Nieuw winkelconcept in Leiderdorp

Bruynzeel Keukens komt met haar nieuwe winkelconcept naar Leiderdorp. In het afgelopen jaar heeft het met haar conceptstore in Bergen op Zoom en nieuwe winkels in Utrecht en Cruquius bewezen dat de keukenleverancier met een mix van persoonlijk contact, digitalisering en een grote focus op inspiratie nog beter inspeelt op de wensen van de consument.

Winkel
Beeld: Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom. Het winkelconcept wordt medio september ook doorgevoerd in Leiderdorp (foto: Huub Lepelaar)


Relevant blijven in een veranderende retailwereld

Het straatbeeld- en winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Hollandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Daarnaast is informatie altijd en overal beschikbaar: de consument is steeds vaker expert. Met de introductie van haar conceptstore in juli 2019 kondigde Bruynzeel Keukens aan de consument op toekomstgerichte wijze zowel online als offline te voorzien in zijn behoeften. Iets dat de afgelopen maanden na de uitbraak van het coronavirus relevanter dan ooit bleek te zijn. Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. 

Een winkel die voor iedereen als thuis voelt 

‘Welkom thuis’, staat groots boven de ingang van de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Leiderdorp. En dat is ook precies het gevoel dat je moet hebben wanneer je binnen komt: alsof je thuis komt. Elke keukenopstelling neemt je mee in een compleet andere leefwereld, waar je tal van woon- en keukeninspiratie op doet. Onder het genot van een kopje koffie kun je zelf aan de slag met de verschillende stalen of laat je adviseren in de ontwerpstudio, waar binnen 20 minuten een eerste keukenontwerp wordt gemaakt. Voor elke leefsituatie en keukenruimte heeft Bruynzeel een passende keuken: van compacte kleine keukens tot grote woonkeukens.  

Nieuwe formule, nieuw pand

Niet alleen het concept dat terug te vinden is in de Bruynzeel winkel is nieuw. De keukenleverancier verhuist ook naar een nieuw pand op de woonboulevard. Een bewuste keuze, vanwege de goede zichtbaarheid en toegankelijkheid van de winkel voor bezoekers. Ondanks dat het pand een stuk compacter is dan de meeste Bruynzeel winkels, zal het de bezoeker absoluut niet aan inspiratie ontbreken, sterker nog: er is op allerlei innovatieve wijzen aan gewerkt om bezoekers juist meer kleuren, materialen en mogelijkheden te laten zien.  

Gasloos koken

Met de introductie van haar nieuwe retailformule, kiest Bruynzeel Keukens er voor om in haar winkel geen showroommodellen met gaskookplaten meer te laten zien. 

‘’Koken op inductie wordt steeds meer de norm. We willen als keukenleverancier het goede voorbeeld geven en de consument meenemen in het brede aanbod van inductiekookplaten. We merken dat veel consumenten nog vragen hebben over koken op inductie. Door een ruim aanbod aan dit type kookplaat te tonen, nemen we hen mee in alle mogelijkheden en voordelen die koken op inductie te bieden heeft.’’, vertelt een woordvoerder van Bruynzeel Keukens.   

Kom langs en laat je inspireren 

Nieuwsgierig? Vanaf 19 september 2020 is iedereen van harte welkom om deze nieuwe winkel aan Elisabethhof 32 te bewonderen. Tot die tijd kunnen bezoekers nog terecht in de oude winkel gevestigd aan Meubelplein nummer 6.  
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.