preload

Bruynzeel Keukens Leiderdorp (Woonboulevard)

Vanaf 3 maart zijn onze winkels geopend op afspraak. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.  

Natuurlijk staan we ook online nog steeds voor je klaar. Ontvang vrijblijvend advies op maat met behulp van een online adviesafspraak. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bruynzeel Keukens Meubelplein Leiderdorp

Welkom bij Bruynzeel Keukens Leiderdorp. Deze Bruynzeel winkel opende in februari 2013 aan het Meubelplein in Leiderdorp. De winkel ligt centraal aan de snelweg en op de levendige woonboulevard vind je tal van andere interieurwinkels. Parkeren voor de deur is helemaal gratis. 

Keukenassortiment Bruynzeel Keukens

In onze vestiging vind je een ruim assortiment aan keukens. De keukenopstellingen variëren van de stijlvolle designlijn Optima tot de warme Aerdenhout keuken. Maar bekijk ook zeker alle andere inspirerende keukenopstellingen, allemaal voorzien van functionele oplossingen en luxe. We hebben een ruime keuze aan keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en accessoires. Zo stel je een keuken samen die echt past bij jou. 

Een keuken voor elke keukenruimte

Iedereen heeft andere wensen. We ontwerpen jouw keuken dan ook helemaal op maat. Zodat hij precies past bij jouw keukenruimte en leefsituatie. We luisteren graag naar al jouw wensen en gaan graag voor je aan de slag. Zodat je met jouw ideale keukenontwerp naar buiten stapt: mooi, functioneel en binnen jouw budget

Openingstijden Bruynzeel Keukens Leiderdorp

Je vindt onze openingstijden onderaan de pagina.

Ons team van ervaren en gemotiveerde aankoopadviseurs neemt graag de tijd om jou van goed en gratis advies te voorzien. Maak direct een afspraak. 

Pauline Nierstrasz en team Leiderdorp 

Openingstijden deze week

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 10.00 - 17:30
Woensdag 10.00 - 17:30
Donderdag 10.00 - 20.00
Vrijdag 10.00 - 17:30
Zaterdag 9.30 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag 12:00 - 17:00
Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
Pinksteren 12:00 - 17:00
bevrijdingsdag 12.00 - 17.00

Virtuele tour

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.