Bruynzeel Keukens opent 18e nieuwe winkel in Spijkenisse

Op zaterdag 22 oktober vond de heropening plaats volgens de vernieuwde retailformule. Onze nieuwste keukenopstellingen zijn vanaf nu te bekijken in de winkel op de woonboulevard in Spijkenisse met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De gloednieuwe keukenwinkel heeft maar liefst twee verdiepingen en in totaal bijna 1.000 m2 aan keukeninspiratie. Van een 3D-ontwerpstudio tot een mix & match tafel in het keukenatelier en van een digitale apparatentafel tot de nieuwste keukenopstellingen. Aan alles is gedacht!

Een winkel die voor iedereen als thuis voelt

Spijkenisse

‘Welkom thuis’, is het gevoel dat je direct krijgt in de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Spijkenisse. Onze aankoopadviseurs verwelkomen je graag met een lekkere kop koffie. Het vertrouwde gevoel wordt doorgetrokken door verschillende leefwerelden rondom de keukenopstellingen te presenteren. Heb je voldoende inspiratie opgedaan? Dan gaan we samen aan de slag met het ideale keukenontwerp. Deze wordt geprojecteerd in onze 3D-ontwerpstudio, waarin je alvast kunt wennen aan jouw nieuwe keuken. Samen komen we op een ontspannen sfeer tot de ideale keuken. 

Activiteiten

Kom je langs in onze vernieuwde winkel? Op zaterdag 5 november is Rachel Siwaletti, beter bekend als De Huismuts, in de winkel om bezoekers te voorzien van stylingadvies. Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Schrijf je dan in en ontvang naast keukenadvies ook stylingadvies. Op zaterdag 12 november is er een kok van ATAG aanwezig. Hij laat in een live kookdemonstratie zien hoe de apparatuur in de keuken werkt en hoe je in een Bruynzeel keuken binnen een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zet.

Stylingadvies

Thuis, online en in de winkel

Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. De zoektocht naar een nieuwe keuken verloopt dan ook voor iedereen anders. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Nederlandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet klanten op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften. Of je nu eerst thuis alles in kaart brengt of het traject liever van A tot Z in de winkel doorloopt, bij Bruynzeel Keukens is het allemaal mogelijk. Bekijk hieronder alvast een impressie van de winkel in Spijkenisse.


Kom langs en laat je inspireren 

Nieuwsgierig naar hoe de winkel er in het echt uit ziet? Vanaf nu is iedereen van harte welkom om deze nieuwe winkel in Spijkenisse. Maak via onze site een afspraak en laat je adviseren! Vooraf al inspiratie opdoen? Dat kan in ons inspiratieboek. Download deze online of vraag 'm aan per post en bekijk alvast de nieuwste keukenopstellingen. 

Afspraak maken

Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.