Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Barendrecht

Welkom bij Bruynzeel Keukens Barendrecht 

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Bereikbaarheid 

Je vindt Bruynzeel Keukens Barendrecht op de woonboulevard in Barendrecht. Op deze woonboulevard vind je een uitgebreid aanbod aan woon- en keukenwinkels. Zo kom je ook het Woonlab tegen boven Bruynzeel Keukens Barendrecht. De woonboulevard en onze keukenwinkel is goed te bereiken en parkeren kan gratis voor de deur. 

Stephen Roos en team Barendrecht    

Afspraak maken

Laat je inspireren

In onze winkel in Barendrecht vind je meer dan 30 verschillende keukenopstellingen in allerlei verschillende soorten stijlen. Wat jouw stijl, keukenruimte of budget ook is: je doet volop inspiratie op in onze winkel. En ons diverse team van aankoopadviseurs helpt je graag verder met het ontwerpen van een keuken op maat. Zodat jouw toekomstige keuken helemaal voldoet aan jouw specifieke keukenwensen. 

Ontdek de vele mogelijkheden van Bruynzeel Keukens

Onze keukens maken we zelf in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Op deze wijze kunnen we nog beter rekening houden met jouw specifieke keukenwensen. Zo zijn een groot deel van onze keukens te lakken in wel 1.950 verschillende kleuren. En houden we rekening met factoren die bijdragen aan het gemak in de keuken. Zo produceren we bijvoorbeeld keukens in Maxilijn: dit levert je tot wel 20% meer opbergruimte op en zorgt dat je, zeker als je wat langer bent, op ergonomische wijze aan de slag kan in de keuken. 

Kom langs voor een gratis 3D keukenontwerp

Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen. Op deze pagina kun je direct een vrijblijvende afspraak maken voor een adviesgesprek. Op basis van al jouw wensen ontwerpen we jouw ideale keuken in 3D. Of ga zelf alvast aan de slag met het samenstellen van een moodboard op onze website.  

Nieuwbouwprojecten

Bruynzeel Keukens is ook actief bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio. In onze winkel in Barendrecht ben je van harte welkom om de keuken voor in jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische keukenoplossingen. Vaak doen we dit tijdens een speciaal georganiseerde informatieavond in samenwerking met de bouwer voor het betreffende nieuwbouwproject.   

next125 bij Bruynzeel Keukens

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is er een koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.