Een kijkje in Jip's nieuwe keuken

Jip woont net een paar maanden samen met haar man Mike in een nieuwbouwwoning in Lisse. Wat niet te missen is bij binnenkomst is de strandlook keuken, waar een zomerse tegelwand en een houten bovenkast pronken. Tijd voor een keukentour met Interior Junkie!

Strandlook in de keuken

Jip vertelt over de de strandlook: "De indeling met de keuken prominent in het midden van de ruimte lag al vast bij onze woning. Voorheen was onze stijl veel donkerder, nu is het wat rustiger geworden. Ik houd heel erg van strand, dus ik wilde het strandgevoel graag bij ons in huis halen. Lichtere, rustige kleuren, zoals bijvoorbeeld bij onze zandkleurige bank. De eyecatcher in onze keuken is wel de achterwand. De tegeltjes had ik gezien op pinterest en ze geven de keuken precies die strandlook waar ik van houd."

Keuzes maken

Keuken van Jip

Je komt binnen en je kunt er niet om heen: de keuken. Zwart gecombineerd met hout, een mooie, bijzondere combinatie. "Het eiken komt weer terug in de salontafel en de eettafel. Eigenlijk vormt de keuken de basis van ons interieur. De lichte vloer en gordijnen zorgen ervoor dat de keuken er echt uitspringt. De kast en de accessoires hebben we ook pas uitgekozen nadat we wisten hoe de keuken eruit kwam te zien. De keuze was niet makkelijk, maar in de winkel waren we er zo aan uit met behulp van de goede tips van de aankoopadviseur. Eigenlijk wilde ik een witte keuken, maar mijn vriend vond zwart mooier. Toen we een afspraak hadden in de winkel bekeken we de verschillende frontjes. Daar kwamen we toch tot de conclusie dat we een donkere keuken wilden. Wel met een beetje een werkje erin, dat vind ik wel mooi en maakt het iets subtieler. Wij zijn eigenlijk direct naar de winkel gedaan, maar je kunt ook eenvoudig al je wensen combineren via de online Moodboard Maker."

Open de Moodboard Maker

KookendwaterkraanHandige apparaten die het leven makkelijker maken

Wat betreft de apparatuur in de keuken is Jip ook nog steeds tevreden.

"Wat hoog op mijn lijstje stond, was een kokendwaterkraan. Dit is ideaal tijdens het koken en hierdoor hebben we ook geen waterkoker meer op het aanrecht staan. Verder kook ik op een inductiekookplaat, omdat onze woning gasloos is. Daarnaast hebben we ook een combimagnetron die vaak goed van pas komt. Al deze handige apparaten maken het leven in de keuken veel makkelijker. In de oven maak ik het liefst lasagne!"

Inspiratie opdoen 

Interior Junkie heeft al verschillende keukentours zoals deze bij Jip opgenomen. Bekijk hier alle video's en laat je inspireren. Wil je net zoals Jip inspiratie opdoen in een winkel? Maak dan een afspraak en bekijk, voel en ervaar alle mogelijkheden. Onze keukenadviseurs voorzien je van persoonlijk advies en handige tips, uiteraard in een ontspannen sfeer. Samen met jou stellen ze de ideale keuken samen en hiervan ontvang je meteen een 3D-ontwerp met transparante offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent! 

Afspraak maken

Moodboard maken moodboard maker

Direct aan de slag met je keukenwensen? Met onze online Moodboard Maker maak je in tien stappen eenvoudig een visueel overzicht van al jouw keukeninspiratie. Dit moodboard deel je vervolgens makkelijk met je vrienden, familie of een van onze aankoopadviseurs van een winkel in de buurt

Nog meer inspiratie!

In ons inspiratieboek vind je naast onze uitgebreide keukencollectie ook slimme tips en adviezen over de ideale keukenindeling. Daarnaast lees je alles over onze oorsprong, onze eigen Nederlandse keukenfabriek, duurzaamheid en het transparante prijsbeleid. Het inspiratieboek is zowel online als fysiek door te bladeren. 

Laat je inspireren!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.