preload

Bruynzeel Keukens Zwolle

Onze winkels zijn, met extra getroffen maatregelen, open op afspraak. We houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus, de maatregelen binnen Bruynzeel Keukens en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Welkom bij Bruynzeel Keukens Zwolle

Samen met jou gaan we op zoek naar een keuken die helemaal past bij jou. Doe op ontspannen wijze inspiratie op en bekijk maar liefst 32 keukenopstellingen in onze winkel.

Uitgebreid keukenassortiment

We bieden je een uitgebreid keukenassortiment. Zodat je altijd de keuken vindt die helemaal past bij jou. Elk keukenontwerp is dan ook volledig op maat. We kijken samen naar de kleuren, materialen en stijl die je aanspreekt. Dat gaat van design keukens tot landelijke keukens en van hoogglans witte keukens tot mat zwarte keukens. Niet alleen kijken we naar kleuren en keukendeuren, maar ook nemen je mee in het uitgebreide aanbod van onze leveranciers. Van type keukenbladen tot aan diverse keukenapparatuur en van kranen tot spoelbak en ladeverdelers: we geven je graag een kijkje in ons aanbod zodat je de juiste keuzes maakt. Bekijk alvast ons uitgebreide assortiment. 

Persoonlijk keukenadvies

Op basis van jouw wensen, gaan onze aankoopadviseurs aan de slag. Ons team bestraat uit een mix van jong en oud, waarbij iedereen zijn eigen talenten inzet om jou te helpen bij het vinden van een keuken die helemaal past bij jou. We letten op de rol die jouw keuken heeft in het totale interieur, de culinaire mogelijkheden en technische oplossingen. Voordat we starten met ontwerpen gaan we daarom graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we ons nog beter inleven in jouw persoonlijke wensen en ontwerpen we uiteindelijk een keuken op maat. Jouw vragen en wensen kunnen ons niet gek genoeg zijn: we gaan altijd op zoek naar een verrassende oplossing! Een van onze speerpunten is dat de keuken niet alleen heel erg mooi, maar ook heel erg functioneel is. 

Gratis 3D Keukenontwerp

Er is niets leukers dan daadwerkelijk een beeld krijgen van hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Tijdens een vrijblijvend ontwerpadvies maken we graag een 3D keukenontwerp van jouw nieuwe keuken. Dit ontwerp krijg je, samen met een heldere offerte met daarin alle mogelijkheden en prijzen, mee naar huis. Omdat we er graag uitgebreid de tijd voor je willen nemen, raden we het aan vooraf een ontwerpafspraak in te plannen. Natuurlijk ben je ook zonder afspraak van harte welkom in onze keukenwinkel. 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Zwolle

Bruynzeel Keukens Zwolle is gelegen op Keukenboulevard Zwolle op industrieterrein de Marslanden. Onze actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. 

Marije Flierman en team Bruynzeel Keukens Zwolle
 

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.