Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 11:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Barendrecht

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Barendrecht 

Welkom bij Bruynzeel Keukens Barendrecht, dé bestemming voor jouw perfecte keuken. Onze keukenwinkel is onlangs grondig vernieuwd en we zijn trots om je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen te presenteren in een ruimte van maar liefst 1000 m². Kom gerust eens langs om keukeninspiratie op te doen of maak een afspraak en ontvang vrijblijvend persoonlijk advies. 

Afspraak maken

Bruynzeel Keukens Barendrecht

Je vindt Bruynzeel Keukens Barendrecht op de woonboulevard in Barendrecht. Bij Bruynzeel Keukens Barendrecht zorgen we voor een gastvrij ontvangst en oprecht advies. Hier geloven we in transparante prijzen, onderhandelen is niet nodig. Onze winkel is gelegen op de levendige woonboulevard van Barendrecht, waar je gratis kunt parkeren. deze woonboulevard vind je een uitgebreid aanbod aan woon- en keukenwinkels. Zo kom je ook het Woonlab tegen boven Bruynzeel Keukens Barendrecht. Met een keukencollectie ruim opgesteld over meer dan 1000 m², vind je hier niet alleen Bruynzeel keukens, maar ook prachtige keukens van Next125
 

Persoonlijk advies

Wat jouw stijl, keukenruimte of budget ook is: je doet volop inspiratie op in onze winkel. En ons diverse team van aankoopadviseurs helpt je graag verder met het ontwerpen van een keuken op maat. Of je nu gaat voor een klassieke hoekkeuken of een moderne eilandkeuken, samen stellen we op ontspannen manier jouw ideale keuken samen. 

Inspiratie opdoen

In onze winkel vind je meer dan 30 verschillende keukenopstellingen in diverse stijlen. Van moderne designkeukens tot tijdloze klassieke opstellingen, wij hebben het allemaal. Benieuwd naar de keukenopstellingen? Bekijk hier alvast onze keukencollectie of laat je inspireren door ons vernieuwde inspiratieboek

Stel jouw nieuwe keuken samen

In ons keukenatelier maak je de ideale combinatie van je favoriete keukendeuren, werkbladen en grepen. Deze verwerken we vervolgens in een op maat gemaakt keukenontwerp. Dit ontwerp kun je op ware grootte in onze 3D-ontwerpstudio bekijken. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan ontvang je meteen een transparante offerte, waarin precies staat wat je voor welk onderdeel van de keuken betaalt. Neem dit thuis nog eens rustig door en weet dat we altijd voor je klaar staan om nog aanpassingen door te voeren. Heb je jouw ideale keuken gevonden? Dan is een aanbetaling bij ons niet nodig. Wel zo ontspannen kiezen! 

Nieuwbouwprojecten

Bruynzeel Keukens is ook actief bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio. In onze keukenwinkel in Barendrecht ben je van harte welkom om de keuken voor in jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische keukenoplossingen. Vaak doen we dit tijdens een speciaal georganiseerde informatieavond in samenwerking met de bouwer voor het betreffende nieuwbouwproject.   

Voordelen van Bruynzeel Keukens

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens Barendrecht kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Gastvrij ontvangst en oprecht advies.
  • Transparante prijzen, onderhandelen is niet nodig. 
  • Gratis parkeergelegenheid op woonboulevard Barendrecht. 
  • Met meer dan 1000 m2 aan winkeloppervlakte zijn al onze keukens ruim opgesteld. 
  • In de winkel staan naast Bruynzeel keukens ook keukens van Next125 opgesteld.

Zo bezoek je Bruynzeel Keukens Barendrecht

Je vindt onze keukenwinkel op de woonboulevard in Barendrecht, waar een breed scala aan woon- en keukenwinkels te vinden is. Parkeren kan kosteloos voor de deur, zodat je makkelijk en snel bij ons binnenstapt. Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak voor een rondje inspiratie. Kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze keukenwinkel? Laat je dan alvast inspireren door ons vernieuwde inspiratieboek. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.