Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Groningen

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel vanaf 30 oktober weer geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Keukeninspiratie bij Bruynzeel Keukens Groningen

Met maar liefst elfhonderd vierkante meter is deze Bruynzeel winkel de grootste Bruynzeel vestiging van Noord Nederland. In onze winkel vind je een brede collectie aan keukens. Je kan hier keukens vinden in alle stijlen, kleuren en materialen. Kom gerust eens langs en laat je inspireren door onze uitgebreide keukencollectie. Tijdens een persoonlijke ontwerpafspraak gaan we met jouw vragen en wensen aan de slag en ontwerpen we een keuken op maat. Helemaal afgestemd op jouw stijl en keukenruimte. 

Nieuw! Nu ook next125 bij Bruynzeel Keukens

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. 

Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Groningen

Je vindt Bruynzeel Keukens Groningen op de woonboulevard in Groningen aan het Hoendiep. We hebben een ruime parkeergelegenheid voor de deur. Blijf zolang je wilt, want parkeren is gratis.  

Functionele keukens 

Ons team van aankoopadviseurs heeft samen wel meer dan zeventig jaar aan keukenervaring. Wat jouw wens of vraag ook is: we zien het als een uitdaging om er mee aan de slag te gaan. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat uitdagende keukenvraagstukken voorbij gekomen, waar we samen een mooi eindresultaat van hebben weten te maken. Ons motto blijft: 'een keuken kopen is een feestje'. We luisteren uitgebreid naar jouw wensen en gaan vol enthousiasme voor je aan de slag.

We vinden het belangrijk dat je op een ontspannen manier bij Bruynzeel Keukens je keuken kunt aankopen. We voorzien je van gericht advies, maar jij bent degene die de keuzes maakt. Om je daarbij te helpen kijken we niet alleen mee naar de uitstraling van jouw keuken, maar ook naar de functionaliteit van jouw keuken. Het is belangrijk dat je keuken een prettige werkomgeving is. Wat er allemaal aan bod komt in de functionele keuken, lees je hier. 

Keukens voor in jouw nieuwbouwwoning

Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, loop je tegen een hoop keuzes aan. Bij Bruynzeel Keukens hebben we jarenlange ervaring met verschillende nieuwbouwprojecten. Bij een groot aantal projecten is Bruynzeel Keukens betrokken als projectleverancier. Je bent van harte welkom om bij ons in de winkel de keuken voor jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische oplossingen. Samen met de bouwer van het project organiseren we regelmatig informatieavonden, waarbij je van harte welkom bent in onze winkel. 

Maak je moodboard

Het is heel gemakkelijk om thuis op de bank al wat keukeninspiratie op te doen. Dat kan bijvoorbeeld door onze uitgebreide keukencollectie te bekijken. Ook kun je zelf aan de slag met het maken van een moodboard. In tien eenvoudige stappen maak je zelf een overzichtelijke collage van jouw keukenwensen. Je kunt je moodboard direct meesturen met je afspraak bij ons in de winkel. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Groningen

De actuele openingstijden van onze winkel vind je onderaan deze pagina. We nemen graag uitgebreid de tijd voor je en raden het dan ook aan om vooraf een ontwerpafspraak  te maken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen. We zien je graag terug in onze winkel.  

Harm Schults en team Groningen

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.