preload

Bruynzeel Keukens Spijkenisse

Al onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19

Bruynzeel Keukens Spijkenisse: keukeninspiratie

Welkom bij Bruynzeel Keukens Spijkenisse. In onze vestiging op de Woonboulevard in Spijkenisse vind je volop keuken inspiratie. Op onze twee verdiepingen vind je maar liefst 45 keukens in verschillende stijlen: landelijke keukens, moderne keukens, design keukens, woonkeukens en tiny keukens. We bieden je uitgebreide keuzemogelijkheden. Zo hebben we keukendeuren in ontelbaar veel kleuren en stijlen en heb je ook altijd een ruime keuze uit diverse keukenapparatuur en keukenbladen. 

Persoonlijk keukenontwerp

We maken gratis een 3D keukenontwerp voor je tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak. Niet alleen krijg je zo een goed idee van hoe je keuken eruit kan komen te zien, ook geven we je inzicht in de keuzemogelijkheden en de prijsopbouw van de keuken. Maak gemakkelijk en vrijblijvend een ontwerpafspraak of loop eens binnen om keukeninspiratie op te doen. 

Keuken van kwaliteit

Een keuken moet niet alleen mooi en functioneel zijn, hij moet ook jarenlang mee gaan. Kwaliteit is een van de belangrijkste speerpunten binnen Bruynzeel Keukens. We maken onze keukens zelf in onze fabriek in Bergen op Zoom. Dat gaat van het in elkaar zetten van de keukenkasten tot aan het lakken van de keukendeuren. We bieden daarnaast 10 jaar fabrieksgarantie. Want ook na de aankoop van de keuken, staan we voor je klaar. 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Spijkenisse

Je vindt Bruynzeel Keukens Spijkenisse op de Woonboulevard in Spijkenisse. We hebben een gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze openingstijden vind je onderaan deze pagina. 

Maak een moodboard

Zin om thuis al aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Dat kan! Met onze Moodboard Maker, maak je door middel van tien simpele vragen een eerste overzicht van jouw keukenwensen. Kies uit verschillende stijlen, materialen, keukenapparatuur en keukenaccessoires en creëer een totaalplaatje met al jouw voorkeuren op het gebied van de keuken. Je stuurt jouw moodboard gemakkelijk mee met je ontwerpafspraak in de winkel. 

Sander Knip en team Spijkenisse
 

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag 12:00 - 17:00
Hemelvaart 12:00 - 17:00
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00
Koopzondag 7 juni 2020 12:00 - 17:00
Koopzondag 28 juni 2020 12:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.