Bruynzeel Keukens Alkmaar

Nieuw winkelconcept voor Bruynzeel Keukens Alkmaar

Zaterdag 8 mei was het zover: Bruynzeel Keukens Alkmaar opende na een flinke verbouwing haar deuren. Het is de 9e winkel van Bruynzeel Keukens die volgens de compleet vernieuwde winkelformule is verbouwd. Bezoekers van de winkel kunnen vanaf heden nog meer keukeninspiratie verwachten volgens de laatste trends. 
Bruynzeel Keukens Alkmaar Bruynzeel Keukens Alkmaar Keukenatelier Bruynzeel Keukens Alkmaar

Een keuken die helemaal past bij jou 

Bij Bruynzeel Keukens Alkmaar ben je op ontspannen wijze welkom voor een vrijblijvende ontwerpafspraak, transparante offerte of voor een rondje keukeninspiratie. Jij bepaalt zelf hoe je jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start. Bekijk de uitgebreide keukencollectie, ga aan de slag op een van de digitale schermen of ga in gesprek met een van onze ervaren aankoopadviseurs. We nemen graag de tijd om uitgebreid te luisteren naar jouw wensen. 


Online en offline komen samen

Iedereen is anders. Dat betekent ook dat de zoektocht naar een nieuwe keuken voor iedereen anders verloopt. Van het opdoen van keukeninspiratie tot alle aanvullende informatie waar je naar op zoek bent. Bruynzeel Keukens heeft de behoeften van diverse consumenten onderzocht: wat wil je weten wanneer je een keuken gaat kopen? En waar moet een keukenwinkel anno 2021 aan voldoen? Op basis van deze uitkomsten is de winkel in Alkmaar ingericht. Je wordt op gastvrije wijze ontvangen en hebt diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar jouw nieuwe keuken. In de winkel heb je zelfs diverse digitale tools die je tijdens je winkelbezoek verder helpen. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp én een heuse 3D ontwerpstudio waar je jouw nieuwe keuken op ware grootte kunt zien. 

Ontwerpstudio


Voel je thuis bij Bruynzeel Keukens Alkmaar

Ben je benieuwd geworden naar alle inspiratie die Bruynzeel Keukens Alkmaar te bieden heeft? Kom dan gezellig langs in de winkel. Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee en we voorzien je graag van alle inspiratie en informatie waar jij behoefte aan hebt. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak in te plannen. Eén van onze adviseurs neemt dan uitgebreid de tijd in om samen met jou aan de slag te gaan. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte mee naar huis. 


Afspraak maken      Bekijk openingstijden 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.