Bruynzeel Keukens Woonmall Alexandrium

Nieuw concept Bruynzeel Keukens nu ook in Woonmall Alexandrium

17 juli was het zover: Bruynzeel Keukens opende een compleet vernieuwde winkel in Woonmall Alexandrium. Het is de 11e winkel van Bruynzeel Keukens die volgens de nieuwe winkelformule is verbouwd. Bezoekers van Woonmall Alexandrium kunnen vanaf heden nog meer keukeninspiratie verwachten volgens de laatste trends. 

Een keuken die helemaal past bij jou 

Bij Bruynzeel Keukens Alexandrium ben je op ontspannen wijze welkom voor een vrijblijvende ontwerpafspraak, transparante offerte of voor een rondje keukeninspiratie. Bekijk de uitgebreide keukencollectie, ga aan de slag op een van de digitale schermen of ga in gesprek met een van onze ervaren aankoopadviseurs. We nemen graag de tijd om uitgebreid te luisteren naar jouw wensen. 

Online en offline komen samen

Iedereen is anders. Dat betekent ook dat de zoektocht naar een nieuwe keuken voor iedereen anders verloopt. Van het opdoen van keukeninspiratie tot alle aanvullende informatie waar je naar op zoek bent. Bruynzeel Keukens heeft de behoeften van diverse consumenten onderzocht: wat wil je weten wanneer je een keuken gaat kopen? En waar moet een keukenwinkel anno 2021 aan voldoen? Op basis van deze uitkomsten is de winkel ingericht. Je wordt op gastvrije wijze ontvangen en hebt diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar jouw nieuwe keuken. In de winkel heb je zelfs diverse digitale tools die je tijdens je winkelbezoek verder helpen. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp én een heuse 3D ontwerpstudio waar je jouw nieuwe keuken op ware grootte kunt zien. 

 

Keukens in verschillende stijlen

De winkel is voorzien van de nieuwste modellen uit de uitgebreide keukencollectie van Bruynzeel Keukens. Zo vind je hier moderne keukens, design keukens, landelijke keukens en variëren de kleuren van wit tot zwart en van blauw tot groen. Er zijn zelfs stijlvolle keukenopstellingen te bewonderen waarin een combinatie gemaakt wordt van kleuren, stijlen en materialen. 

Voel je thuis bij Bruynzeel Keukens in Woonmall Alexandrium

Ben je benieuwd geworden naar alle inspiratie die Bruynzeel Keukens te bieden heeft? Kom dan gezellig langs in de winkel. Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee en we voorzien je graag van alle inspiratie en informatie waar jij behoefte aan hebt. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak in te plannen. Eén van onze adviseurs neemt dan uitgebreid de tijd in om samen met jou aan de slag te gaan. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte mee naar huis. 

Afspraak maken    Bekijk openingstijden 

Woonmall Alexandrium Bruynzeel keukens

Meer over Woonmall Alexandrium

Woonmall Alexandrium is hét woonwinkelcentrum van Rotterdam. Met circa 55 woonwinkels is het een ideaal dagje uit wanneer je niet alleen op zoek bent naar een keuken, maar een geheel nieuw interieur. Voor elk interieur is er een passende oplossing terug te vinden. Sluit je bezoek aan de Woonmall af met een hapje en een drankje: want ook aan horecagelegenheden is hier geen gebrek. 
Wist je dat Woonmall Alexandrium dit jaar al 25 jaar bestaat? 

Bereikbaarheid Woonmall Alexandrium

Bruynzeel Keukens Rotterdam Alexandrium vind je op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Via het parkeerterrein op het dak van Alexandrium bereik je ons eenvoudig met de lift of roltrap. Ook is het mogelijk Woonmall Alexandrium te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation vind je op een steenworp afstand.  

Nu al inspiratie opdoen?

In ons inspiratieboek bieden we een uitgebreid kijkje in de keukencollectie. Maar er is nog meer mogelijk! Vind je een keuken mooi? Of wil je meer weten over de beschikbare kleuren en de prijs? Dan hoef je alleen maar de QR-code op de pagina te scannen. Het is dan zelfs mogelijk om de keuken te projecteren in jouw eigen ruimte! 

Vraag het inspiratieboek aan

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.