Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

11 t/m 15 juni gesloten Gesloten - 5 dagen
Eerste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Dordrecht

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens
Keukenwinkel Dordrecht

I.v.m. werkzaamheden is de winkel in Dordrecht van 11 t/m 15 juni gesloten.

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een oriënterend gesprek, een ontwerpafspraak of gewoon een rondje inspiratie. We brengen jouw keukenwensen op ontspannen manier tot leven en onderhandelen is bij ons niet nodig. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en persoonlijk advies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Afspraak maken

Een uitgebreid assortiment

In onze keukenwinkel op de woonboulevard in Dordrecht vind je veel verschillende keukenopstellingen. Of je nu op zoek bent naar een rechte keuken voor een kleinere ruimte of juist naar een uitgebreide woonkeuken met kookeiland, wij hebben het allemaal. Laat je inspireren door verschillende kleuren, materialen en stijlen, variërend van landelijk tot modern, en van hoogglans wit tot matzwart. In ons keukenatelier kan je zelf aan de slag met meer dan 500 stalen. Combineer hier jouw favoriete werkblad, keukendeuren en grepen en leg de basis voor jouw nieuwe keuken. Wist je dat je dit ook voorafgaand aan de afspraak al kan doen met onze online moodboard maker? Stuur jouw moodboard mee naar de afspraak, zodat de aankoopadviseur al een beeld heeft van hoe jouw ideale keuken eruit ziet. 

Onze winkel in Dordecht

Al meer dan tien jaar is Bruynzeel Keukens gevestigd in de regio. Je vindt ons op de woonboulevard in Dordrecht. Betrokken zijn bij de buurt vinden we erg belangrijk. Daarom zijn we vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten in de regio en werken we hecht samen met de ondernemersvereniging op de woonboulevard waar je onze vestiging vindt. We zijn gemakkelijk te bereiken en parkeren kan gratis voor de deur. Plan vrijblijvend een afspraak voor een 3D-keukenontwerp met bijbehorende offerte in en laat je inspireren. We verwelkomen je graag in onze winkel, waar je op ontspannen manier inspiratie opdoet voor jouw nieuwe keuken. 

Nieuwe keuken uitzoeken

Heb je al een idee van hoe jouw nieuwe keuken eruit ziet? In onze winkel verrassen we je graag met combinaties van verschillende kleuren en materialen. Ook op het gebied van apparatuur en de indeling van jouw keukenkasten denken we graag mee. Natuurlijk is het belangrijk dat jouw nieuwe keuken mooi is, maar niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens handig werkt. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en gewoontes in en om de keuken. Op basis hiervan ontwerpen we een keuken die helemaal past bij jouw stijl, ruimte én budget. 

Voordelen van Bruynzeel Keukens

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens in Dordrecht kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:
- Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid.
- Gastvrij ontvangst en ontspannen sfeer in de winkel.
- Persoonlijk advies van ervaren aankoopadviseurs.
- Betrokken bij bouwprojecten uit de regio Dordrecht.
- Altijd direct de juiste prijs door ons transparante prijsbeleid.

Kom langs voor persoonlijk advies

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. Ons team heet je in weekenden graag welkom en er wordt dan ook lekker gekookt bij ons in de winkel. Kun je niet wachten tot je bezoek aan onze winkel? Laat je dan alvast thuis op de bank inspireren en vraag ons nieuwe inspiratieboek aan. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.