Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00
2e Paasdag 12.00 - 17.00
Hemelvaart 12.00 - 17.00
2e Pinksterdag 12.00 - 17.00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Den Haag Hogewal

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Tot half maart zal de Hogewal afgesloten zijn voor doorgaand verkeer, maar wij zijn gewoon bereikbaar. Je kunt bij ons gratis parkeren op de parkeerplaats naast onze winkel! 

Keukenwinkel Den Haag Hogewal

In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. In onze 3D-ontwerpstudio  brengen we jouw keukenwensen tot leven. Plan vrijblijvend een afspraak in en laat je verrassen door onze uitgebreide keukencollectie. Tijdens een ontwerpgesprek stellen we de ideale keuken samen, waarbij we rekening houden met jouw levensstijl, ruimte en budget. Bij dit ontwerp ontvang je meteen een transparante offerte, waarin je precies ziet wat je voor welk onderdeel van de nieuwe keuken betaalt. Wel zo ontspannen kiezen! 

Afspraak maken

Ontdek ons uitgebreide assortiment

In ons keukenatelier in de winkel in Den Haag vind je maar liefst 500 stalen van werkbladen en keukendeuren. En wist je dat alle keukens die je in de winkel ziet ook in andere opstellingen, kleuren en materialen beschikbaar zijn? Ook de apparaten en de kast- en lade-indelingen zijn volledig naar wens aan te passen. Of je dus op zoek bent naar een moderne eilandkeuken of een klassieke parallelkeuken, we denken graag met je mee. Tip: Maak voor je afspraak alvast online een moodboard, zodat de aankoopadviseur al een idee heeft van hoe de ideale keuken er voor jou uitziet. 

Onze winkel 

Op de pittoreske locatie aan de Hogewal naast de koninklijke stallen vind je onze keukenwinkel met twee verdiepingen aan keukeninspiratie. Bij onze winkel hebben wij een eigen gratis parkeergelegenheid. Zo kun jij uitgebreid de tijd nemen om je goed te laten inspireren en adviseren door onze aankoopadviseurs met jarenlange ervaring. 

Voor welke stijl ga jij?

Bij Bruynzeel Keukens gaan we verder dan alleen keukenontwerpen. We denken graag met je op het gebied van kleur, ruimtelijke inrichting en meer. We doen er alles aan om een keuken te vinden waar jij elke dag plezier aan gaat beleven. Want we weten als geen ander dat er niets zo fijn is als een mooie keuken die ook nog eens lekker werkt. 

Next125

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens Den Haag Hogewal aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Voordelen van Bruynzeel Keukens

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens Den Haag Hogewal kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:
- Gratis parkeergelegenheid op een bijzondere locatie
- Twee verdiepingen met 19 Bruynzeel keukens en 3 keukenopstellingen van Next125
- Persoonlijk advies van ervaren aankoopadviseurs
- Ontspannen kiezen door ons transparante prijsbeleid

Kom langs voor persoonlijk advies

We verwelkomen je graag voor een kort oriënterend gesprek of een uitgebreider ontwerpgesprek. Maak hiervoor online een afspraak, zodat we zeker weten uitgebreid de tijd voor je hebben. Kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze winkel? In ons inspiratieboek ontdek je de huidige keukencollectie vol verrassende combinaties van kleuren, materialen, grepen, bladen en apparatuur. Laat je inspireren door binnenkijkers bij tevreden klanten en lees handige tips om de ideale keuken samen te stellen. En natuurlijk ben je ook zonder afspraak van harte welkom om eens binnen te lopen voor een rondje inspiratie. Tot snel! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.