preload

Bruynzeel Keukens Barendrecht

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Kom langs of maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Barendrecht

Je vindt Bruynzeel Keukens Barendrecht op de woonboulevard in Barendrecht. Op deze woonboulevard vind je een uitgebreid aanbod aan woon- en keukenwinkels. Zo kom je ook het Woonlab tegen boven Bruynzeel Keukens Barendrecht. De woonboulevard en onze keukenwinkel zijn 7 dagen per week geopend en parkeren kan gratis voor de deur. 

Laat je inspireren door meer dan 30 keukenopstellingen

In onze winkel in Barendrecht vind je meer dan 30 verschillende keukenopstellingen in allerlei verschillende soorten stijlen. Wat jouw stijl, keukenruimte of budget ook is: je doet volop inspiratie op in onze winkel. En ons diverse team van aankoopadviseurs helpt je graag verder met het ontwerpen van een keuken op maat. Zodat jouw toekomstige keuken helemaal voldoet aan jouw specifieke keukenwensen. 

Ontdek de vele mogelijkheden van Bruynzeel Keukens

Onze keukens maken we zelf in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Op deze wijze kunnen we nog beter rekening houden met jouw specifieke keukenwensen. Zo zijn een groot deel van onze keukens te lakken in wel 1.950 verschillende kleuren. En houden we rekening met factoren die bijdragen aan het gemak in de keuken. Zo produceren we bijvoorbeeld keukens in Maxilijn: dit levert je tot wel 20% meer opbergruimte op en zorgt dat je, zeker als je wat langer bent, op ergonomische wijze aan de slag kan in de keuken. 

Nieuwbouwprojecten

Bruynzeel Keukens is ook actief bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio. In onze winkel in Barendrecht ben je van harte welkom om de keuken voor in jouw nieuwbouwwoning samen te stellen. We informeren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee in praktische keukenoplossingen. Vaak doen we dit tijdens een speciaal georganiseerde informatieavond in samenwerking met de bouwer voor het betreffende nieuwbouwproject.   

Kom langs voor een gratis 3D keukenontwerp

Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen. Op deze pagina kun je direct een vrijblijvende afspraak maken voor een adviesgesprek. Op basis van al jouw wensen ontwerpen we jouw ideale keuken in 3D. Of ga zelf alvast aan de slag met het samenstellen van een moodboard op onze website.  

Nieuw! Nu ook next125 bij Bruynzeel Keukens

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. 

Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Openingstijden Bruynzeel Keukens Barendrecht

Bruynzeel Keukens Barendrecht is 7 dagen per week geopend. De openingstijden voor deze week vind je onderaan deze pagina. 

Robert Jan Schutter en team Barendrecht    

Openingstijden deze week

Maandag 09.30 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17:30
Woensdag 09.30 - 17:30
Donderdag 09.30 - 17:30
Vrijdag 09.30 - 21:00
Zaterdag 09.30 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Aangepaste openingstijden - 8 juli 2021 09:30 - 13:30
2e kerstdag 11:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.