Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
Tweede Pinksterdag 12:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Dordrecht

Welkom bij Bruynzeel Keukens Dordrecht

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Bereikbaarheid

Al meer dan tien jaar is Bruynzeel Keukens gevestigd in de regio. Je vindt ons op de woonboulevard in Dordrecht. Betrokken zijn bij de buurt vinden we erg belangrijk. Daarom zijn we vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten in de regio en werken we hecht samen met de ondernemersvereniging op de woonboulevard waar je onze vestiging vindt. We zijn gemakkelijk te bereiken en parkeren kan gratis voor de deur. Plan vrijblijvend een afspraak voor een 3D-keukenontwerp in en laat je inspireren. We verwelkomen je graag in onze winkel. Tot snel bij Bruynzeel Keukens Dordrecht. 

Namens team Dordrecht,
Rens Westenberg - Bastiaanse

Afspraak maken

Altijd een advies op maat

Ons enthousiaste team van aankoopadviseurs gaat graag aan de slag met jouw keukenwensen. Of je nu meer wilt weten over de indeling van jouw keukenkasten, op zoek bent naar een stoomoven waar je de meest culinaire gerechten in kunt bereiden of op zoek bent naar duurzame opties: we vertellen je er graag meer over. Tijdens het ontwerpen van jouw keuken kijken we specifiek naar jouw leefsituatie en de beschikbare keukenruimte om zo een keuken te ontwerpen die helemaal past bij jou. 

Keukeninspiratie voor elke stijl

In onze winkel vind je een ruim aantal keukenopstellingen. Of je nu een mooie, praktische keuken zoekt voor een klein oppervlak of juist op zoek bent naar een grote woonkeuken: alles is mogelijk. We inspireren je in onze winkel met verschillende kleuren, materialen en stijlen. Van een landelijke keuken tot een moderne keuken en van een hoogglans witte keuken tot een matzwarte keuken. En ook op het gebied van kleur en indelingen hebben we genoeg te bieden. Bekijk alvast een deel van ons uitgebreide aanbod.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. Ons team heet je in weekenden graag welkom en er wordt dan ook lekker gekookt bij ons in de winkel.

Een betaalbare keuken zonder onderhandelen

Het aankoopadvies verloopt op een ontspannen en transparante wijze. We willen vooral een keuken op maat ontwerpen die écht past bij jou. Het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. En onderhandelen over de prijs is niet nodig. Maar hoe komen we tot de juiste prijs per onderdeel? Hier lees je meer over ons transparante prijsbeleid. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.