Keuken Olympia Stroken olijfgroen - leefkeuken
Keuken Olympia Stroken olijfgroen - spoelbak
Keuken Olympia Stroken olijfgroen - Amerikaanse koelkast
Keuken Olympia Stroken olijfgroen - inductiefornuis
Olympia olijfgroen
Vrijblijvend advies
Huidige opstelling
24.835
Keukenkasten
12.084

Strokendeur in structuurlak in de kleur olijfgroen. Hoge kasten voorzien van interne voorraadlades. Prijs exclusief buffetkast. 

Apparatuur
6.940

Amerikaanse koelkast, vaatwasser en eilandafzuigkap van Bosch. Inductiefornuis met dubbele oven van Boretti. 

Keukenblad
5.161

Composiet aanrechtblad in de kleur Belgian Blue, dikte 20mm. Inclusief stenen spoelbak. 

Accessoires
650

Lanesto kraan en lade-indeling. 

Olympia olijfgroen

De Olympia stroken olijfgroen is een heerlijk grote leefkeuken. De keuken beschikt over een ruim eiland, hoge kasten en extra werk- en opbergruimte aan de zijden. Door de olijfgroene kleur, waan je jezelf zo in een mediterraans land. Heerlijk om een Italiaanse pasta of Spaanse paella in te bereiden. Het aanrechtblad heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een grote, stenen spoelbak. In combinatie met een houten vloer en lichte muren, is dit een tijdloos exemplaar waar je jaren mee vooruit kunt. 

Het opbergen van ingrediënten kan in de ruime Amerikaanse koelkast. Met het inductiefornuis kun je én genieten van het koken op een fornuis én ben je voorbereid op een toekomst waarin gasloos wonen steeds meer opkomt. 

Meer inspiratie opdoen? Het kan met onze moodboardmaker

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Olympia olijfgroen in detail

Keuken Spoelbak

Spoelbak

Keuken Amerikaanse koelkast

Amerikaanse koelkast

Keuken Fornuis

Fornuis

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.