preload

Bruynzeel Keukens Utrecht Kanaleneiland

Al onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19

Tweede Paasdag beperkt geopend! 

Op tweede Paasdag hanteren wij een maximaal aantal bezoekers dat gelijktijdig onze winkel kan bezoeken. Per aanwezige aankoopadviseur hanteren wij maximaal 2 bezoekers.  Wil je zeker zijn van een bezoek aan de winkel op het tijdstip van jouw voorkeur? Plan dan vooraf een afspraak in via www.bruynzeelkeukens.nl/afspraak-maken

Keukeninspiratie voor elke stijl

Welkom thuis bij Bruynzeel Keukens! In onze keukenwinkel kun je op ontspannen wijze keukeninspiratie op doen. We bieden je een uitgebreide collectie aan keukens en bieden hierbij niet alleen keukeninspiratie, maar complete wooninspiratie. Zo heeft elke keuken een andere stijl met bijhorende accessoires. Alsof je letterlijk thuis de keuken in stapt. Met een ruim aanbod in stijlen, kleuren en materialen vind je altijd een keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, ruimte en budget. 

Een 3D keukenontwerp in 20 minuten!

In onze ontwerpstudio is het mogelijk om in slechts 20 minuten een eerste ontwerp van jouw keuken te krijgen. Nieuwsgierig? Lees hier meer over de mogelijkheid van een ontwerp speeddate. 

Een keukenontwerp op maat

Elk keukenontwerp dat we maken is uniek en helemaal afgestemd op jouw wensen. Zo is een van onze belangrijkste speerpunten om niet alleen een hele mooie keuken, passend bij jouw stijl te ontwerpen, maar hierbij ook te letten op functionaliteit. De keuken moet voor jou ook een prettige ruimte zijn om in te werken. We kijken naar de lengte van de persoon die het meeste kookt in jouw huishouden en vragen hierbij ook door naar andere eigenschappen: ben je bijvoorbeeld links- of rechtshandig? En hoeveel ruimte heb je nodig voor het opbergen van boodschappen en servies. Samen komen we tot een keuken op maat, helemaal passend bij jou. Lees hier meer over functionaliteit. 

Win een keuken!

We vieren de opening van onze vernieuwde winkel met een feestelijke openingsactie. Laat jij in de periode van 14 maart tot en met 13 april een vrijblijvende offerte maken in onze winkel? Dan maak je kans op een keuken ter waarde van 7.500,- euro. 
 

Bruynzeel Keukens Utrecht: ook voor jouw koopwoning

Bruynzeel Keukens is ook actief bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio. In onze winkel in Utrecht ben je van harte welkom om de keuken voor in jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische keukenoplossingen. Vaak doen we dit tijdens een speciaal georganiseerde informatieavond in samenwerking met de bouwer voor het betreffende nieuwbouwproject. En helemaal fijn: als aangesloten leverancier bij jouw nieuwbouwproject, zijn we vooraf al goed op de hoogte van de keukenruimte en de mogelijkheden hoe we deze zo prettig mogelijk kunnen indelen. 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Utrecht

Bruynzeel Keukens Utrecht is gevestigd op Kanaleneiland, dichtbij andere woonwinkels. We zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en parkeren doe je voor de deur. 

Afspraak maken Bruynzeel Keukens Utrecht

Bruynzeel Keukens Utrecht Kanaleneiland is 7 dagen per week geopend. We staan elke dag voor je klaar en vertellen je onder het genot van een kopje koffie meer over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We raden het aan om vooraf een afspraak in te plannen, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eens binnen te lopen en jezelf onder te dompelen in alle innovaties en inspiratie die onze keukenwinkel je biedt. 
Graag tot ziens bij Bruynzeel Keukens Utrecht

Jeroen van den Heuvel en team Utrecht Kanaleneiland

Openingstijden deze week

Maandag 09:30 - 17.30
Dinsdag 09:30 - 17.30
Woensdag 09:30 - 17.30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17.30
Zaterdag 09:30 - 17.00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag 12:00 - 17:00
Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.