preload

Bruynzeel Keukens Cruquius

Showroomkeukens Bruynzeel Keukens Cruquius

Update 24 januari 2020:

Van 24 februari t/m 27 maart is de winkel gesloten in verband met de verbouwing naar een compleet nieuw winkelconcept. De winkel is nog tot 24 februari geopend maar helaas zijn op dit moment niet alle modellen meer te zien in de winkel. Mocht je alle modellen graag willen zien dan ontvangen we je graag in een winkel in de buurt. Dichtbij Cruquius vind je onze winkels in Haarlem, Amsterdam Westpoort of Leiderdorp. Wij zien je graag in onze vernieuwde winkel terug!

De gehele collectie showroomkeukens is in de uitverkoop bij Bruynzeel Keukens Cruquius. Bekijk het volledige aanbod aan showroomkeukens.  Kom snel langs en wie weet vind jij jouw ideale keuken voor een lage prijs. Let op: op=op. 

Bruynzeel Keukens op Boulevard Cruquius

Onze vestiging van Bruynzeel Keukens vind je op Boulevard Cruquius: hét meest verrassende en veelzijdige (woon)winkelgebied in Haarlemmermeer. Je bent van harte welkom in deze ruime Bruynzeel winkel tussen Hoofddorp en Heemstede en kunt zolang blijven als je wilt: parkeren voor de deur is gratis. Behalve onze keukenwinkel vind je tal van andere winkels op het gebied van wonen, lifestyle, sport, tuin en doe-het-zelf op de boulevard.

Een keuken op maat

Wij ontwerpen een keuken op maat, hoe uitdagend jouw keukenruimte ook is. Daarbij luisteren we graag naar jouw wensen. Zo is het mogelijk om verschillende materialen en kleuren te gebruiken in het keukenontwerp. Ook denken we mee in praktische oplossingen: bijvoorbeeld door kritisch te kijken naar de indeling van de keuken en opbergruimte. 

Keukeninspiratie

Laat je inspireren door de keukens in onze keukenwinkel. Maak vrijblijvend een afspraak voor een 3D keukenontwerp. Of laat je alvast inspireren op onze website. Bekijk bijvoorbeeld de uitgebreide keukencollectie of ga zelf aan de slag met de keukenopstellingen, aanrechtbladen en keukenaccessoires die jou inspireren door het maken van een digitaal moodboard. 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Cruquius

Onze actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken.  Graag nemen we uitgebreid de tijd om kennis te maken en te luisteren naar jouw vragen en wensen. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen. De koffie staat klaar! 

Jaap-Jan van Scheijen en team Cruquius

Openingstijden deze week

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

I.v.m. de verbouwing van onze winkel zijn we gesloten van 24 februari t/m 27 maart -
2e Paasdag 12:00 - 17:00
Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.