Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Duiven

Bruynzeel Keukens komt met haar succesvolle nieuwe winkelconcept naar Duiven. In het afgelopen 1,5 jaar heeft Bruynzeel met haar conceptstore in Bergen op Zoom en nieuwe winkels in Utrecht, Cruquius en Leiderdorp bewezen met een mix van persoonlijk contact en digitalisering nog beter in te spelen op de wensen van de consument. Het enthousiasme waarmee deze vernieuwde wijze van inspireren wordt ontvangen, heeft Bruynzeel Keukens doen besluiten om in Duiven de volgende vernieuwde locatie te openen. 

Bruynzeel Keukens


Relevant blijven in een veranderende retailwereld

Met de introductie van haar conceptstore in juli 2019 kondigde Bruynzeel Keukens aan de consument op toekomstgerichte wijze zowel online als offline te voorzien in zijn behoeften. Iets dat de afgelopen maanden na de uitbraak van het coronavirus relevanter dan ooit bleek te zijn. Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. Dit sluit aan op het huidige retail landschap dat in de afgelopen jaren flink veranderd is. Meer en meer wordt er online gezocht en gekocht en steeds meer traditionele Hollandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Daarnaast is informatie altijd en overal beschikbaar: de consument is steeds vaker expert. 

Inspiratie en informatie waar en wanneer je maar wilt

Op digitaal gebied heeft Bruynzeel Keukens grote stappen gemaakt: zo kun je alle benodigde keukeninspiratie en informatie niet alleen in de winkel vinden, maar ook op de website. Toch blijft de keuken iets dat men echt wil zien, wil voelen en ervaren. Hoe moet een keukenwinkel anno 2020 eruit zien? De experts van Bruynzeel Keukens hebben dit uitgebreid bestudeerd en een heuse mix gemaakt tussen online en offline hulpmiddelen in de winkel. Waar je gebruik van maakt tijdens jouw bezoek? Dat bepaal je zelf. Bruynzeel Keukens voorziet je van expertadvies en helpt je met alle vragen die je hebt, maar jij bent degene die aan de knoppen draait. 

Een winkel die voor iedereen als thuis voelt 

‘Welkom thuis’, staat groots boven de ingang van de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Duiven. En dat is ook precies het gevoel dat je moet hebben wanneer je binnen komt: alsof je thuis komt. Onder het genot van een kopje koffie kun je zelf aan de slag met verschillende materialen, bekijk je keukens of laat je jezelf adviseren in de ontwerpstudio: hier wordt binnen 20 minuten een eerste keukenontwerp gemaakt. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Iedereen is van harte welkom om dit vrijblijvend te ervaren. 

Duiven


Nieuwe formule, nieuw pand

Niet alleen het concept dat terug te vinden is in de Bruynzeel winkel is nieuw. De keukenleverancier verhuist ook naar een nieuw pand op de woonboulevard. Een bewuste keuze, vanwege de goede zichtbaarheid en toegankelijkheid van de winkel voor bezoekers. Dit ruime en moderne pand is perfect voor de nieuwe invulling die Bruynzeel aan haar winkels geeft.   

Bruynzeel Keukens


Gasloos koken

Met de introductie van haar nieuwe retailformule, kiest Bruynzeel Keukens er voor om in haar winkel geen showroommodellen met gaskookplaten meer te laten zien. 
‘’Koken op inductie wordt steeds meer de norm. We willen als keukenleverancier het goede voorbeeld geven en de consument meenemen in het brede aanbod van inductiekookplaten. We merken dat veel consumenten nog vragen hebben over koken op inductie. Door een ruim aanbod aan dit type kookplaat te tonen, nemen we hen mee in alle mogelijkheden en voordelen die koken op inductie te bieden heeft.’’, vertelt een woordvoerder van Bruynzeel Keukens.   

Duiven


Welkom bij Bruynzeel Keukens Duiven 

Vanaf 28 november 2020 kun je terecht in de gloednieuwe Bruynzeel winkel in Duiven. We zijn namelijk verhuisd: je vindt ons nu op Nieuwgraaf 8B, op een steenworp afstand van onze vorige winkel. En niet alleen ons adres is nieuw: ook de winkel is compleet verbouwd naar de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens. Wil je weten wat je kunt verwachten? We vertellen je graag meer. Of plan vrijblijvend een afspraak en laat je direct op locatie door ons inspireren. 

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.