Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

2e Pinksterdag 12:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Utrecht Kanaleneiland

Welkom bij Bruynzeel Keukens in Utrecht

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D-ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of doe alvast online inspiratie op.

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Utrecht

Bruynzeel Keukens Utrecht is gevestigd op Kanaleneiland, dichtbij andere woonwinkels. We zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en parkeren doe je voor de deur. We staan elke dag voor je klaar en vertellen je onder het genot van een kopje koffie meer over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We raden het aan om vooraf een afspraak in te plannen, zodat we zeker weten dat we de tijd voor je kunnen nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eens binnen te lopen en jezelf onder te dompelen in alle innovaties en inspiratie die onze keukenwinkel in Utrecht je biedt.

Afspraak maken
 Team Utrecht Kanaleneiland

Altijd een keuken op maat

Iedereen is anders. Wij hebben oog voor jouw specifieke keukenwensen en maken altijd een ontwerp op maat in onze keukenwinkel in Utrecht. Daarbij kijken we naar jouw leefsituatie en de indeling van de keukenruimte. Zodat je niet alleen een mooi, maar ook een praktisch keukenontwerp ontvangt. We hebben een zeer ruim assortiment aan keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires. Combineer kleuren en materialen en vind een unieke keuken, die straks alleen bij jou in huis staat! Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Neem hier alvast een kijkje.

Persoonlijk keukenadvies

Op basis van jouw wensen, gaan onze aankoopadviseurs aan de slag. Ons team bestraat uit een mix van jong en oud, waarbij iedereen zijn eigen talenten inzet om jou te helpen bij het vinden van een keuken die helemaal past bij jou. We letten op de rol die jouw keuken heeft in het totale interieur, de culinaire mogelijkheden en technische oplossingen. Voordat we starten met ontwerpen gaan we daarom graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we ons nog beter inleven in jouw persoonlijke wensen en ontwerpen we uiteindelijk een keuken op maat. Jouw vragen en wensen kunnen ons niet gek genoeg zijn: we gaan altijd op zoek naar een verrassende oplossing! Een van onze speerpunten is dat de keuken niet alleen heel erg mooi, maar vooral ook functioneel is. 

Gratis 3D -keukenontwerp

Er is niets leukers dan daadwerkelijk een beeld krijgen van hoe de nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Tijdens een vrijblijvend ontwerpadvies maken we graag een 3D-keukenontwerp van de nieuwe keuken. Dit ontwerp krijg je, samen met een heldere offerte met daarin alle mogelijkheden en prijzen, mee naar huis. Door ons transparante prijsbeleid weet je precies waar je aan toe bent en is onderhandelen niet nodig.

Kwaliteit uit eigen fabriek

Bruynzeel Keukens bestaat al meer dan 100 jaar. Wist je dat onze allereerste fabriek in Rotterdam stond? In stoomtimmerfabriek de Arend maakten we destijds deuren, vloeren en andere houtproducten. Inmiddels zijn we alweer meer dan 50 jaar gevestigd in Bergen op Zoom, waar we elke dag kwalitatieve keukens produceren. Meer over de geschiedenis van Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens Utrecht: ook voor jouw koopwoning

Bruynzeel Keukens is ook actief bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio. In onze winkel in Utrecht ben je van harte welkom om de keuken voor in jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische keukenoplossingen. Vaak doen we dit tijdens een speciaal georganiseerde informatieavond in samenwerking met de bouwer voor het betreffende nieuwbouwproject. En helemaal fijn: als aangesloten leverancier bij jouw nieuwbouwproject, zijn we vooraf al goed op de hoogte van de keukenruimte en de mogelijkheden hoe we deze zo prettig mogelijk kunnen indelen. 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.