preload

Bruynzeel Keukens Leiderdorp (Woonboulevard)

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Kom langs of maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

 

Bruynzeel Keukens Meubelplein Leiderdorp

Welkom bij Bruynzeel Keukens Leiderdorp. Deze Bruynzeel winkel opende in februari 2013 aan het Meubelplein in Leiderdorp. De winkel ligt centraal aan de snelweg en op de levendige woonboulevard vind je tal van andere interieurwinkels. Parkeren voor de deur is helemaal gratis. 

Keukenassortiment Bruynzeel Keukens

In onze vestiging vind je een ruim assortiment aan keukens. De keukenopstellingen variëren van de stijlvolle designlijn Optima tot de warme Aerdenhout keuken. Maar bekijk ook zeker alle andere inspirerende keukenopstellingen, allemaal voorzien van functionele oplossingen en luxe. We hebben een ruime keuze aan keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en accessoires. Zo stel je een keuken samen die echt past bij jou. 

Een keuken voor elke keukenruimte

Iedereen heeft andere wensen. We ontwerpen jouw keuken dan ook helemaal op maat. Zodat hij precies past bij jouw keukenruimte en leefsituatie. We luisteren graag naar al jouw wensen en gaan graag voor je aan de slag. Zodat je met jouw ideale keukenontwerp naar buiten stapt: mooi, functioneel en binnen jouw budget

Openingstijden Bruynzeel Keukens Leiderdorp

Je vindt onze openingstijden onderaan de pagina.

Ons team van ervaren en gemotiveerde aankoopadviseurs neemt graag de tijd om jou van goed en gratis advies te voorzien. Maak direct een afspraak. 

Pauline Nierstrasz en team Leiderdorp 

Openingstijden deze week

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 10.00 - 17:30
Woensdag 10.00 - 17:30
Donderdag 10.00 - 21.00
Vrijdag 10.00 - 17:30
Zaterdag 9.30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
Pinksteren 12:00 - 17:00
bevrijdingsdag 12.00 - 17.00

Virtuele tour

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.