Keuken

Nieuwe Bruynzeel Keuken voor de Ronald McDonald Kindervallei

Nieuwe Bruynzeel Keuken voor de Ronald McDonald Kindervallei
De keuken is het hart van het huishouden, maar wat als dat huishouden zich tijdelijk verplaatst omdat je kind ernstig ziek is? Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een thuis aan gezinnen om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind, broertje of zusje.

Een nieuwe keuken voor de Kindervallei

Kindervallei


De keukens in de Ronald McDonald huizen worden tegen een sterk gereduceerd tarief geleverd door Bruynzeel Keukens. Zo ook de nieuwe keuken in de Ronald McDonald Kindervallei, die op 14 juni 2018 feestelijk is geopend. Dankzij een extra donatie uit de foundation is deze keuken zelfs helemaal gesponsord. In deze mooie houtlook keuken, met hoog-laag aanrechtbladen en praktische koffiehoek kan heerlijk gekookt en gebakken worden door zowel ouders, kinderen en vrijwilligers. We zijn erg trots dat we weer een steentje hebben kunnen bijdragen!

Kindervallei


Op vakantie met het hele gezin!

In tegenstelling tot de Ronald McDonald huizen, is de Kindervallei een vakantiehuis. Dit huis heeft een sprookjesachtige uitstraling en omvat acht appartementen voor kinderen met een beperking of langdurig zieke kinderen, waarin zij samen met hun familie vakantie kunnen vieren. De appartementen zijn allemaal aangepast, zodat iedereen er terecht kan. Doordat de noodzakelijke hulpmiddelen voor handen zijn, kunnen ouders met een zorgintensief kind gemakkelijker op vakantie. De Kindervallei biedt tal van mogelijkheden om te ontspannen en plezier te maken. Zo is het mogelijk om buiten te spelen in de aangepaste ‘Vlindertuin’. Daar vind je onder meer een aangepaste drakenzandbak, een rolstoelsjeesbaan, een rolstoelbasketbalveld, een rolstoeldraaimolen en sinds kort ook een heuse rolstoeltoegankelijke boomhut! Kortom: alles voor een zorgeloze vakantie met ouders, broertjes, zusjes en andere vakantiegangers. Zo is iedereen er écht even tussenuit!

Wil je meer weten over de Kindervallei? Kijk dan op hier.

Kindervallei


Een keuken waar iedereen naar hartenlust in kan koken

De ruime woonkeuken is dé ontmoetingsplek binnen de Kindervallei. Het is een huiselijke omgeving waarin families elkaar kunnen ontmoeten en zichzelf kunnen zijn. Toch heeft ieder gezin zo zijn eigen wensen als het gaat om het gebruik van de keuken. Dit was een belangrijke reden om de keuken zo in te richten dat iedereen er fijn kan werken. Hoe dat tot uiting komt? Bijvoorbeeld door meerdere werkbladen en kookplaten, zodat gezinnen tegelijk gebruik kunnen maken van de keuken zonder elkaar hierbij in de weg te lopen. De werkbladen van de keuken zijn verstelbaar in hoogte, waardoor kinderen of gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel volwaardig mee kunnen koken. Laat die koekjes, pizza’s en pannenkoeken maar komen! En zelfs wanneer je helemaal geen zin hebt om te koken, nodigt deze keuken nog uit om een kopje koffie of thee te drinken in de praktische koffiehoek.

Kindervallei


We wensen de vrijwilligers en alle gasten ontzettend veel kookplezier toe!

Ook op zoek naar een keuken op maat? Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.