preload

Bruynzeel Keukens Den Haag Hogewal

Vanaf 3 maart zijn onze winkels geopend op afspraak. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.  

Natuurlijk staan we ook online nog steeds voor je klaar. Ontvang vrijblijvend advies op maat met behulp van een online adviesafspraak. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Midden in de binnenstad van Den Haag met eigen parkeergelegenheid, gelegen naast de Koninklijke stallen,  zit al meer dan dertig jaar deze vestiging van Bruynzeel Keukens. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je in onze winkel terecht. Doe inspiratie op of maak een afspraak met één van onze deskundige adviseurs om jouw keuken samen te stellen. Of je nu een kleine keuken voor je stadsappartement zoekt of een riante opstelling die van alle gemakken voorzien is. Onze winkel beschikt over een groot aantal opstellingen variërend van strak design tot romantisch en landelijk. Hoe dan ook zijn alle keukens functioneel, mooi en bovenal betaalbaar. We zien je graag op de Hogewal voor het maken van een prachtig 3D-ontwerp!

Stephen Roos en team Den Haag Hogewal

Openingstijden deze week

Maandag 09:30 - 17.30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.