ATAG

ATAG is al sinds 1948 het leidende merk in kook- en keukenapparatuur. Door onze passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Geïnspireerd door de professionele keuken vertalen wij onze apparaten naar de wensen van enthousiaste thuiskoks. Intuïtieve ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen. Pure kwaliteit, dat is waar we voor staan. Daarvoor zetten we al onze kennis en innovatiekracht in, en gebruiken we hoogwaardige materialen.

We love to cook

De naam ATAG wordt niet voor niets zo vaak ondertekend met deze zin. Ons assortiment richt zich volledig op de keuken en het gebruik ervan. Daarmee zijn we een echt kookmerk. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Wij bieden alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken.

De laatste stand van technologie, vertaald naar het dagelijkse leven van de thuiskok. Dat is de centrale gedachte achter onze keukenapparatuur. Want kookliefhebbers verdienen een geschikte omgeving waarin ze met passie en plezier kunnen koken. Techniek, duurzaamheid, functionaliteit en design. Elk facet moet kloppen om het koken tot een inspirerende beleving te maken. Want koken is beleving pur sang. En ATAG draagt daar graag aan bij.

Unieke garantie

ATAG staat voor kwaliteit en heeft daarom een unieke garantieregeling: de G8 garantie. De G8 garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie. Als u gelijktijdig (in één aankoop) minimaal vier ATAG apparaten koopt, dan ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie, zes jaar extra garantie! 

ATAG Experience Center  

Impact 83 
6921 RZ Duiven

ATAG logo

 

 

 

Klik hier om naar de website van ATAG te gaan

Klik hier om terug te gaan naar alle merken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.