Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Zwolle

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. Bruynzeel Keukens Zwolle is gelegen op Keukenboulevard Zwolle op industrieterrein de Marslanden. Onze actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. 

Kom langs of maak een afspraak

Ons deskundige team van aankoopadviseurs staat elke dag voor je klaar. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We denken graag met je mee en maken kosteloos een 3D keukenontwerp voor je dat volledig aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Ook ontvang je een transparante offerte met een overzicht van alle keukenonderdelen en prijzen, zodat je een weloverwogen besluit kan nemen. Natuurlijk ben je ook wanneer je geen afspraak hebt, van harte welkom in onze winkel in Alexandrium. Loop gerust eens binnen voor een heerlijk kopje koffie of thee en geniet van alle keukeninspiratie die we je te bieden hebben. 

Marije Flierman en team Bruynzeel Keukens Zwolle

Afspraak maken

Altijd een keuken op maat

Iedereen is anders. Wij hebben oog voor jouw specifieke keukenwensen en maken altijd een ontwerp op maat in onze keukenwinkel in Zwolle. Daarbij kijken we naar jouw leefsituatie en de indeling van de keukenruimte. Zodat je niet alleen een mooi keuken, maar ook een praktisch keukenontwerp ontvangt. We hebben een zeer ruim assortiment aan keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires. Combineer kleuren en materialen en vind een unieke keuken, die straks alleen bij jou in huis staat! Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment?

Bekijk dan alvast de collectie

Persoonlijk keukenadvies

Op basis van jouw wensen, gaan onze aankoopadviseurs aan de slag. Ons team bestraat uit een mix van jong en oud, waarbij iedereen zijn eigen talenten inzet om jou te helpen bij het vinden van een keuken die helemaal past bij jou. We letten op de rol die jouw keuken heeft in het totale interieur, de culinaire mogelijkheden en technische oplossingen. Voordat we starten met ontwerpen gaan we daarom graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we ons nog beter inleven in jouw persoonlijke wensen en ontwerpen we uiteindelijk een keuken op maat. Jouw vragen en wensen kunnen ons niet gek genoeg zijn: we gaan altijd op zoek naar een verrassende oplossing! Een van onze speerpunten is dat de keuken niet alleen heel erg mooi, maar ook heel erg functioneel is. 

Gratis 3D Keukenontwerp

Er is niets leukers dan daadwerkelijk een beeld krijgen van hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Tijdens een vrijblijvend ontwerpadvies maken we graag een 3D keukenontwerp van jouw nieuwe keuken. Dit ontwerp krijg je, samen met een heldere offerte met daarin alle mogelijkheden en prijzen, mee naar huis. Omdat we er graag uitgebreid de tijd voor je willen nemen, raden we het aan vooraf een ontwerpafspraak in te plannen. Natuurlijk ben je ook zonder afspraak van harte welkom in onze keukenwinkel. 

Kwaliteit uit eigen fabriek

Bruynzeel Keukens bestaat al meer dan 100 jaar. Wist je dat onze allereerste fabriek in Rotterdam stond? In stoomtimmerfabriek de Arend maakten we destijds deuren, vloeren en andere houtproducten. Inmiddels zijn we alweer meer dan 50 jaar gevestigd in Bergen op Zoom, waar we elke dag kwalitatieve keukens produceren. Meer over de geschiedenis van Bruynzeel Keukens

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vrijblijvend online advies   Ontdek ons digitale keukenboek

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.