Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Barendrecht

In 2019 introduceerde Bruynzeel Keukens een nieuw winkelconcept boordevol inspiratie en innovatie. Na de verbouwingen van maar liefst zeven winkels, gaat Bruynzeel Keukens ook in 2021 door met het verbouwen van haar winkels naar het nieuwe concept. Eind februari maakt ook Barendrecht kennis met deze nieuwe winkelbeleving. 

Winkel Barendrecht


Een winkel waar je altijd een keuken vindt die helemaal past bij jou

Iedereen heeft andere wensen. Jouw perfecte keuken is afhankelijk van de wensen die je hebt op het gebied van stijl, leefsituatie, keukenruimte en het beschikbare budget. De keukenwinkel van Bruynzeel is er zo op ingericht dat je altijd een keuken vindt die helemaal past bij jou. Op de wijze die past bij jou. Wil je inspiratie opdoen door keukens te bekijken en ervaren? Dan is dit mogelijk door het grote aanbod aan verschillende keukenopstellingen. In het keukenatelier heb je daarnaast de mogelijkheid om verschillende kleuren en materialen naast elkaar te leggen. Net zolang tot je de match vindt die past bij jou. Benieuwd naar de digitale mogelijkheden? In de ontwerpstudio stel je een eerste ontwerp van de keuken samen. Of bekijk op de digitale informatieschermen meer info over keuzemogelijkheden en apparatuur. 

Voel je thuis en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. 

Winkel BarendrechtVrijblijvend advies op maat

Het team van ervaren aankoopadviseurs staat voor je klaar. In een ontwerpgesprek luistert onze aankoopadviseur graag naar jouw wensen. Samen gaan jullie onder het genot van een kop koffie of thee verder in gesprek over de mogelijkheden. Na een ontwerpafspraak ontvang je vrijblijvend een 3D keukenontwerp en transparante offerte. 

Afspraak maken 

Meer zien van dit nieuwe concept? 

De afronding van de bouw vindt plaats in de periode waarin Nederland te maken heeft met een lockdown. Hierdoor is de nieuwe Bruynzeel winkel voorlopig nog gesloten. Natuurlijk bieden we voldoende mogelijkheden om toch kennis te maken met deze nieuwe winkel. Zo kun je een online ontwerpafspraak plannen met een adviseur in de winkel. Hij of zij neemt je op digitale wijze mee in alle mogelijkheden die Bruynzeel Keukens te bieden heeft voor jouw nieuwe keukenontwerp. 

Of loop alvast eens digitaal door onze winkels in Bergen op Zoom, Utrecht en Cruquius om een eerste indruk te krijgen van het nieuwe winkelconcept. 

Meer keukeninspiratie

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.