Stylingadvies door de Huismuts

Stylingadvies van de Huismuts

Onze winkel in Spijkenisse is geopend! In deze vernieuwde Bruynzeel winkel vind je volop woon- en keukeninspiratie. En helemaal leuk: op zaterdag 5 november kan je stylingadvies krijgen van Rachel Siwaletti, beter bekend als de Huismuts.

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken, kom dan langs! 
1. Plan een afspraakverzoek in. Laat in de mail je telefoonnummer achter en geef aan of je voorkeur hebt voor de ochtend of de middag. Een afspraak met Rachel duurt een half uur. Rachel voorziet je van tips, adviezen en inspiratie op het gebied van styling.
2. Daarna ga je samen met een Bruynzeel adviseur direct aan de slag met het keukenontwerp. Het ideale ontwerp gevonden?
3. In een vervolgafspraak in de winkel maak je het keukenontwerp samen de aankoopadviseur definitief! 

Let op! De afspraak gaat pas door nadat je een bevestiging hebt ontvangen. 

Over de Huismuts

Dagelijks houdt Rachel Siwaletti, ook wel bekend als de Huismuts, meer dan 150.000 volgers op de hoogte van woontrends, stylingtips en het gezinsleven. Daarnaast heeft ze onlangs een boek uitgebracht en is de mede-eigenaresse van haar vakantiepark het Wylde pad. 

Huismuts

Een kijkje in de keuken van de Huismuts!

Ook de verhuizing naar haar nieuwe woning in Den Bosch mocht niet ontbreken op haar social media kanalen. Ze behield de prachtige, oude elementen van de woning, maar verbouwde deze verder helemaal naar haar eigen unieke stijl. Tot in detail liet Rachel zien welke keuzes en twijfels aan bod kwamen tijdens deze verbouwing. Het resultaat is schitterend geworden! Aan Bruynzeel Keukens vertelt Rachel hoe haar reis naar haar nieuwe keuken is verlopen en ze deelt haar beste keukentips. 

Laat je inspireren

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.