De smaak van morgen

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met AEG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken €500,- voordeel wanneer je 4 apparaten van AEG aanschaft. De apparaten van AEG verruimen de kookkunsten en brengen de smaak verder. Met innovaties zoals onze SensePro-kookplaat kook je niet alleen met precisie om de voedingsstoffen, textuur en smaak van ingrediënten te behouden, maar bespaar je ook energie. En na het eten is het niet meer nodig om te bukken voor je vaatwasser. ComfortLift brengt afwassen naar een hoger niveau, door de korf naar je toe te brengen voor snel en comfortabel inladen.

 

Een betere toekomst creëren

De ontwikkeling van betere, duurzame oplossingen gaat onvermoeibaar door. Sluit nooit meer compromissen. AEG streeft naar verandering door innovaties te creëren met minimale milieueffecten en door nieuw, duurzamer gedrag mogelijk te maken. Door verantwoorde en duurzame oplossingen te creëren, biedt AEG iedereen de garantie slimmere keuzes te kunnen maken voor het milieu.

Laat je inspireren

Actievoordeel-AEG
*Deze actie loopt van 31 oktober t/m 29 januari 2023.
Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Functioneel, mooi én betrouwbaar, dat is onze belofte

Simpelweg omdat Bruynzeel zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van een gebruiksvriendelijke keuken. Bekijk de video en ontdek het verhaal achter Bruynzeel.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.