Keuken

Bruynzeel Keukens: innovatief, persoonlijk en toegankelijk voor iedereen

De wereld om ons heen verandert. Zo ook de winkelstraat en het winkelgedrag. Digitalisering speelt een steeds grotere rol en meer aankopen worden online gedaan. Daarnaast openen juist ook steeds meer webshops fysieke winkels, want: consumenten willen producten toch ook blijven zien, voelen en ervaren.    

Ontwikkelingen waar we binnen Bruynzeel Keukens rekening mee houden. We luisteren naar de wensen van klanten, blijven oog houden voor ontwikkelingen in het retail landschap én bewegen mee met innovaties als digitalisering. Het resultaat? Een retailformule die Bruynzeel Keukens innovatief, persoonlijk en toegankelijk maakt voor iedereen. 


Toekomstgericht, al generaties langpiet zwart

In de jaren 30 van de vorige eeuw startte Bruynzeel Keukens al met het in kaart brengen van de wensen van de klant. Dit gebeurde door letterlijk de deuren langs te gaan en te kijken tegen welke problemen men aanliep tijdens het werk in de keuken. Het functionele ontwerp van de eerste Bruynzeel keuken vormt vandaag de dag nog steeds de basis voor alle keukens en de manier waarop deze gebruikt wordt. In de ruim tachtig tussenliggende jaren is Bruynzeel Keukens blijven innoveren, aangepast aan de tijdsgeest en de wensen van de consument. 

Luisteren naar consument als basis

Met regelmaat brengen we bij Bruynzeel Keukens de wensen van de consument in kaart. Dit doen we op basis van diverse onderzoeken. De uitkomsten van deze onderzoeken worden gebruikt om de ervaringen voor onze klanten te verbeteren. Een belangrijk voorbeeld is het aanpassen van ons prijsbeleid in april 2018, waarbij we de overstap hebben gemaakt naar vaste prijzen. Ook de inrichting van de conceptstore in Bergen op Zoom , is gebaseerd op diverse consumentenonderzoeken.

pilotstore bergen op zoom


Een keuken die helemaal past bij jou

Iedereen heeft een keuken nodig. Maar iedereen heeft andere wensen. Misschien wil je wel een keuken creëren op een klein oppervlak, zoals in een Tiny House. Of wens je een opvallende keuken in een bijzondere kleur. En vanzelfsprekend moet het gewenste keukenontwerp ook binnen jouw beschikbare budget passen.

Met behulp van een klantgerichte omnichannel benadering wordt elke keuken nog persoonlijker. Wat jouw leefsituatie, ruimte of budget ook is, bij Bruynzeel Keukens vind je een keuken die helemaal past bij jou. 

Dat geldt ook voor de wijze waarop je inspiratie op kan doen bij Bruynzeel Keukens. Zo is het mogelijk om online een moodboard en eerste keukenontwerp te maken. Maar ook kun je in de winkel lekker aan de slag, alleen- of met behulp van de aankoopadviseur. Het speerpunt van de retailformule van Bruynzeel Keukens is dat je altijd bij Bruynzeel terecht kan voor de nodige inspiratie en informatie. Waar je ook bent en waar je op dat moment ook behoefte aan hebt. 

pilotstore bergen op zoom

 

Volop inspiratie en innovatie met het nieuwe winkelconcept 

Dat geldt ook voor de inrichting van de winkels van Bruynzeel Keukens. De wensen van consumenten zijn in het nieuwe winkelconcept naar een nog hoger niveau getild. Zo vind je niet alleen keukeninspiratie, maar volledige wooninspiratie door middel van styling van vloeren, muren, woon- en keukenaccessoires. Met behulp van digitale schermen is het bij elke keukenopstelling in de winkel mogelijk om te zien wat de andere mogelijkheden zijn op het gebied van kleuren en materialen.

In de ontwerpstudio is het mogelijk om met een ontwerphulp binnen 15 minuten een eerste keukenontwerp in 3D te maken. Maar je kan ook het ontwerp waar je thuis al mee aan de slag bent gegaan, inladen. Wil je liever materialen bekijken, voelen en met elkaar matchen? In het keukenatelier is daar volop gelegenheid voor. Of ben je benieuwd naar wat er achter de keukendeurtjes te vinden is? We laten je graag onze functionele opbergmogelijkheden ervaren. Onze aankoopadviseurs geven je graag uitgebreid advies over functionaliteit  en welke keukenoplossingen passen bij jouw leefsituatie. 

pilotstore bergen op zoom

 

Het nieuwe winkelconcept ervaren? 

Vanaf juli 2019 is het mogelijk om dit vernieuwende winkelconcept te ervaren in Bergen op Zoom. Sinds dit jaar zijn ook onze verbouwde winkels in UtrechtCruquius en Leiderdorp geopend. Momenteel wordt onze winkel in Son verbouwd. Eind dit jaar openen we ook hier onze vernieuwde winkel. Volg Bruynzeel Keukens op social media om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

nieuwe winkels

Ervaringen van anderen

Lees hier de ervaringen van Harry Bijl , Inspirator en Innovator. Voor branchevereniging INRetail schreef Harry een blog over de, toen net geopende, Bruynzeel winkel in Bergen op Zoom.  

Lees hier het verslag dat vakblad Keuken en Interieur Magazine schreef naar aanleiding van de opening van de winkel in Bergen op Zoom. 

Lees hier de eerste ervaringen van de aankoopadviseurs en klanten in de winkel in Bergen op Zoom. 
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.