Nieuw bij Bruynzeel Keukens in 2021

Nieuw bij Bruynzeel Keukens in 2021

Heb je de blog Keukentrends 2021 al gelezen? Hierin vertellen we meer over de interieurtrends en keukentrends van 2021. Maar wat betekent dit voor het assortiment van Bruynzeel Keukens? We vertellen je graag welke kleuren, deuren en accessoires wij in 2021 aan ons assortiment toevoegen.

Nieuw! De XXL Kast 

Een keukenkast bestaat uit twee delen. De corpus en het keukenfront (ook wel: keukendeur). De kast is dus eigenlijk de gehele keukenkast, zonder de deur. In 2021 voegen we een XXL kast toe aan ons assortiment. Hierdoor krijgt de keuken een lagere plint, wat bijdraagt aan een strakke en stijlvolle uitstraling. Bovendien levert dit extra opbergruimte op én behoud je een ideale werkhoogte in de keuken. Meer weten? Onze aankoopadviseurs geven je graag extra uitleg over de mogelijkheden op het gebied van opbergen en de ideale werkhoogte.

Laat je adviseren

Bruynzeel keuken Olympia kristalgrijs

Nieuwe kleuren Bruynzeel Keukens 2021

Nieuwe kleuren

Zoals elk jaar voegen we weer nieuwe kleuren toe aan ons assortiment. Wat dacht je van de rustige kleuren kristalgrijs, grafiet, leisteen, zink en kashmir? Of ga je liever voor natuurlijke materialen zoals puur eiken, zilver eiken of espresso eiken? Natuurlijk zijn er ook diverse trendkleuren beschikbaar. In 2021 zien we met name groentinten als antiekgroen, lentegroen, woudgroen en olijfgroen terug. Ook sfeermakers als okergeel, robijnrood, cognac en nachtblauw blijven in 2021 in trek. 

Nieuwe handgrepen 

Nieuw in onze 2021 collectie is de Dallas handgreep. Dit is een stoere, industriële handgreep voor de keuken. De Dallas handgreep is verkrijgbaar in RVS look, matzwart, industrieel zwart en oud koper. 

Dallas handgreep Bruynzeel Keukens

Merivobox Bruynzeel Keukens

Het Merivo ladesysteem 

Bruynzeel Keukens biedt diverse mogelijkheden op het gebied van ladesystemen. Een bekend ladesysteem is het Antaro ladesysteem. Een systeem dat niet alleen bekend staat vanwege het mooie design, maar ook erg veel gebruiksgemak biedt. Als extra optie voegen we nu ook het Merivo ladesysteem aan ons assortiment toe. Dit is het ‘state of the art’ ladesysteem van leverancier BLUM. De lades hebben een hogere belastbaarheid en kennen een strakke vormgeving. Deze lades zijn daarnaast beschikbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet, wat het samen met de strakke vormgeving tot een stijlvol geheel maakt. 

Binnenkant van de keukenkast in kleur

Het is een van de keukentrends van 2021: de binnenkant van de keukenkast in een stijlvolle grijstint in plaats van het basic wit. De binnenkant van de keukenkasten zijn verkrijgbaar in de kleurtinten mist of grafiet. Vraag een van onze aankoopadviseurs naar de mogelijkheden passend bij jouw nieuwe keuken. 

Corpus in kleur Jura wild eiken

Front bekijken in het keukenatelier van Bruynzeel Keukens

Nieuwsgierig geworden? 

Met het advies van Bruynzeel Keukens profiteer je van expertadvies. We gaan in gesprek over jouw wensen voor een nieuwe keuken. Stel alle keukenvragen die je hebt aan onze ervaren aankoopadviseurs: zo denken zij mee met de indeling van de keukenruimte passend bij jouw leefsituatie en geven zij adviezen op het gebied van stijl en materiaal. Elk advies is persoonlijk en op maat. We nemen graag uitgebreid de tijd voor je.  

Afspraak maken   

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.