Beleef de nieuwe winkelformule van Bruynzeel Keukens in Groningen

Op 30 oktober 2021 opende wij in Groningen opnieuw onze deuren. De winkel is geheel volgens de nieuwe winkelformule verbouwd. Een moderne keukenwinkel vol inspiratie en innovatie. Laat je inspireren door de laatste trends, proef en beleef de ultieme keukenervaring. 

Nieuwe winkel in Groningen


Proef en beleef

De opening van de winkel is een bijzonder moment en dit willen we met jou delen. Zaterdag 6 en 13 november 2021 wordt de winkel gevuld met de geuren van heerlijke maaltijden. Chef-kok Rick leeft zich uit in één van onze keukens. Beleef het design en gemak van een Bruynzeel keuken in combinatie met ATAG-keukenapparatuur. Koken is nog nooit zo gemakkelijk geweest en dat ervaar je!

Wil jij je laten inspireren door alle mogelijkheden? Je vindt onze winkel op de woonboulevard in Groningen aan het Hoendiep. We hebben een ruime parkeergelegenheid voor de deur. Blijf zolang je wilt, want parkeren is gratis.  

ATAG-kok bereid maaltijd voor in Bruynzeel keuken

 

Afspraak maken    Bekijk de openingstijden

Ervaar de mogelijkheden in onze winkel

Ontdek de verschillende stijlen, van landelijk tot modern en van industrieel tot design. Alle keukens in onze keukencollectie zijn verkrijgbaar in iedere kleur en opstelling. Op de digitale schermen in onze winkels pas je de keuken aan naar jouw wensen. Speel met verschillende kleuren en grepen. Het is heel goed mogelijk om te combineren. Zo maak je jouw keuken nog persoonlijker.

 

Keukenatelier

In ons keukenatelier mix and match je de verschillende materialen die de basis vormen van jouw keuken. Ga je voor een kunststof of composiet blad? Wil jij hoogglans keukendeuren, matte keukendeuren of ga je toch liever voor een combinatie van beide? Bekijk en voel de materialen in ons keukenatelier.

Het keukenatelier; mix and match de verschillende materialen die de basis vormen van jouw keuken


Van chef-kok tot hobby-kok

Een keuken is niet compleet zonder apparatuur waarmee jij uit de voeten kunt. Of jij nu de sterren van de hemel kookt of geniet van een snelle maaltijd, het is altijd belangrijk dat jij alles bij de hand hebt. Met de apparatentafel in onze winkel scrol je door het assortiment en vergelijk je gemakkelijk de verschillende apparaten. 

Ontspannen kiezen, zonder onderhandelen

Tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We luisteren naar jouw wensen en geven je advies op maat. Samen stellen we de ideale keuken samen die het beste past bij jouw leefsituatie, keukenruimte en budget. Je bekijkt jouw keukenontwerp op ware grote in onze ontwerpstudio en gaat naar huis met een transparante offerte.

Afspraak maken

Klant bekijkt keukenontwerp in de ontwerpstudio in de winkel van Bruynzeel Keukens


Nu al inspiratie opdoen?

In ons inspiratieboek bieden we een uitgebreid kijkje in de keukencollectie. Maar er is nog meer mogelijk! Vind je een keuken mooi? Of wil je meer weten over de beschikbare kleuren en de prijs? Dan hoef je alleen maar de QR-code op de pagina te scannen. Het is dan zelfs mogelijk om de keuken te projecteren in jouw eigen ruimte! 

Vraag hier het inspiratieboek aan

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.