preload

Bruynzeel Keukens Son (Meubelplein Ekkersrijt)

Al onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19

Wooninpsiratie en keukeninspiratie op Meubelplein Ekkersrijt

Welkom bij Bruynzeel Keukens Son. Wij zijn gevestigd op Meubelplein Ekkersrijt, een van de drukstbezochte meubelboulevards van Nederland. En op een steenworp afstand van Eindhoven. In de vele woonwinkels op deze woonboulevard doe je volop wooninspiratie op. Voor keukeninspiratie ben je bij Bruynzeel Keukens Son aan het juiste adres. We vertellen je graag wat onze keukenwinkel zo onderscheidend maakt. 

Keukenadvies op maat

Voor ons als echte Brabanders staat gezelligheid hoog in het vaandel. We vinden het dan ook belangrijk om je hartelijk te ontvangen in onze keukenwinkel en jij jezelf echt op je gemak voelt bij ons in de winkel. Dat betekent dan ook dat jij beslist op welke wijze je keukeninspiratie opdoet. Of je nu eerst zelf een rondje langs alle keukenopstellingen wilt lopen of je meteen wilt laten adviseren door een van onze enthousiaste en ervaren aankoopadviseurs: het is aan jou. Weet dat we vanaf je eerste oriëntatie tot aan de aanschaf van jouw nieuwe keuken voor je klaar staan. En ook daarna begeleidt Bruynzeel Keukens je door het gehele keukenproces. 

Bruynzeel Keukens’ prijsbeleid

Een ontwerpafspraak is altijd vrijblijvend. Na het adviesgesprek krijg je van ons een gratis 3D keukenontwerp en transparante offerte mee naar huis. Zo kun je goed nadenken over je keuzes en uiteindelijke beslissing. Kies je er voor om een keuken aan te schaffen via Bruynzeel Keukens? Dan is aanbetalen niet nodig. Je leest hier meer over ons prijsbeleid. 

Keukens van Nederlands fabricaat

Wist je dat onze keukens ook in Brabant gemaakt worden? In Bergen op Zoom staat onze keukenfabriek, waar we het keukenontwerp dat we samen maken in Son omtoveren tot een complete keuken. En we produceren daarbij volledig Co2 neutraal: wel zo goed voor het milieu. Naast het feit dat we goed zicht hebben op het productieproces, biedt het hebben van een eigen keukenfabriek ook vele mogelijkheden. Zo kunnen we in onze eigen lakkerij keukens lakken in wel meer dan 1900 kleuren. 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Ekkersrijt

Kom eens langs voor een vrijblijvend keukenadvies. Je vindt Meubelplein Ekkersrijt direct langs de snelweg en parkeren voor de deur is gratis. De openingstijden van onze winkel vind je onderaan deze pagina. Zin om nu al aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Maak dan alvast een moodboard aan. Je kan deze gemakkelijk meesturen met je afspraak bij ons in de winkel. 

Jochem van den Heuvel en team Son

Openingstijden deze week

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag 11:00 - 17:00
Hemelvaartsdag 11:00 - 17:00
2e Pinksterdag 11:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.