Bruynzeel Keukens op de vt wonen&design beurs

Terugblik vt wonen&design beurs

Van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober waren we in ons jubileumjaar aanwezig op de vt wonen&design beurs. Op onze stand hebben we veel Nederlandse woonliefhebbers voorzien van keukeninspiratie. Benieuwd naar wat er allemaal te zien was op onze stand? Of wil je alles nog eens op je gemak bekijken? We blikken terug op een geslaagde week en inspireren je graag met de getoonde beursopstellingen, die zowel van binnen als van buiten tot in de puntjes gestyled waren. 

Linea warm walnoot i.c.m. Atlas graniet

Op de beurs werden in deze design keuken heerlijke hapjes bereid tijdens live kookdemonstraties. De keuken is voorzien van de meest innovatieve AEG-apparatuur. Dat maakt het leven in en om de keuken nog makkelijker. Daarnaast heeft de keuken dankzij de glaskasten in het kookeiland en het Linea front uit onze nieuwste collectie een luxe uitstraling.

Ook aan de luxe van gebruiksgemak is gedacht: het kookeiland is voorzien van stroom door middel van een twister. Zo kun je ook op het kookeiland al je keukenapparatuur gebruiken. Voor de kastenwand is gebruikgemaakt van het Linea front. De kleur warm walnoot en de verticale stroken van 1 centimeter zijn terug te zien in onze nieuwste collectie. De kastjes gaan makkelijk open door het tip on systeem. En wanneer je in deze prachtige keuken een lekker gerecht hebt klaargemaakt, pak je vanuit de wijnkoeler op hoogte zonder te bukken de ideale fles wijn. Perfect voor kookliefhebbers met een bourgondische inslag!

  

Atlas roodbruin i.c.m. woestijn eiken

Deze keuken met ons bekende Atlas front brengt veel opbergruimte met zich mee. De roodbruine kleur geeft de keuken een sfeervolle uitstraling. Niet gek dus dat deze keuken veel gefotografeerd werd op de beurs. Zeker in combinatie met de bijpassende bijkeuken, die we vanaf 2023 toevoegen aan ons assortiment. 

Het werkblad van keramiek is doorgetrokken als achterwand. Hiermee voorkom je spetters en vlekken op de muur tijdens het koken. In de keuken is veel ruimte voor voorraad, dat is handig wanneer je niet elke dag boodschappen doet. De kastenwand links zorgt voor veel extra opbergruimte voor voorraad. In de open vakkenkast plaats je kookboeken, mooi servies of decoratie voor een speels effect. Ook tijdens het koken heb je dankzij de dubbele lades onder de kookplaat altijd alles bij de hand. 

  

Bijpassende bijkeuken in Atlas roodbruin

Op de beurs toonden we niet alleen een roodbruine keuken, maar ook een bijpassende bijkeuken. Ook deze zit vol met handigheidjes die het leven in en om de keuken een stuk makkelijker maken. De vuile was plaats je meteen in de wasmanden die precies in de drie kastjes naast de machines passen. Eén voor de witte was, één voor de bonte was en één voor de donkere was. Ideaal! En omdat de wasmanden onder het deurtje van de wasmachine en droger passen, hoef je nooit meer te bukken tijdens het in- en uitladen. Verder vind je links in de bijkeuken nog een hoge kast speciaal voor de strijkplank. Aan alles is gedacht!

Jura chanello i.c.m. Atlas leem en Naarden Europees walnoot

Deze stijlvolle keuken viel op vanwege de combinatie van verschillende materialen en structuren. Het linnen Jura chanello front met stuctuur geeft de keuken een moderne, warme uitstraling. Deze keuken is een mooi voorbeeld van een combinatie van verschillende fronten die samen toch één geheel vormen. 

De wavegrepen zijn ingefreesd over de hele breedte van het front. De greep is dus niet alleen mooi, maar beschermt ook de bovenkant van de fronten tegen krassen en beschadigingen. Door de gestapelde tip on bovenkasten creëer je voldoende opbergruimte in deze compacte, rechte keukenopstelling. Ook in de rest van de keuken wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De voorraadkast is hier een goed voorbeeld van. Maar ook de oven bevindt zich op een ideale hoogte waardoor er geen passtukken nodig zijn en je gemakkelijk de lekkerste gerechten uit de oven haalt, zonder je armen te verbranden. Een moderne keuken vol gebruiksgemak dus!

  

Olympia stroken 5 staalblauw i.c.m. Senso wit

Deze kleurrijke keuken heeft een gezellig zitje aan het kookeiland. Dit nodigt uit om te werken, eten, borrelen en gezellig samen te zijn in de keuken. De zwarte grepen, kraan en spoelbak geven de keuken een stoere uitstraling. 

De Olympia stroken 5 staalblauw i.c.m. Senso wit is voorzien van handige bovenkastjes, waarin je gemakkelijk glazen of servies opbergt. Doordat de kastjes naar boven openen, stoot je minder makkelijk je hoofd. Aan opbergruimte is ook in deze keuken geen gebrek, want zelfs in de hoek wordt de ruimte optimaal benut. In de Le Mans hoekkast kun je pannen en keukenapparatuur kwijt. Het Senso witte gedeelte van de keuken is afgewerkt met een Fenix toplaag. Dit zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken op zichtbaar zijn. Daarnaast is dit materiaal makkelijk te reinigen, waardoor de keuken altijd een frisse uitstraling heeft. 

  

Historische Bruynzeel keuken 

125 jaar geleden, op 2 augustus 1897 opende Cornelis Bruynzeel de deuren van de eerste stoomtimmerfabriek in Nederland: De Arend in Rotterdam. Op de beurs toonden we als museumstuk de allereerste functionele Bruynzeel keuken, ontworpen door Piet Zwart.

 Al 125 jaar staat gebruiksgemak centraal bij alles wat er geproduceerd wordt. Ook in de eerste functionele keuken is dit mooi terug te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de uitschuifbare broodplank of het rekje met handdoekhaakjes? Een mooi voorbeeld van hoe gebruiksgemak altijd terugkomt en centraal staat bij Bruynzeel Keukens.

  

Op zoek naar een keuken vol gebruiksgemak? 

Hopelijk hebben we je geïnspireerd met onze beursopstellingen. Wil je nog meer inspiratie opdoen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Kom langs in de winkel om het plezier van gebruiksgemak in het echt te ervaren. Onze keukenadviseurs gaan graag met je in gesprek en geven je persoonlijke adviezen en handige tips. Zo kom je op een ontspannen wijze tot jouw ideale keukenontwerp! Daarbij ontvang je altijd een 3D-keukenontwerp en een vrijblijvende, transparante offerte.

Winkelbezoek plannen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.