Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

1e en laatste zondag van de maand 12:00 - 17:00
2e Kerstdag 12:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Spijkenisse

Welkom bij Bruynzeel Keukens Spijkenisse

Welkom bij Bruynzeel Keukens Spijkenisse. In onze vestiging op de Woonboulevard in Spijkenisse vind je volop keuken inspiratie. Op onze twee verdiepingen vind je maar liefst 45 keukens in verschillende stijlen: landelijke keukens, moderne keukens, design keukens, woonkeukens en tiny keukens. We bieden je uitgebreide keuzemogelijkheden. Zo hebben we keukendeuren in ontelbaar veel kleuren en stijlen en heb je ook altijd een ruime keuze uit diverse keukenapparatuur en keukenbladen. 

Bereikbaarheid

Je vindt Bruynzeel Keukens Spijkenisse op de Woonboulevard in Spijkenisse. We hebben een gratis parkeergelegenheid voor de deur. We maken gratis een 3D-keukenontwerp voor je tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak. Niet alleen krijg je zo een goed idee van hoe je keuken eruit kan komen te zien, ook geven we je inzicht in de keuzemogelijkheden en de prijsopbouw van de keuken. Maak gemakkelijk en vrijblijvend een ontwerpafspraak of loop eens binnen om keukeninspiratie op te doen. We zien je graag verschijnen. 

Sander Knip en team Spijkenisse

Keuken van kwaliteit

Een keuken moet niet alleen mooi en functioneel zijn, hij moet ook jarenlang mee gaan. Kwaliteit is een van de belangrijkste speerpunten binnen Bruynzeel Keukens. We maken onze keukens zelf in onze fabriek in Bergen op Zoom. Dat gaat van het in elkaar zetten van de keukenkasten tot aan het lakken van de keukendeuren. We bieden daarnaast 10 jaar fabrieksgarantie. Want ook na de aankoop van de keuken, staan we voor je klaar. 

Maak een moodboard

Zin om thuis al aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Dat kan! Met onze Moodboard Maker, maak je door middel van tien simpele vragen een eerste overzicht van jouw keukenwensen. Kies uit verschillende stijlen, materialen, keukenapparatuur en keukenaccessoires en creëer een totaalplaatje met al jouw voorkeuren op het gebied van de keuken. Je stuurt jouw moodboard gemakkelijk mee met je ontwerpafspraak in de winkel. 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. We zijn 7 dagen in de week geopend en staan graag voor je klaar. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. Onze gastvrouw heet je in weekenden graag welkom en er wordt dan ook lekker gekookt bij ons in de winkel.

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.