preload

Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Kom langs of maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Een keukenadvies op maat

Ons ervaren team van adviseurs staat klaar om samen met jou de meest ideale en functionele keuken te ontwerpen. Daarbij kijken we naar jouw specifieke keukenwensen. Ben je bijvoorbeeld links- of rechtshandig? En welke apparaten mogen echt niet ontbreken in jouw keuken? Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan! Met onze ontwerphulp ontwerp je in een mum van tijd je eigen keuken. Die je vervolgens levensgroot bewondert in onze 3D ontwerpstudio.

CO2 neutrale productie in eigen fabriek

Ook onze eigen keukenfabriek vind je in Bergen op Zoom. Op bedrijventerrein de Lage Meren produceren we keukens in onze geautomatiseerde keukenfabriek. Je keuken wordt hier volledig op maat en naar jouw wensen geproduceerd.  

Voel je thuis bij Bruynzeel Keukens

We willen dat je jezelf helemaal thuis voelt in onze winkel. Naast een warm welkom, zorgen we ook voor een ontspannen aankoop en transparant advies. Je krijgt bij ons direct de juiste prijs voor jouw keuken, zonder te onderhandelen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En ook aanbetalen is niet nodig! We bieden je een gericht advies. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van de oude keuken of een lokaal project. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom.

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Je vindt onze winkel aan woonboulevard de Zeeland in Bergen op Zoom. Je parkeert gratis bij ons voor de deur.

Openingstijden Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Onze winkel is 7 dagen per week geopend. De openingstijden voor deze week vind je onderaan deze pagina. 

Bruynzeel Keukens Outlet

Ben je op zoek naar onze Outlet? Deze is te vinden op het volgende adres:

Drebbelstraat 5 
4622 RC Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 285 314

Openingstijden Outlet

DKG Keukenoutlet is geopend op vrijdag en zaterdag.
Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen: 0164-285314.
 

Openingstijden deze week

Maandag 10:00 - 17.30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

2e kerstdag 12:00 - 17:00

Virtuele tour

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.