preload

Bruynzeel Keukens Alkmaar

Al onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Alkmaar

Bruynzeel Keukens Alkmaar is te vinden in de wijk Oudorp. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de winkel gemakkelijk te bereiken: op slechts één minuut wandelen vind je een bushalte. 

Volop keukeninspiratie bij Bruynzeel Keukens in Alkmaar

In onze winkel vind je tal van inspirerende keukenopstellingen. Ons team van ervaren aankoopadviseurs helpt je graag verder en voorziet je van verrassende adviezen. We ontwerpen een keuken op maat, die helemaal past bij jouw stijl, keukenruimte en budget. En natuurlijk kijken we daarbij ook naar functionaliteit. Zodat de keuken naast mooi, ook voorzien is van alle gemakken die passen bij jouw leefsituatie. 

We kijken altijd naar jouw persoonlijke keukenvraagstuk en gaan samen met jou op zoek naar een passende keuken. Daarbij zijn de mogelijkheden oneindig. Zo hebben we ruime keuze in keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires. 

Keukenfabriek in Nederland

De keukens die we in de winkel in Alkmaar ontwerpen, worden gewoon in Nederland geproduceerd. Onze keukenfabriek staat in Bergen op Zoom. In onze lakkerij lakken we keukens in wel 1.950 verschillende kleuren. Zo heb je al snel een unieke keuken, op maat gemaakt voor jou. 

Direct de juiste prijs voor jouw keuken

Tijdens je ontwerpafspraak laten we je direct de prijs van jouw keukenontwerp zien. Je krijgt op heldere wijze te zien wat elk afzonderlijk onderdeel van de keuken kost. Zo weet je hoe de prijs tot stand komt en kun je jouw keuzes goed afwegen. Onderhandelen is daarbij niet nodig. We vertellen je graag meer over ons prijsbeleid.  

Alvast aan de slag? 

Ga alvast aan de slag met jouw eigen keuken ideeën met behulp van onze moodboardmaker.  En helemaal handig: je kan jouw moodboard ook direct meesturen met je afspraak bij ons in de winkel.  

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op voor een ontwerpafspraak.  Onze actuele openingstijden per week vind je op deze pagina. Tijdens een ontwerpafspraak gaan we samen aan de slag. We kijken naar wat jij mooi vindt, hoe jouw beschikbare keukenruimte eruit ziet en hoe we het werk in de keuken gemakkelijker kunnen maken. Dit natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. We zien je graag terug bij ons in de winkel.

 
Theo Buskermolen en team Alkmaar 

Openingstijden deze week

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag 12:00 - 17:00
Hemelvaartsdag 21 mei 2020 12:00 - 17:00
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.