Keuken

De smaakvolle gemakskeuken

Welke keuken past bij jou? 

Stijlen, kleuren, materialen, apparaten: de keuze is enorm. Al onze keukens zijn mooi, functioneel en betaalbaar. Maar welke keuken past nou echt helemaal bij jou? Met onze themakeukens helpen we je nog een extra handje bij het kiezen van de keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en wensen. 

De smaakvolle gemakskeuken

Liefde gaat door de maag. Dus we koken graag een keer een uitgebreide maaltijd. En het oog wil ook wat. Dus als we dan toch koken, dan bij voorkeur in een smaakvolle omgeving. Het moet natuurlijk geen topsport worden, dus wel graag in een keuken die van alle gemakken is voorzien. 
Herkenbaar? Kies dan de Atlas in trendy betongrijs, een van de keukens uit onze nieuwe collectie. Deze keuken is de perfecte combinatie van smaak en gemak. Stijlvol door zijn stoere uiterlijk. Ergonomisch door de doordachte AEG apparatuur op ooghoogte. De Maxilijn-uitvoering zorgt voor een prettige werkhoogte en biedt extra opbergruimte. Smaakvol koken was nog nooit zo gemakkelijk! 

beton grijs
Bekijk de Atlas betongrijs op onze website of in één van onze Bruynzeel winkels.

Atlas betongrijs  Bruynzeel winkels

Doordacht en ergonomisch

Wat maakt de smaakvolle Atlas keuken een echte gemakskeuken? Dit zijn de highlights:

  • Koelkast met handig uitneembare bakjes
  • Oven op ooghoogte
  • Extra brede lades
  • Vaatwasser met ComfortLift
  • Maxilijn

Meest flexibele, koele opslagruimte

Voor al je heerlijke, verse gerechten wil je graag alle verse ingrediënten bij de hand hebben. De Customflex-koelkast van AEG kun je inruimen zoals jij dat wilt. Je kunt alle schappen gemakkelijk en snel in- en uitnemen en zo je opbergruimte maximaal benutten. Clips voor kruiden. Doorzichtige dozen voor kazen. Vaste schappen voor zuivel, sauzen en specerijen. Alles precies waar jij ze wilt hebben.

Koelkast


Let op, dit is geen Bruynzeel Keuken!

Ultieme smaakbeleving door stomen

Multifunctionele stoomovens hebben alles wat je fijn vindt aan jouw oven in jouw keuken. Maar heb je een combi-stoomoven van AEG in huis, dan kun je een extra dimensie toevoegen aan het koken. Stomen laat taarten beter rijzen en zorgt dat gebraden vlees mals blijft. Al jouw favoriete ovenrecepten en -bereidingen kun je nog lekkerder maken door te stomen. Smaak, textuur en kleur verbeteren en het eten blijft krokant. Zo wordt elke maaltijd met gemak een meesterwerk. Ook erg fijn: de oven reinigt zichzelf.

Extra breed, extra opbergruimte 

Een belangrijk bouwsteen van jouw keuken is de lade. Lades lenen zich perfect om je spullen overzichtelijk in op te bergen. In tegenstelling tot planken. Daar moet je altijd eerst de voorste rij wegnemen om iets achter uit de kast te kunnen pakken. Er zijn heel veel mogelijkheden om het werken in en om de keuken door middel van praktische lades makkelijker te maken. Wist je dat je door te kiezen voor één brede lade van 120 centimeter in plaats van twee lades van 60 centimeter, 15 procent méér opbergruimte creëert? Ideaal om ook je grotere keukenbestek op te bergen of net wat meer ingrediënten kwijt te kunnen.

Atlas betongrijs


Til je vaat naar een hoger niveau

De vaatwasser in- en uitruimen is al geen plezier, daarom introduceert AEG ComfortLift®. De eerste vaatwasser ter wereld waarvan je de onderste mand naar boven kunt verplaatsen. Je glanzende vaat en kookgerei til je zo naar een prettige werkhoogte. Dat is wel zo prettig inruimen en uitladen.


Maximaal werkplezier

De keuken is uitgevoerd in Maxilijn, zodat hij een prettige werkhoogte heeft voor lange(re) mensen. Achter de kastdeuren gaat bovendien een hoop opbergruimte schuil. Met de Maxilijn kun je het werkblad met vijf centimeter verhogen. De plinten zijn extra laag, waardoor jouw onderkast 85 centimeter hoog is in plaats van de standaard 70 centimeter. Dat zorgt voor een ruimtewinst van maar liefst twintig procent! Laat bijvoorbeeld een extra keukenlade plaatsen of legplank voor je voorraadkast. Zo is er plaats voor al je voorraad, pannen en schalen.

Kom langs in één van onze winkels en ervaar het zelf!

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Ben je op zoek naar een keuken boordevol gadgets? Dan is de knap slimme keuken iets voor jou! Lees hier meer over de knap slimme keuken.

Hou jij van styling en wil je andere mensen inspireren? Deel jouw foto’s op Instagram met de hashtag #keukenstyling en ook jouw foto komt op onze website!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.