Pelgrim

Pelgrim is thuis in elke keuken. De apparaten zijn voorzien van de laatste technologieën en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De apparatuur van Pelgrim is alleen verkrijgbaar in onze winkel.

Mooi makkelijk Pelgrim

Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. En de keuken op zijn beurt is dé plek waar u zich thuis wilt voelen. Want u ontbijt er, luncht er en bereidt er het avondeten. En het is de plek waar borrels en feestjes plaatsvinden.

Pelgrim wil dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met haar keukenapparatuur. Daarom wordt constant gezocht naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Als puur Nederlands merk koppelen ze gebruikers- en schoonmaakgemak. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken. Mooi maar vooral makkelijk!

Unieke garantiePelgrim logo

Pelgrim is al bijna 100 jaar de Nederlandse specialist op het gebied van koken en bied daarnaast standaard bij aankoop van 4 of meer apparaten, na registratie, 8 jaar garantie. Zo bent u dus verzekerd van een uitstekende werking van uw keukenapparatuur.


Pelgrim

Klik hier om terug te gaan naar alle merken

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.