Bruynzeel Keukens opent 15e nieuwe winkel in Den Haag Hogewal

Bruynzeel Keukens Den Haag Hogewal verbouwd volgens nieuwe winkelformule

Nog geen drie jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Op zaterdag 23 april vond de 15e heropening plaats volgens de nieuwe retailformule. De gloednieuwe keukenwinkel in Den Haag aan de Hogewal, bedraagt ruim 600 m2 aan inspiratie en innovatie. Van een echt thuisgevoel tot de toevoeging van digitale ervaringen: overal is door de experts van Bruynzeel Keukens over nagedacht.

welkom

Een winkel die voor iedereen als thuis voelt

‘Welkom thuis’, staat boven de ingang van de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Den Haag aan de Hogewal. En dat is ook precies het gevoel dat men moet hebben bij binnenkomst: alsof men thuiskomt. Dit is doorgevoerd in de keukenopstellingen door verschillende leefwerelden waarin de keukens worden gepresenteerd. De opening van de Bruynzeel winkel is groots gevierd. Men kon o.a. een keuken t.w.v. € 10.000,- winnen! 

keuken atelier

Thuis, online en in de winkel

Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. De zoektocht naar een nieuwe keuken verloopt dan ook voor iedereen anders. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Nederlandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet klanten op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften.

Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. Zo worden bezoekers op gastvrije wijze ontvangen en hebben diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar een nieuwe keuken. Er zijn diverse digitale tools die bijdragen aan het winkelbezoek. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp en 3D-ontwerpstudio waar men de nieuwe keuken op ware grootte kan zien. En of men nu eerst thuis alles in kaart brengt of liever in de winkel het traject van A tot Z doorloopt, bij Bruynzeel Keukens is het allemaal mogelijk.  

keuken

Kom langs en laat je inspireren 

Nieuwsgierig? Vanaf nu is iedereen van harte welkom om deze nieuwe winkel te bewonderen. De gratis parkeergelegenheid naast de winkel zorgt ervoor dat je echt ontspannen kunt kiezen. 

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.