Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D-ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Bereikbaarheid 

Je vindt onze winkel aan woonboulevard de Zeeland in Bergen op Zoom. Je parkeert gratis bij ons voor de deur. We staan altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Randy Lok en team Bergen op Zoom

Keukenadvies op maat

Ons ervaren team van adviseurs staat klaar om samen met jou de meest ideale en functionele keuken te ontwerpen. Daarbij kijken we naar jouw specifieke keukenwensen. Ben je bijvoorbeeld links- of rechtshandig? En welke apparaten mogen echt niet ontbreken in jouw keuken? Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan! Met onze ontwerphulp ontwerp je in een mum van tijd je eigen keuken. Die je vervolgens levensgroot bewondert in onze 3D-ontwerpstudio.

CO2-neutrale productie in eigen fabriek

Ook onze eigen keukenfabriek vind je in Bergen op Zoom. Op bedrijventerrein de Lage Meren produceren we keukens in onze geautomatiseerde keukenfabriek. Je keuken wordt hier volledig op maat en naar jouw wensen geproduceerd.  

Voel je thuis bij Bruynzeel Keukens

We willen dat je jezelf helemaal thuis voelt in onze winkel. Naast een warm welkom, zorgen we ook voor een ontspannen aankoop en transparant advies. Je krijgt bij ons direct de juiste prijs voor jouw keuken, zonder te onderhandelen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En ook aanbetalen is niet nodig! We bieden je een gericht advies. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van de oude keuken of een lokaal project. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Bruynzeel Keukens Outlet

Ben je op zoek naar onze Outlet? Deze is te vinden op het volgende adres:
Drebbelstraat 5 
4622 RC Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 285 314

Openingstijden Outlet

DKG Keukenoutlet is geopend op vrijdag en zaterdag.
Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen: 0164-285314.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.