Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17.30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Leiderdorp (Woonboulevard)

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Leiderdorp

Bruynzeel Keukens Leiderdorp, gelegen aan het levendige Meubelplein, is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Met een uitgebreid assortiment en veel inspirerende keukenopstellingen in de winkel, brengen we graag samen jouw keukenwensen tot leven. Onze aankoopadviseurs staan voor je klaar en helpen je op ontspannen manier verder om de ideale keuken te vinden. Kom vrijblijvend langs voor persoonlijk advies of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Afspraak maken

Ontdek alle mogelijkheden

In onze keukenwinkel in Leiderdorp bieden we je graag persoonlijk advies en veel inspiratie. In het keukenatelier kom je tot de ideale combinatie van kleuren en materialen door meer dan 500 stalen te vergelijken. Wij weten daarnaast hoe belangrijk het is dat een keuken naast mooi, ook handig is in gebruik. We brengen jouw wensen en gewoontes in en om de keuken in kaart en zo komen we samen tot de ideale keukenindeling voor jouw ruimte, budget en leefstijl.  

Onze keukenwinkel in Leiderdorp

Naast 660 maan keukeninspiratie en een keukenatelier vol verrassende kleuren en materialen, vind je ook een 3D-ontwerpstudio bij Bruynzeel Keukens Leiderdorp.  Hier kijk je live mee naar hoe jouw keukenwensen op ware grootte tot leven komen. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan krijg je dit ontwerp met een bijbehorende transparante offerte waarin je precies ziet wat je voor welk onderdeel van de samengestelde keuken betaalt. Dat is wel zo ontspannen kiezen! 

Stel jouw nieuwe keuken samen

Of je nu gaat voor een moderne eilandkeuken of toch liever kiest voor een landelijke hoekkeuken, alles is mogelijk. Bekijk in het inspiratieboek alvast onze keukencollectie of ga aan de slag met een eigen moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Kies eerst je vloer en wandkleur en maak vervolgens een keuze uit onze keukendeuren, werkbladen, grepen en kranen. Download het moodboard, deel het met vrienden of plaats het meteen op social media. Met onze keukenplanner vertaal je dit moodboard zelfs door naar een echt keukenontwerp. Kom je er zelf niet helemaal aan uit of laat je het ontwerpen liever over aan onze ervaren aankoopadviseurs? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze keukenwinkel in Leiderdorp! 

Voordelen van Bruynzeel Keukens 

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens in Almere kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet: 

  • Goed bereikbaar door de centrale ligging aan de A4.
  • Gratis parkeermogelijkheden.
  • Gelegen op de levendige woonboulevard in Leiderdorp met veel andere interieurwinkels. 
  • Ontspannen kiezen door ons transparante prijsbeleid.
  • Vrijblijvend persoonlijk advies van onze ervaren aankoopadviseurs. 

Zo bezoek je Bruynzeel Keukens in Leiderdorp

Wij nemen graag uitgebreid de tijd om naar jouw keukenwensen te luisteren en deze vrijblijvend te vertalen naar een persoonlijk 3D-keukenontwerp. Daarom raden wij aan om vooraf een afspraak in te plannen via ons afspraakformulier. Wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Ook zonder afspraak ben je van harte welkom. Op de eerste zondag van de maand is het koopzondag. In het weekend is het gezellig bedrijvig op de woonboulevard en op doordeweekse dagen is het vaak wat rustiger in de winkel. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.