Nieuwsartikel Circo

Bruynzeel introduceert eerste volledig duurzame keuken 'Circo' in Utrecht

Kweeklade Circo

Greep oceaanplastic

Circo

Utrecht, 10 juli 2024 — Bruynzeel Keukens heeft iets heel bijzonders op de markt gebracht: de 'Circo' keuken. Onze allereerste volledig duurzame keuken. Voor nu kun je Circo alleen bewonderen in onze winkel in Utrecht!

De Circo keuken is een echt wonder van duurzaamheid. Stel je voor: een keuken die niet alleen stijlvol is, maar ook goed is voor de planeet. Van de kastjes tot de werkbladen, alles is gemaakt van gerecyclede materialen. En het mooie is, als je ooit besluit je keuken te vernieuwen, kunnen de onderdelen van deze duurzame keuken weer volledig worden gerecycled!

"We wilden laten zien dat je voor een duurzame keuken geen concessies hoeft te doen aan stijl en functionaliteit. Onze klanten willen steeds vaker milieuvriendelijke opties, en de 'Circo' keuken biedt precies dat."

Maar er is meer! De 'Circo' keuken is niet alleen goed voor het milieu, hij helpt je ook nog eens energie en water te besparen. Dankzij slimme technologieën en energiezuinige apparaten wordt je ecologische voetafdruk kleiner en je energierekening lager.

Hoewel de 'Circo' keuken nu nog alleen te bezichtigen is in Utrecht, is het de bedoeling dat deze keuken van de toekomst binnenkort in Bruynzeel-winkels door het hele land te zien zal zijn. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker langs in onze Utrechtse winkel voor een kijkje en laat je inspireren door de toekomst van keukens. Onze medewerkers staan klaar om je alles te vertellen over hoe de 'Circo' keuken niet alleen je huis, maar ook de wereld een stukje mooier maakt.

Kom langs in Utrecht

Verkrijgbaar in verschillende opstellingen

Circo - hoekopstelling

Circo - hoekopstelling

Circo - eilandopstelling
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.