preload

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid?

Maak hier direct een afspraak.
 

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Vraag nu gratis het Bruynzeel Keukens inspiratiemagazine Smaak aan. Dit magazine staat boordevol tips over het leven in- en om de keuken. Lees interviews met trotse bezitters van een Bruynzeel keuken en laat je inspireren door de keuzes die zij gemaakt hebben in hun reis naar een nieuwe keuken. Ook leer je meer over het verhaal achter Bruynzeel Keukens en onze productie in eigen fabriek. 

Ja, ik wil het magazine. 
 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.