preload

Bruynzeel Keukens Groningen

Wij zijn aan het verbouwen!

Onze tijdelijke locatie is aan de achterzijde van Kruit en Kramer aan de Protonstraat. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar op onze normale nummers. Helaas staan er geen keukens opgesteld, maar hebben we wel een aantal monsters van bladen en deuren. Voor advies en voor het maken van een keukenplan kun je op afspraak bij ons terecht.

Vanaf 30 oktober staan wij klaar in onze nieuwe winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina

Keukeninspiratie bij Bruynzeel Keukens Groningen

Welkom bij Bruynzeel Keukens Groningen. Met maar liefst elfhonderd vierkante meter is deze Bruynzeel winkel de grootste Bruynzeel vestiging van Noord Nederland. In onze winkel vind je een brede collectie aan keukens. Je kan hier keukens vinden in alle stijlen, kleuren en materialen. Kom gerust eens langs en laat je inspireren door onze uitgebreide keukencollectie. Tijdens een persoonlijke ontwerpafspraak gaan we met jouw vragen en wensen aan de slag en ontwerpen we een keuken op maat. Helemaal afgestemd op jouw stijl en keukenruimte. 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Groningen

Je vindt Bruynzeel Keukens Groningen op de woonboulevard in Groningen aan het Hoendiep. We hebben een ruime parkeergelegenheid voor de deur. Blijf zolang je wilt, want parkeren is gratis.  

Functionele keukens 

Ons team van aankoopadviseurs heeft samen wel meer dan zeventig jaar aan keukenervaring. Wat jouw wens of vraag ook is: we zien het als een uitdaging om er mee aan de slag te gaan. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat uitdagende keukenvraagstukken voorbij gekomen, waar we samen een mooi eindresultaat van hebben weten te maken. Ons motto blijft: 'een keuken kopen is een feestje'. We luisteren uitgebreid naar jouw wensen en gaan vol enthousiasme voor je aan de slag.

We vinden het belangrijk dat je op een ontspannen manier bij Bruynzeel Keukens je keuken kunt aankopen. We voorzien je van gericht advies, maar jij bent degene die de keuzes maakt. Om je daarbij te helpen kijken we niet alleen mee naar de uitstraling van jouw keuken, maar ook naar de functionaliteit van jouw keuken. Het is belangrijk dat je keuken een prettige werkomgeving is. Wat er allemaal aan bod komt in de functionele keuken, lees je hier. 

Keukens voor in jouw nieuwbouwwoning

Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, loop je tegen een hoop keuzes aan. Bij Bruynzeel Keukens hebben we jarenlange ervaring met verschillende nieuwbouwprojecten. Bij een groot aantal projecten is Bruynzeel Keukens betrokken als projectleverancier. Je bent van harte welkom om bij ons in de winkel de keuken voor jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische oplossingen. Samen met de bouwer van het project organiseren we regelmatig informatieavonden, waarbij je van harte welkom bent in onze winkel. 

Maak je moodboard

Het is heel gemakkelijk om thuis op de bank al wat keukeninspiratie op te doen. Dat kan bijvoorbeeld door onze uitgebreide keukencollectie te bekijken. Ook kun je zelf aan de slag met het maken van een moodboard. In tien eenvoudige stappen maak je zelf een overzichtelijke collage van jouw keukenwensen. Je kunt je moodboard direct meesturen met je afspraak bij ons in de winkel. 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Groningen

De actuele openingstijden van onze winkel vind je onderaan deze pagina. We nemen graag uitgebreid de tijd voor je en raden het dan ook aan om vooraf een ontwerpafspraak  te maken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen. We zien je graag terug in onze winkel.  

Harm Schults en team Groningen

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Tweede Kerstdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.