Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Cruquius

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Cruquius

We heten je graag welkom in onze vernieuwde keukenwinkel in Cruquius. Hier vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. In onze 3D-ontwerpstudio vertalen we jouw keukenwensen door naar het ideale keukenontwerp voor jou. Of je nu vrijblijvend inspiratie op wilt doen of een afspraak wilt plannen, bij Bruynzeel Keukens Cruquius ben je aan het juiste adres.

Afspraak maken

Keukens in Cruquius

Bij Bruynzeel Keukens Cruquius ontwerpen we keukens op maat, passend bij jouw stijl en ruimte. Jouw wensen staan centraal, waarbij we rekening houden met trends en voordelen van verschillende materialen. Daarnaast bieden we praktische oplossingen, zoals een doordachte indeling en voldoende opbergruimte. Want, niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens handig werkt. 

Laat je inspireren door alle verschillende keukens in onze winkel. Of je nu gaat voor een landelijke, moderne of industriële keuken. Maak een vrijblijvende afspraak voor een 3D-keukenontwerp of ontdek alvast de uitgebreide keukencollectie op onze website. 

Jouw keukenwensen staan centraal

Graag nemen we uitgebreid de tijd om naar jouw vragen en wensen te luisteren. We adviseren dan ook om vooraf een afspraak in te plannen, zodat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen door te nemen. Kies voor een oriënterend gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn, of ga voor een ontwerpgesprek. Daarbij ontvang je meteen een uitgewerkte offerte waarin je precies ziet wat je voor welk onderdeel van jouw ideale keuken betaalt. Dat is wel zo ontspannen kiezen! Natuurlijk ben je ook zonder afspraak van harte welkom. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Doordeweeks geniet je van een iets rustigere sfeer in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig druk.

Keukeninspiratie opdoen

De weg naar jouw ideale keuken begint al thuis op de bank. Want in ons nieuwe inspiratieboek maak je kennis met onze keukencollectie vol verrassende combinaties van kleuren en materialen. En natuurlijk delen we hierin tips om de keuken, naast mooi, ook handig te maken. Meteen aan de slag met jouw keukenwensen? Voeg jouw favoriete deuren, bladen en grepen toe in de moodboardmaker en leg de basis voor jouw ideale keuken. 

Nieuwe keuken uitzoeken op Boulevard Cruquius

Onze vestiging van Bruynzeel Keukens vind je op Boulevard Cruquius: hét meest verrassende en veelzijdige (woon)winkelgebied in Haarlemmermeer. Je bent van harte welkom in deze ruime Bruynzeel winkel tussen Hoofddorp en Heemstede en kunt zolang blijven als je wilt: parkeren voor de deur is gratis. Behalve onze keukenwinkel vind je tal van andere winkels op het gebied van wonen, lifestyle, sport, tuin en doe-het-zelf op de boulevard. Graag nemen we uitgebreid de tijd om kennis te maken en te luisteren naar jouw vragen en wensen. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen. De koffie staat klaar! 

Voordelen van Bruynzeel Keukens

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens Cruquius kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Ontspannen sfeer waarin ervaren adviseurs je graag verder helpen.
  • Direct de juiste prijs voor jouw nieuwe keuken. 
  • Gratis parkeergelegenheid op woonboulevard Cruquius.
  • Maar liefst twee verdiepingen vol keukeninspiratie
  • Volledig vernieuwde winkel met 3D-ontwerpstudio en keukenatelier.
  • In de winkel staan ook vijf opstellingen van Next125 opgesteld

Zo bezoek je Bruynzeel Keukens in Cruquius

Woonboulevard Cruquius bevindt zich op een zeer goed bereikbare locatie. Vanuit de richtingen Haarlem, Amsterdam en Zuid-Holland is de boulevard zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze keukenwinkel op woonboulevard Cruquius. We raden je aan vooraf een afspraak in te plannen, zodat we zeker genoeg tijd en aandacht beschikbaar hebben om jouw keukenwensen tot leven te laten komen. Kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze winkel? In ons inspiratieboek ontdek je de huidige keukencollectie vol verrassende combinaties van kleuren, materialen, grepen, bladen en apparatuur. Laat je inspireren door binnenkijkers bij tevreden klanten en lees handige tips om de ideale keuken samen te stellen. Samen komen we op ontspannen wijze tot de ideale keuken. Online, thuis of in onze winkel. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.