preload

Bruynzeel Keukens Leiderdorp (Woonboulevard)

Al onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19

Bruynzeel Keukens Meubelplein Leiderdorp

Welkom bij Bruynzeel Keukens Leiderdorp. Deze Bruynzeel winkel opende in februari 2013 aan het Meubelplein in Leiderdorp. De winkel ligt centraal aan de snelweg en op de levendige woonboulevard vind je tal van andere interieurwinkels. Parkeren voor de deur is helemaal gratis. 

Keukenassortiment Bruynzeel Keukens

In onze vestiging vind je een ruim assortiment aan keukens. De keukenopstellingen variëren van de stijlvolle designlijn Optima tot de warme Aerdenhout keuken. Maar bekijk ook zeker alle andere inspirerende keukenopstellingen, allemaal voorzien van functionele oplossingen en luxe. We hebben een ruime keuze aan keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en accessoires. Zo stel je een keuken samen die echt past bij jou. 

Een keuken voor elke keukenruimte

Iedereen heeft andere wensen. We ontwerpen jouw keuken dan ook helemaal op maat. Zodat hij precies past bij jouw keukenruimte en leefsituatie. We luisteren graag naar al jouw wensen en gaan graag voor je aan de slag. Zodat je met jouw ideale keukenontwerp naar buiten stapt: mooi, functioneel en binnen jouw budget

Openingstijden Bruynzeel Keukens Leiderdorp

Je vindt onze openingstijden onderaan de pagina. Op donderdagavond hebben we koopavond en zijn we tot 21.00 's avonds geopend. Ons team van ervaren en gemotiveerde aankoopadviseurs neemt graag de tijd om jou van goed en gratis advies te voorzien. Maak direct een afspraak. 

Pauline Nierstrasz en team Leiderdorp 

Openingstijden deze week

Maandag 12:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag gesloten -
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.