preload

Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Vanaf 3 maart zijn onze winkels geopend op afspraak. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.  

Natuurlijk staan we ook online nog steeds voor je klaar. Ontvang vrijblijvend advies op maat met behulp van een online adviesafspraak. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom: innovatie en inspiratie

Sinds juli 2019 is deze Bruynzeel winkel in Bergen op Zoom geopend. Een volledig nieuwe conceptstore, waar je op geheel nieuwe wijze wooninspiratie opdoet. Alle keukenopstellingen zijn geheel ontworpen volgens de laatste trends. Helemaal van deze tijd, vol inspiratie en innovatie. De keukens in de winkel zijn echte eyecatchers en bieden voor ieder wat wils. Je vindt altijd een keuken die past bij jouw stijl, ruimte en budget. 

Een keukenadvies op maat

Ons ervaren team van adviseurs staat klaar om samen met jou de meest ideale en functionele keuken te ontwerpen. Daarbij kijken we naar jouw specifieke keukenwensen. Ben je bijvoorbeeld links- of rechtshandig? En welke apparaten mogen echt niet ontbreken in jouw keuken? Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan! Met onze ontwerphulp ontwerp je in een mum van tijd je eigen keuken. Die je vervolgens levensgroot bewondert in onze 3D ontwerpstudio.

CO2 neutrale productie in eigen fabriek

Ook onze eigen keukenfabriek vind je in Bergen op Zoom. Op bedrijventerrein de Lage Meren produceren we keukens in onze geautomatiseerde keukenfabriek. Je keuken wordt hier volledig op maat en naar jouw wensen geproduceerd.  

Voel je thuis bij Bruynzeel Keukens

We willen dat je jezelf helemaal thuis voelt in onze winkel. Naast een warm welkom, zorgen we ook voor een ontspannen aankoop en transparant advies. Je krijgt bij ons direct de juiste prijs voor jouw keuken, zonder te onderhandelen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En ook aanbetalen is niet nodig! We bieden je een gericht advies. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van de oude keuken of een lokaal project. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom.

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Je vindt onze winkel aan woonboulevard de Zeeland in Bergen op Zoom. Je parkeert gratis bij ons voor de deur.

Openingstijden Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

Onze winkel is 7 dagen per week geopend. De openingstijden voor deze week vind je onderaan deze pagina. 

Bruynzeel Keukens Outlet

Ben je op zoek naar onze Outlet? Deze is te vinden op het volgende adres:

Drebbelstraat 5 
4622 RC Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 285 314

Openingstijden Outlet

DKG Keukenoutlet is alleen op afspraak geopend op vrijdag en zaterdag.
Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen: 0164-285314.

Randy Lok en team Bergen op Zoom
 

Openingstijden deze week

Maandag 09:30 - 17.30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Virtuele tour

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.