preload

Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom vind je de nieuwste en meest geavanceerde Bruynzeel winkel van Nederland! Sinds juli 2019 kun je in deze keukenwinkel op geheel nieuwe wijze wooninspiratie opdoen. Alle keukenopstellingen zijn geheel ontworpen volgens de laatste trends. Helemaal van deze tijd, vol inspiratie en innovatie. Ons ervaren team van adviseurs staat klaar om samen met jou de meest ideale en functionele keuken te ontwerpen. En mocht je zelf aan de slag willen? Dat kan! Met onze ontwerphulp ontwerp je in een mum van tijd je eigen keuken. Die je vervolgens levensgroot kunt bewonderen in onze 3D ontwerpstudio. Zodra je helemaal tevreden bent, sturen we het ontwerp naar onze eigen keukenfabriek. Ook die zit gewoon om de hoek, in Bergen op Zoom. 

We willen dat je jezelf helemaal thuis voelt in onze winkel. Daarom zorgen we voor een ontspannen aankoop en transparant advies. Je krijgt bij ons direct de juiste prijs voor jouw keuken, zonder te onderhandelen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En ook aanbetalen is niet nodig! 

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van een oude keuken of een lokaal project. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom!

Openingsactie Bergen op Zoom

DTrolleyeze splinternieuwe keukenwinkel is nog maar net open, in juli opende wij onze deuren. Dit vieren wij graag samen! Maak daarom nu een ontwerpafspraak en krijg een unieke trolley cadeau. 

Deze trolley loopt op rolletjes. Net als jouw reis naar je nieuwe keuken bij Bruynzeel. Ons ervaren team van adviseurs staat klaar om samen met jou de meest ideale en functionele keuken te ontwerpen.

Maak een afspraak of kom snel langs bij Bruynzeel Keukens in Bergen op Zoom. De actie loopt t/m 1 september.

Openingstijden deze week

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×