Keuken

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend

Op zaterdag 7 september 2019 opende onze nieuwe winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom officieel haar deuren. In deze winkel brengen we de wensen van klanten samen, waarbij inspiratie en digitalisering een grote rol spelen. Na een openingswoord van directeur Ron van den Berg en wethouder Evert Weys, openden Bruynzeelers Jan Potappel (49 jaar in dienst) en Marjan Meiland (40 jaar in dienst) officieel deze nieuwe, innovatieve, winkel en kon het feestelijke openingsweekend van start gaan.

‘’Welkom thuis in Aangenaam Bergen op Zoom’’ 

Directeur Ron van den Berg sprak over de ontwikkeling van Bruynzeel door de jaren heen. ‘’Het luisteren en anticiperen op de wensen van de klant, doet Bruynzeel al sinds de introductie van de eerste Bruynzeel keuken in 1937; de Piet Zwart. Deze keuken heeft de basis gelegd voor wat een Bruynzeel keuken vaPilotstorendaag de dag nog steeds is: gebruiksvriendelijk, betaalbaar en mooi.’’

Ook maakte hij bezoekers alvast warm voor alle innovaties die in de nieuwe winkel te vinden zijn, zoals een ontwerpstudio, apparatentafel en interactie informatieschermen.

De wethouder, die zelf aangaf ook een Bruynzeel keuken in huis te hebben staan, ging dieper in op de rol van Bruynzeel Keukens voor de regio. Al sinds 1963 is Bruynzeel Keukens gevestigd in Bergen op Zoom, inmiddels alweer 56 jaar. Wethouder Weys vertelde dan ook erg trots te zijn op het feit dat Bruynzeel haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom opende. ‘’Welkom thuis in Aangenaam Bergen op Zoom’’ zei hij, met een knipoog naar de grote letters op de gevel van het nieuwe Bruynzeel pand én de leus van Citymarketing gemeente Bergen op Zoom.

Jan Potappel en Marjan Meiland: samen 89 dienstjaren bij Bruynzeel Keukens

Jan MarjanTijdens het officiële openingsmoment knipten Jan Potappel en Marjan Meiland het lintje door. Jan is maar liefst 49 jaar in dienst bij Bruynzeel Keukens. Marjan is met 40 dienstjaren de vrouw die het langst werkzaam is binnen Bruynzeel Keukens. ‘’Als er twee mensen zijn die alle innovaties bij Bruynzeel Keukens door de jaren heen hebben meegemaakt, zijn zij het wel. Waar Marjan haar carrière startte achter de typemachine, heeft zij nu 2 computerschermen voor zich. En waar Jan vroeger de keukenkastjes nog met de hand in elkaar zette, hebben we nu een geautomatiseerde fabriek waar we volledig CO2 neutraal produceren.’’ aldus Ron van den Berg. Na dit feestelijke moment werd er met alle aanwezigen geproost op de opening van de nieuwe winkel.

Inspiratie, innovatie en activiteiten

OntwerpstudioHet gehele openingsweekend van 7 en 8 september lieten bezoekers uit de regio zich inspireren door de nieuwe keukenopstellingen. ‘’Het voelt meer als een woonwinkel dan een keukenwinkel’’, vertelde een van de bezoekers enthousiast. In de 3D ontwerpstudio kregen bezoekers in 10 minuten een eerste keukenontwerp gepresenteerd. Ook waren ondernemers aanwezig: zo konden bezoekers samen met een interieurstyliste aan de slag met het maken van een moodboard, kon men bij De Hypotheker Bergen op Zoom terecht voor vrijblijvend hypotheekadvies en was er een heuse wijnproeverij, waarbij men direct de voordelen van een wijnklimaatkast kon ervaren. 

Bedankt!

Wij kijken terug op een erg geslaagd openingsweekend en willen alle bezoekers bedanken voor hun enthousiasme en interesse in Bruynzeel Keukens!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.