Nieuw winkelconcept voor Bruynzeel Keukens Breda

1 maart 2021 - De verbouwing van Bruynzeel Keukens Breda is in volle gang. Nadat Bruynzeel Keukens in 2019 een succesvolle pilotstore opende, volgde een reeks verbouwingen van bestaande vestigingen. Het feestelijke karakter en de bijhorende openingen van nieuwe winkels, bleven vanwege de uitbraak van Covid-19 uit. Desalniettemin gaat Bruynzeel Keukens vol optimisme door met het verbouwen van winkels: ‘’De verbinding tussen een fysieke winkelbeleving en online mogelijkheden is juist in deze tijd relevanter dan ooit.’’

Online en offline komen samen

Iedereen is anders. Dat betekent ook dat de wijze waarop iemand inspiratie en informatie opdoet tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken anders is. Bruynzeel Keukens bestudeerde de behoeften van klanten: wat willen zij weten? Wat willen zij zien? En verloopt deze zoektocht geheel in de winkels of spelen online ontwikkelingen hier een steeds grotere rol in? 

Verbouwing winkel Breda


Een verandertraject ging van start. Op de website werden meer mogelijkheden gecreëerd om zelf aan de slag te gaan: van het maken van een Moodboard tot het samenstellen van een eerste keukenontwerp. Daarnaast werden keuzemogelijkheden (elk keukenontwerp is volledig op maat) beter uitgelicht en ervaringen van andere klanten gedeeld. Gelijktijdig werd een nieuw winkelconcept ontworpen. Zo is het mogelijk om vanuit de online omgeving verder aan de slag te gaan met een ervaren aankoopadviseur in de winkel, maar kun je ook nog steeds op afspraak terecht om vanaf het begin van jouw zoektocht te worden begeleid. 

Maak een online adviesafspraak 

Een keuken kopen op de wijze die past bij jou 

Op ontspannen wijze een keuken aankopen, volgens een manier die helemaal past bij jou. Dat is waar Bruynzeel Keukens voor staat. Je bepaalt zelf hoe je jouw zoektocht start en waar je wel en geen behoefte aan hebt. Ga je in de winkel op groot scherm aan de slag met een visualisatie van het keukenontwerp? Of ontdek je liever jouw voorkeuren in het keukenatelier, waar je materialen en kleuren kunt bekijken en ervaren? Een ontwerpafspraak bij Bruynzeel Keukens Breda is geheel vrijblijvend: er wordt geluisterd naar jouw wensen en je ontvangt altijd een 3D keukenontwerp en transparante offerte. Maak weloverwogen de keuze voor een keuken die helemaal past bij jou. 

Nieuwsgierig geworden? 

Ontdek de verschillende stijlen, van landelijk tot modern en van industrieel tot design. Alle keukens in onze keukencollectie zijn verkrijgbaar in iedere kleur en opstelling. Op de digitale schermen in onze winkels pas je de keuken aan naar jouw wensen. Speel met verschillende kleuren en grepen. Het is heel goed mogelijk om te combineren. Zo maak je jouw keuken nog persoonlijker.

 

Afspraak maken     Bekijk collectie

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.