Bruynzeel Keukens opent 10e nieuwe winkel in Delft

DELFT – Met de verbouwing en heropening van de gloednieuwe Bruynzeel Keukens winkel in Delft, opent de keukenleverancier haar 10e winkel volgens de nieuwe retailformule. In slechts twee jaar weet Bruynzeel Keukens deze nieuwe vorm van inspireren en informeren in haar winkels verspreid door heel Nederland te introduceren. 

Keukenatelier

Van pilotstore naar tien vestigingen

 Nog geen twee jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Een moderne keukenwinkel vol inspiratie en innovatie, helemaal ingericht op de behoeften van verschillende klantdoelgroepen. De reden voor deze nieuwe winkelbeleving? Een uitgebreid onderzoek naar de wijze waarop men de reis naar een nieuwe keuken aflegt. Van de manier waarop men door de winkel loopt tot een toevoeging van digitale ervaringen: overal is door de experts van Bruynzeel Keukens over nagedacht. 

Na een proefperiode in Bergen op Zoom werd al snel het startsein gegeven voor de verbouwing van andere winkels. Inmiddels is de winkelervaring te beleven in vestigingen in Utrecht, Cruquius, Leiderdorp, Son, Duiven, Breda, Barendrecht, Alkmaar en nu dus ook in Delft.  

Keukenatelier

 

Een passende winkelervaring voor iedereen

Iedereen is anders. Dat betekent ook dat de zoektocht naar een nieuwe keuken voor iedereen anders verloopt. Van het opdoen van keukeninspiratie tot alle aanvullende informatie waar je naar op zoek bent. Bruynzeel Keukens heeft de behoeften van diverse consumenten onderzocht: wat wil je weten wanneer je een keuken gaat kopen? En waar moet een keukenwinkel anno 2021 aan voldoen? Op basis van deze uitkomsten is de winkel in Delft ingericht. Je wordt op gastvrije wijze ontvangen en hebt diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar jouw nieuwe keuken. In de winkel heb je zelfs diverse digitale tools die je tijdens je winkelbezoek verder helpen. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp én een heuse 3D ontwerpstudio waar je jouw nieuwe keuken op ware grootte kunt zien. En of je nu eerst thuis alles in kaart brengt of liever in de winkel het traject van A tot Z doorloopt: een keuken aankopen doe je bij Bruynzeel Keukens op ontspannen wijze passend bij jouw wensen. 

 

Verbouwing nummer 11 staat al op de planning 

De vaart waarmee de verbouwingen van de 10 winkels zijn ingezet en afgerond blijft Bruynzeel Keukens voortzetten. Zo staat verbouwing nummer 11 alweer op de planning. Deze zomer kunnen ook bezoekers van Rotterdam Alexandrium zich onderdompelen in alle keukeninspiratie die de nieuwe formule te bieden heeft. 

Afspraak maken      Bekijk openingstijden 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.