preload

Bruynzeel Keukens Alkmaar

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Kom langs of maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Alkmaar

Bruynzeel Keukens Alkmaar is te vinden in de wijk Oudorp. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de winkel gemakkelijk te bereiken: op slechts één minuut wandelen vind je een bushalte. 

Volop keukeninspiratie bij Bruynzeel Keukens in Alkmaar

In onze winkel vind je tal van inspirerende keukenopstellingen. Ons team van ervaren aankoopadviseurs helpt je graag verder en voorziet je van verrassende adviezen. We ontwerpen een keuken op maat, die helemaal past bij jouw stijl, keukenruimte en budget. En natuurlijk kijken we daarbij ook naar functionaliteit. Zodat de keuken naast mooi, ook voorzien is van alle gemakken die passen bij jouw leefsituatie. 

We kijken altijd naar jouw persoonlijke keukenvraagstuk en gaan samen met jou op zoek naar een passende keuken. Daarbij zijn de mogelijkheden oneindig. Zo hebben we ruime keuze in keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires. 

Keukenfabriek in Nederland

De keukens die we in de winkel in Alkmaar ontwerpen, worden gewoon in Nederland geproduceerd. Onze keukenfabriek staat in Bergen op Zoom. In onze lakkerij lakken we keukens in wel 1.950 verschillende kleuren. Zo heb je al snel een unieke keuken, op maat gemaakt voor jou. 

Direct de juiste prijs voor jouw keuken

Tijdens je ontwerpafspraak laten we je direct de prijs van jouw keukenontwerp zien. Je krijgt op heldere wijze te zien wat elk afzonderlijk onderdeel van de keuken kost. Zo weet je hoe de prijs tot stand komt en kun je jouw keuzes goed afwegen. Onderhandelen is daarbij niet nodig. We vertellen je graag meer over ons prijsbeleid.  

Alvast aan de slag? 

Ga alvast aan de slag met jouw eigen keuken ideeën met behulp van onze moodboardmaker.  En helemaal handig: je kan jouw moodboard ook direct meesturen met je afspraak bij ons in de winkel.  

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op voor een ontwerpafspraak.  Onze actuele openingstijden per week vind je op deze pagina. Tijdens een ontwerpafspraak gaan we samen aan de slag. We kijken naar wat jij mooi vindt, hoe jouw beschikbare keukenruimte eruit ziet en hoe we het werk in de keuken gemakkelijker kunnen maken. Dit natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. We zien je graag terug bij ons in de winkel.

Theo Buskermolen en team Alkmaar 

Openingstijden deze week

Maandag 10:00 - 17.30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

2e Kerstdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.