BORA

BORA verandert de gewoonten en de architectuur in de keuken met zijn effectieve kookveldafzuigsystemen, BORA X Pure, BORA Pure en BORA Basic. Met zijn visie van ‘ het einde van de afzuigkap’ is oprichter Willi Bruckbauer een absolute pionier. 

Het BORA principe is toegepaste natuurkunde en geen magie: kookdampen en geurtjes worden meteen weggezogen waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, braadslee, pan of grill. BORA gebruikt hiervoor een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen – eenvoudig en effectief. 

BORA stelt de hoogste eisen aan de kwaliteit van zijn producten en diensten. Onze productie in Duitsland en Oostenrijk waarborgt dat we voldoen aan deze eisen. Er worden alleen hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en glas, gebruikt. Om een topservice te garanderen, worden de BORA productlijnen wereldwijd uitsluitend door speciaal geschoolde handelaars verkocht. 

Bora logoMet de BORA kookveldafzuigingen geniet u van een nieuwe keukenvrijheid. De perfecte combinatie van een krachtig kookveld en een uiterst effectieve kookveldafzuiging – met een aantrekkelijke look en een vrij, onbelemmerd zicht. BORA is de perfecte oplossing voor elke ruimtelijke situatie. De kookvelden kunnen geheel in functie van de persoonlijke kookvoorkeuren worden gekozen. Alles is mogelijk – Ceran, inductie, oppervlakte-inductie, gas of Tepan. 

Klik hier om naar de website van BORA te gaan

Klik hier om terug te gaan naar alle merken
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.