakken in maar liefst 1.950 verschillende NCS kleuren. Zo vind je altijd een rode keuken die past bij jouw wensen.

Bekijk de keukencollectie   Maak een vrijblijvende adviesafspraak

Moderne rode keuken: een keuken met stijl 

Moderne keukens zijn er in verschillende stijlen en kleuren. De moderne rode keuken kenmerkt zich door gladde keukendeuren. Vaak is de keuken greeploos of voorzien van een strakke handgreep passend bij de uitstraling van de rode keuken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van rood en zwart. Wil je dat jouw keuken écht opvalt? Kies dan voor een rode hoogglans keuken. 

Benieuwd in welke rode kleuren onze keukens gelakt kunnen worden? Bekijk dan de NCS kleurenwaaier

Rood tinten


Landelijke rode keuken: altijd gezellig en warm

De landelijke rode keuken kenmerkt zich door de warme en gezellige uitstraling. Vaak wordt hier gekozen voor klassieke keukendeurtjes, bijvoorbeeld met een kader of stroken. 

Rustiek robijnroodIn de landelijke rode keuken zie je niet enkel structuur in de keukendeuren terug, maar veelal ook het gebruik van andere, natuurlijke, materialen. Denk hierbij aan hout en natuursteen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een houten werkblad of aanrechtblad van natuursteen. De rode kleur neigt vaak naar donkerrood en zal minder opvallend zijn dan de felrode kleuren die we terug zien in de moderne en hoogglans rode keuken. 

Robijnrode keuken: de trendkleur van nu

Een trendkleur die we op dit moment veel voorbij zien komen, is de kleur robijnrood een rode kleur die ook wel neigt naar bordeauxrood. De robijnrode keuken Rustiek is dan ook een mooi voorbeeld van een klassieke rode keuken. Maar wist je dat deze kleur ook toepasbaar is op een groot deel van onze andere keukendeuren? Zo kun je deze kleur ook kiezen voor de keuken Olympia of Ravenstein. 

Rustiek robijnrood
Keuken: Rustiek robijnrood


 

Olympia antiekgroen
Keuken: Olympia antiekgroen


 

Ravenstein
Keuken: Ravenstein licht eiken en wit


Rode keuken accessoires

Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van keukenaccessoires passend bij de rode keuken. Graag delen we een aantal tips: 

  • Kies voor keukenaccessoires die matchen met andere kleurtinten in de keuken. Heb je houten accenten in de keuken? Dan zijn een mooie houten plank of andere houten keukenaccessoires zeer geschikt. 
  • Een rode kleur combineert vaak goed met zwart. Zeker wanneer zwart ook terugkomt in keukenapparatuur of bijvoorbeeld in de handgrepen.
  • Wil je geen rode keuken, maar de rode kleur wel terug laten komen in de keuken? Denk dan eens aan rode keuken accessoires. Of kies voor een rode achterwand in de keuken. 
     
Rustiek robijnrood


Een 3D keukenontwerp van de rode keuken die past bij jou

Wil je weten wat er mogelijk is binnen jouw keukenruimte, stijl en budget? Plan dan een ontwerpafspraak. Tijdens deze afspraak gaan we uitgebreid met je in gesprek en vertalen we jouw wensen naar een vrijblijvend 3D keukenontwerp en transparante offerte

Afspraak maken
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.