Bruynzeel Keukens Delft

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Delft

Op een bijzondere oude scheepswerf in Delft ligt onze vestiging van Bruynzeel Keukens aan de Leeuwenstein. Sinds een aantal jaar zijn we naar de andere kant van de weg verhuisd, maar je vindt Bruynzeel Keukens nog steeds in dezelfde oude vertrouwde omgeving. De winkel heeft gratis parkeerfaciliteiten voor de deur. Neem dus alle tijd om je te laten inspireren door ons ruime aanbod aan keukenopstellingen. 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Delft

We zien je graag een keer terug in onze winkel. De actuele openingstijden van Bruynzeel Keukens Delft zijn te vinden onderaan deze pagina. Ook is het mogelijk vrijblijvend een ontwerpafspraak te maken. We verwelkomen je graag met een heerlijk kopje koffie of thee in onze winkel in Delft.  

Arno Witte en team Delft

Afspraak maken

Inspirerende keukens in elke stijl

In onze winkel staat een groot aantal keukenmodellen opgesteld. Naar welke stijl keuken je ook op zoek bent, je vindt bij ons verschillende stijlen. Van moderne keukens tot romantische keukens en van design keukens tot retro keukens. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze uitgebreide collectie alvast online. 

Ons enthousiaste en vakbekwame team van aankoopadviseurs heeft jarenlange keukenervaring en bezit uitgebreide technische keukenkennis. Zo helpen we jou met het ontwerp van een keuken die helemaal past bij jou. Tijdens het ontwerpen van de keuken letten we niet alleen op stijl, kwaliteit en betaalbaarheid van de keuken, maar vinden we het zeker zo belangrijk dat de keuken ergonomisch verantwoord is. We geven je graag vrijblijvend advies en bieden je inzicht in de ruime keuzemogelijkheden die Bruynzeel Keukens te bieden heeft. Zo kies je een keuken die helemaal past bij jou. 

Maak je moodboard

Je kunt nu al starten met het opdoen van de nodige keukeninspiratie. Maak gemakkelijk een moodboard aan met alle keukenopstellingen, aanrechtbladen en keukenaccessoires die jij mooi vindt. Je kan je moodboard direct meesturen met je afspraak in de winkel, zodat we al een eerste idee hebben van jouw keukenwensen. 

Duurzame keukenleverancier

Onze keukens produceren we in de DKG Keukenfabriek in Bergen op Zoom. In deze fabriek in het zuiden van Nederland vindt een CO2 neutrale productie van keukens plaats. Benieuwd naar de fabriek waar jouw Bruynzeel keuken gemaakt wordt? Bekijk dan onze fabrieksfilm eens.

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Vrijblijvend online advies   Inspiratieboek aanvragen

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.