preload

Bruynzeel Keukens Utrecht Kanaleneiland

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Kom langs of maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

 

Keukeninspiratie voor elke stijl

In onze keukenwinkel kun je op ontspannen wijze keukeninspiratie op doen. We bieden je een uitgebreide collectie aan keukens en bieden hierbij niet alleen keukeninspiratie, maar complete wooninspiratie. Zo heeft elke keuken een andere stijl met bijhorende accessoires. Alsof je letterlijk thuis de keuken in stapt. Met een ruim aanbod in stijlen, kleuren en materialen vind je altijd een keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, ruimte en budget. 

Een keukenontwerp op maat

Elk keukenontwerp dat we maken is uniek en helemaal afgestemd op jouw wensen. Zo is een van onze belangrijkste speerpunten om niet alleen een hele mooie keuken, passend bij jouw stijl te ontwerpen, maar hierbij ook te letten op functionaliteit. De keuken moet voor jou ook een prettige ruimte zijn om in te werken. We kijken naar de lengte van de persoon die het meeste kookt in jouw huishouden en vragen hierbij ook door naar andere eigenschappen: ben je bijvoorbeeld links- of rechtshandig? En hoeveel ruimte heb je nodig voor het opbergen van boodschappen en servies. Samen komen we tot een keuken op maat, helemaal passend bij jou. Lees hier meer over functionaliteit. 

Bruynzeel Keukens Utrecht: ook voor jouw koopwoning

Bruynzeel Keukens is ook actief bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio. In onze winkel in Utrecht ben je van harte welkom om de keuken voor in jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische keukenoplossingen. Vaak doen we dit tijdens een speciaal georganiseerde informatieavond in samenwerking met de bouwer voor het betreffende nieuwbouwproject. En helemaal fijn: als aangesloten leverancier bij jouw nieuwbouwproject, zijn we vooraf al goed op de hoogte van de keukenruimte en de mogelijkheden hoe we deze zo prettig mogelijk kunnen indelen. 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Utrecht

Bruynzeel Keukens Utrecht is gevestigd op Kanaleneiland, dichtbij andere woonwinkels. We zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en parkeren doe je voor de deur. 

Afspraak maken Bruynzeel Keukens Utrecht

Bruynzeel Keukens Utrecht Kanaleneiland is 7 dagen per week geopend. We staan elke dag voor je klaar en vertellen je onder het genot van een kopje koffie meer over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We raden het aan om vooraf een afspraak in te plannen, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eens binnen te lopen en jezelf onder te dompelen in alle innovaties en inspiratie die onze keukenwinkel je biedt. 
Graag tot ziens bij Bruynzeel Keukens Utrecht

Jeroen van den Heuvel en team Utrecht Kanaleneiland

Openingstijden deze week

Maandag 10:00 - 17.30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Virtuele tour

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.