Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Spijkenisse

Welkom bij Bruynzeel Keukens Spijkenisse

Welkom bij Bruynzeel Keukens Spijkenisse. In onze vestiging op de Woonboulevard in Spijkenisse vind je volop keuken inspiratie. Met maar liefst twee verdiepingen vol keukeninspiratie. In deze winkel vind je de allernieuwste keukenopstellingen in verschillende stijlen: landelijke keukens, moderne keukens, industriële keukens en design keukens. Nieuwsgierig naar de collectie? Laat je hier alvast inspireren. 

Bereikbaarheid

Je vindt Bruynzeel Keukens Spijkenisse op de Woonboulevard in Spijkenisse. We hebben een gratis parkeergelegenheid voor de deur. We maken gratis een 3D-keukenontwerp voor je tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak. Niet alleen krijg je zo een goed idee van hoe je keuken eruit kan komen te zien, ook geven we je inzicht in de keuzemogelijkheden en de prijsopbouw van de keuken. Maak gemakkelijk en vrijblijvend een ontwerpafspraak of loop eens binnen om keukeninspiratie op te doen. We zien je graag verschijnen en staan voor je klaar met keukeninspiratie, handige tips en slimme oplossingen. Tot snel! 

Afspraak maken

Samantha Kok-Otterspeer en team Spijkenisse

Keuken van kwaliteit

Een keuken moet niet alleen mooi en functioneel zijn, hij moet ook jarenlang mee gaan. Kwaliteit is een van de belangrijkste speerpunten binnen Bruynzeel Keukens. We maken onze keukens zelf in onze fabriek in Bergen op Zoom. Dat gaat van het in elkaar zetten van de keukenkasten tot aan het lakken van de keukendeuren. We bieden daarnaast 10 jaar fabrieksgarantie. Want ook na de aankoop van de keuken, staan we voor je klaar. 

Maak een moodboard

Zin om thuis al aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Dat kan! Met onze Moodboard Maker, maak je door middel van tien simpele vragen een eerste overzicht van jouw keukenwensen. Kies uit verschillende stijlen, materialen, keukenapparatuur en keukenaccessoires en creëer een totaalplaatje met al jouw voorkeuren op het gebied van de keuken. 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.