preload

Bruynzeel Keukens Sneek

Vanaf 3 maart zijn onze winkels geopend op afspraak. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.  

Natuurlijk staan we ook online nog steeds voor je klaar. Ontvang vrijblijvend advies op maat met behulp van een online adviesafspraak. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bruynzeel Keukens Woonboulevard Sneek

In het hart van Woonboulevard Sneek vind je de winkel van Bruynzeel Keukens. Het is de enige Bruynzeel Keukens vestiging in Friesland. We bieden je maar liefst dertig variërende keukenopstellingen. Wat dacht je van onze houten keuken, de Aerdenhout. Of ga je toch liever voor de hoogglans witte Andes keuken of de bekende retro keuken van Piet Zwart. Wat jouw smaak ook is, onze uitgebreide keukencollectie biedt volop mogelijkheden. 

Een keuken op maat

Wanneer je een idee hebt welke keukens en stijlen je mooi vindt, gaan we aan de slag met het keukenontwerp. Een keukenontwerp maken we altijd volledig op maat. Dit omdat elke keukenruimte anders is. Daarbij houden we ook rekening met functionaliteit. We willen niet alleen hele mooie keukens ontwerpen, maar ook keukens waarin je fijn kunt werken. Zo kijken we naar je lengte, of je links- of rechtshandig bent en hoeveel voorraad aan servies, kookgerei en boodschappen je wenst op te bergen. 

Prijswinnende winkel

Van dinsdag tot en met zaterdag staan we voor je klaar en helpen we je met het ontwerpen van jouw ideale keuken. Dit doen we op ontspannen wijze: onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en door echt goed naar jouw wensen te luisteren. We geven je eerlijk inzicht in de mogelijkheden en de prijs van het keukenontwerp. We voorzien je dan ook altijd van een gratis 3D keukenontwerp en een transparante offerte. Trots zijn we op het feit dat we in 2016 de prijs mochten winnen voor meest klantvriendelijke winkel van Sneek. Maar we blijven de lat hoog leggen: we zijn pas tevreden als jij dat ook bent! 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Sneek

Bruynzeel Keukens Sneek is vanaf de A7 gemakkelijk bereikbaar via afrit 20. Onze actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. 

Kom gezellig langs bij Bruynzeel Keukens Sneek

Wij staan voor je klaar. Evenals de koffie. Je bent altijd van harte welkom, we nemen graag uitgebreid de tijd voor je. Hierdoor kan het soms zijn dat je even moet wachten op een van onze aankoopadviseurs. Om er zeker van te zijn dat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen, raden we het aan vooraf een afspraak in te plannen. Dat kan gemakkelijk via deze website. Kom je liever een keer langs zonder vooraf een afspraak te maken? Ook dan heten we je van harte welkom in onze keukenwinkel. 

Andy Hulshof en team Sneek

Openingstijden deze week

Maandag 09:30 - 17.30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.