Keuken

‘’Vanaf dag één voelde het als thuis in deze winkel’’

Op 6 juli 2019 opende een compleet nieuwe Bruynzeel pilotstore in Bergen op Zoom. De winkel, voorzien van nieuwe, inspirerende keukenopstellingen en tools zoals een ontwerpstudio en apparatentafel, sluit volledig aan op de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens. Hoe is de eerste maand voor de aankoopadviseurs verlopen? En wat waren de reacties van klanten?  

‘‘In minder dan anderhalf uur kocht ik een complete keuken’’ 

 Frank van der Pol vertelt: ‘’Eigenlijk wist ik nog niet dat er een nieuwe Bruynzeel winkel in Bergen op Zoom geopend was. In eerste instantie reden we naar de oude showroom. Bergen op Zoom is dicht bij onze woonplaats en vanuit het gemak besloten we om daar eens een kijkje te nemen. Dat we dezelfde dag nog een keuken kochten, had ik niet direct verwacht. 

Het isWijnand niet alleen de winkel die erg aansprak, maar zeker ook de mensen maken het verschil. Het ontvangst door winkelmanager Randy was super. We kregen meteen een duidelijk beeld van hoe het aankoopproces eruit zag en wat de mogelijkheden waren binnen Bruynzeel Keukens. Opvallend was de ontwerpstudio in de winkel: hier kregen we direct al een idee van hoe de keuken eruit kon komen te zien. Veel duidelijker dan op een eerste tekening, zoals je dit weleens in andere keukenwinkels ziet. 

Er waren minder keukens te zien in deze winkel, maar de keukens die er stonden boden meer dan voldoende inspiratie. Daarnaast waren er tal van anders tools die de winkel het bezoeken waard maakten. En zeker niet onbelangrijk: het aankoop- en ontwerpgesprek was erg duidelijk. De prijs kon meteen worden berekend. Binnen anderhalf uur kochten we een keuken. Als je het mij vraagt, is de winkel en het aankoopproces super. Ik zou niet weten hoe de winkelbeleving nog beter zou kunnen’’ 

Ervaar het zelf, maak nu direct een afspraak of kom eens langs!

Afspraak maken Bruynzeel Bergen op Zoom

‘’Het presenteren van het keukenontwerp geeft een WOW-effect’’ 

Het was voor de aankoopadviseurs even wennen om de overstap te maken van de bekende Bruynzeel winkel naar een gloednieuwe pilotstore, voorzien van allerlei innovaties. Toch voelde het vanaf dag één als thuiskomen voor de aankoopadviseurs in de nieuwe winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom. ‘’Het is de meest inspirerende keukenwinkel waar je kunt werken. Door uiterlijk van de winkel en alle nieuwe keukenopstellingen, blijven bezoekers langer dan gemiddeld in onze winkel om zich te laten inspireren. We krijgen erg veel positieve reacties van bezoekers op het nieuwe uiterlijk van de winkel. Daarnaast ontvangen we veel bezoekers. Op doordeweekse dagen is dat aantal toegenomen ten opzichte van de oude winkel.   

Ontwerp


Een van de meest opvallende onderdelen is de ontwerpstudio. Natuurlijk was het even wennen om op deze manier een eerste tekening van de keuken te maken. Met name bij ingewikkelde ruimtes was het even spannend of het allemaal ging lukken. Het gaafste is het om het uiteindelijke ontwerp aan onze klanten te presenteren in deze ontwerpstudio. Ze zien het 3D ontwerp van hun keuken dan op groot scherm voor zich. Dit helpt allereerst om gemakkelijker en sneller een keuze te maken. Maar het geeft ook echt een WOW effect om de keuken en de gemaakte keuzes op die manier terug te zien.’’ aldus team Bergen op Zoom. 

Een keukenontwerp gebaseerd op jouw persoonlijke wensen

Wil je jouw wensen omzetten in een keukenontwerp? In onze winkel gaan we graag aan de slag met jouw persoonlijke wensen. Maak gerust een afspraak met één van onze aankoopadviseurs, de koffie staat klaar!

  Afspraak maken Bruynzeel Bergen op Zoom

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.