Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Son

Na verbouwingen in de winkels in Utrecht, Cruquius, Leiderdorp en Duiven heeft Bruynzeel Keukens in december 2020 haar nieuwe winkelconcept geïntroduceerd in Son. Met een mix van persoonlijk contact en digitalisering speelt zij nog beter in op de wensen van de consument. De vestiging in Son is de tweede Brabantse Bruynzeel winkel die op deze wijze wordt ingevuld. 

Son


Een winkel waar je altijd een keuken vindt die helemaal past bij jou

Iedereen heeft andere wensen. Jouw perfecte keuken is afhankelijk van de wensen die je hebt op het gebied van stijl, leefsituatie, keukenruimte en het beschikbare budget. De keukenwinkel van Bruynzeel is er zo op ingericht dat je altijd een keuken vindt die helemaal past bij jou. Op de wijze die past bij jou. Wil je inspiratie opdoen door keukens te bekijken en ervaren? Dan is dit mogelijk door het grote aanbod aan verschillende keukenopstellingen. In het keukenatelier heb je daarnaast de mogelijkheid om verschillende kleuren en materialen naast elkaar te leggen. Net zolang tot je de match vindt die past bij jou. Benieuwd naar de digitale mogelijkheden? In de ontwerpstudio stel je een eerste ontwerp van de keuken samen. Of bekijk op de digitale informatieschermen meer info over keuzemogelijkheden en apparatuur. 

Voel je thuis en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. 

Son


Vrijblijvend advies op maat

Het team van ervaren aankoopadviseurs staat voor je klaar. In een ontwerpgesprek luistert onze aankoopadviseur graag naar jouw wensen. Samen gaan jullie onder het genot van een kop koffie of thee verder in gesprek over de mogelijkheden. Na een ontwerpafspraak ontvang je vrijblijvend een 3D keukenontwerp en transparante offerte. 

Afspraak maken 

Onderscheidende keukenwinkel op Meubelplein Ekkersrijt

Meubelplein en Woonboulevard Ekkersrijt kent een groot aanbod in keukenwinkels. Met de nieuwe Bruynzeel Keukens winkel introduceren we een onderscheidende keukenwinkel. De eerste reacties zijn enthousiast: ‘’een aansprekende en inspirerende winkel’’, aldus een van de eerste bezoekers. 

Son


Meer zien van dit nieuwe concept? 

Neem digitaal een kijkje in één van onze nieuwe keukenwinkels. 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.