De smaakvolle gemakskeuken

De smaakvolle gemakskeuken

Welke keuken past bij jou? Stijlen, kleuren, materialen, apparaten: de keuze is enorm. Al onze keukens zijn mooi, functioneel en betaalbaar. Maar welke keuken past nou echt helemaal bij jou? Met onze themakeukens helpen we je nog een extra handje bij het kiezen van de keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en wensen. 

De perfecte combinatie van smaak en gemak

Liefde gaat door de maag. Dus we koken graag een keer een uitgebreide maaltijd. En het oog wil ook wat. Dus als we dan toch koken, dan bij voorkeur in een smaakvolle omgeving. Het moet natuurlijk geen topsport worden, dus wel graag in een keuken die van alle gemakken is voorzien. Herkenbaar? Kies dan een kijken met de perfecte combinatie van smaak en gemak. Ergonomisch door doordachte apparatuur op ooghoogte. De Maxilijn-uitvoering zorgt voor een prettige werkhoogte en biedt extra opbergruimte. Smaakvol koken was nog nooit zo gemakkelijk! 

Bruynzeel keuken Atlas zilvergroen

Compacte vaatwasser Bruynzeel keuken Atlas Trend zilvergroen

Doordacht en ergonomisch

Wat maakt de smaakvolle Atlas Trend keuken een echte gemakskeuken? Dit zijn de highlights:

  • Oven op ooghoogte
  • Extra brede lades
  • Compacte vaatwasser
  • Maxilijn

Ultieme smaakbeleving door stomen

Multifunctionele stoomovens hebben alles wat je fijn vindt aan jouw oven in jouw keuken. Maar heb je een combi-stoomoven van AEG in huis, dan kun je een extra dimensie toevoegen aan het koken. Stomen laat taarten beter rijzen en zorgt dat gebraden vlees mals blijft. Je behoud ook meer vitamines bij het bereiden van de groenten. Al jouw favoriete ovenrecepten en -bereidingen kun je nog lekkerder maken door te stomen. Smaak, textuur en kleur verbeteren en het eten blijft krokant. Zo wordt elke maaltijd met gemak een meesterwerk. Ook erg fijn: de oven reinigt zichzelf.

Lade Atlas Zilvergroen

Extra breed, extra opbergruimte 

Een belangrijk bouwsteen van jouw keuken is de lade. Lades lenen zich perfect om je spullen overzichtelijk in op te bergen. In tegenstelling tot planken. Daar moet je altijd eerst de voorste rij wegnemen om iets achter uit de kast te kunnen pakken. Er zijn heel veel mogelijkheden om het werken in en om de keuken door middel van praktische lades makkelijker te maken. Wist je dat je door te kiezen voor één brede lade van 120 centimeter in plaats van twee lades van 60 centimeter, 15 procent méér opbergruimte creëert? Ideaal om ook je grotere keukenbestek op te bergen of net wat meer ingrediënten kwijt te kunnen.

Ideale keuken samenstellen

Een van de grote voordelen van een Bruynzeel keuken is dat jij deze helemaal naar wens kunt ontwerpen. Of je nu een specifieke indeling in gedachten hebt, extra functionaliteiten wilt toevoegen of de keuken liever in andere kleuren ziet. Onze aankoopadviseurs staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van de ideale keuken voor jou. 

Persoonlijk advies

Handige lade-indeling
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.