preload

Bruynzeel Keukens Son (Meubelplein Ekkersrijt)

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Kom langs of maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Wooninpsiratie en keukeninspiratie op Meubelplein Ekkersrijt

Je vindt Bruynzeel Keukens Son op Meubelplein Ekkersrijt: een van de drukstbezochte meubelboulevards van Nederland. Ideaal dus om je bezoek aan Bruynzeel Keukens te combineren met andere woonwinkels. Al bieden we in onze winkel naast keukeninspiratie ook wooninspiratie. Je kunt namelijk gemakkelijk kleuren en materialen met elkaar vergelijken. Kijk bijvoorbeeld of de kleur van jouw nieuwe keuken past bij jouw vloer. Met behulp van de juiste styling laten we zien hoe onze keukens er in een huiselijke omgeving uitzien. Wil je een idee krijgen van jouw nieuwe keuken? We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Iets minder tijd beschikbaar? Dan maken we in slechts 20 minuten een eerste visualisatie in 3D in de ontwerpstudio. 

Keukenadvies op maat

Voor ons als echte Brabanders staat gezelligheid hoog in het vaandel. We vinden het dan ook belangrijk om je hartelijk te ontvangen in onze keukenwinkel en jij jezelf echt op je gemak voelt bij ons in de winkel. Dat betekent dan ook dat jij beslist op welke wijze je keukeninspiratie opdoet. Of je nu eerst zelf een rondje langs alle keukenopstellingen wilt lopen of je meteen wilt laten adviseren door een van onze enthousiaste en ervaren aankoopadviseurs. Weet dat we vanaf je eerste oriëntatie tot aan de aanschaf van jouw nieuwe keuken voor je klaar staan. En ook daarna begeleidt Bruynzeel Keukens je door het gehele keukenproces. 

Bruynzeel Keukens’ prijsbeleid

Een ontwerpafspraak is altijd vrijblijvend. Na het adviesgesprek krijg je van ons een gratis 3D keukenontwerp en transparante offerte mee naar huis. Zo kun je goed nadenken over je keuzes en uiteindelijke beslissing. Kies je er voor om een keuken aan te schaffen via Bruynzeel Keukens? Dan is aanbetalen niet nodig. Je leest hier meer over ons prijsbeleid.  

Keukens van Nederlands fabricaat

Wist je dat onze keukens ook in Brabant gemaakt worden? In Bergen op Zoom staat onze keukenfabriek, waar we het keukenontwerp dat we samen maken in Son omtoveren tot een complete keuken. En we produceren daarbij volledig Co2 neutraal: wel zo goed voor het milieu. Naast het feit dat we goed zicht hebben op het productieproces, biedt het hebben van een eigen keukenfabriek ook vele mogelijkheden. Zo kunnen we in onze eigen lakkerij keukens lakken in wel meer dan 1900 kleuren. 

Nieuw! Nu ook next125 bij Bruynzeel Keukens

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. 

Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Ekkersrijt

Kom eens langs voor een vrijblijvend keukenadvies. Je vindt Meubelplein Ekkersrijt direct langs de snelweg en parkeren voor de deur is gratis. De openingstijden van onze winkel vind je onderaan deze pagina. Zin om nu al aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Maak dan alvast een moodboard aan. Je kan deze gemakkelijk meesturen met je afspraak bij ons in de winkel. 

Jochem van den Heuvel en team Son

Openingstijden deze week

Maandag 10:00 - 17.30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

2e Pinksterdag 11:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.