Openingstijden

Maandag Gesloten - Gesloten
Dinsdag gesloten - gesloten
Woensdag gesloten - gesloten
Donderdag gesloten - gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag gesloten - gesloten
Zondag gesloten - gesloten

Afwijkende openingstijden

In verband met de verbouwing zijn wij gesloten, vanaf zaterdag 9 Juli bent u weer van harte welkom in onze nieuwe showroom. -
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Den Bosch

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bruynzeel Keukens aan de Bossche Woonboulevard

De winkel van Bruynzeel Keukens den Bosch vind je op de gezellige Bossche Woonboulevard. Een frisse, overzichtelijke woonboulevard met de gemoedelijke Brabantse sfeer. We zijn goed bereikbaar door onze centrale ligging aan de A2. Parkeren doe je gratis bij ons voor de deur. 

Bourgondisch Brabantse sfeer

Ons enthousiaste team staat klaar om je te voorzien van uitgebreid keukenadvies. Dit altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers. Regelmatig wordt er uitgebreid gekookt in een van onze keukens en heb je de mogelijkheid om lekker iets mee te eten. We nemen je graag mee in de bourgondisch Brabantse sfeer van Bruynzeel Keukens den Bosch. 

Een keuken op maat

Wij luisteren uitgebreid naar al jouw keukenwensen en zetten deze om naar een mooi en praktisch keukenontwerp. Daarbij heb je ruime keuze uit de diverse mogelijkheden die Bruynzeel Keukens biedt. Wist je bijvoorbeeld dat een groot deel van onze keukendeurtjes gelakt kan worden in maar liefst 1.950 kleuren? En dat we keuze hebben uit diverse materialen voor je aanrechtblad. Zo stel je al snel een keuken samen die helemaal past bij jou. We nemen graag alle mogelijkheden met je door, zodat je een goede vergelijking en de juiste keuzes kunt maken.  

Keukeninspiratie

Wat jouw stijl ook is, de keukenopstellingen in de winkel voorzien je van de nodige keukeninspiratie. Of je nu op zoek bent naar die warme houten keuken of een industriële zwarte keuken: we bieden een ruim aanbod aan kleuren, stijlen en opstellingen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een 3D keukenontwerp

Je bent van harte welkom om eens langs te komen bij ons in de winkel. Graag nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou aan de slag te gaan. Het is handig om vooraf een afspraak in te plannen, zodat je zeker weet dat er een aankoopadviseur beschikbaar is om uitgebreid met jouw keukenwensen aan de slag te gaan. Na je afspraak krijg je altijd een 3D ontwerp van jouw keuken en een transparante offerte met alle mogelijkheden en prijzen mee naar huis. Onze openingstijden vind je onderaan deze pagina. 

We zien je graag terug bij Bruynzeel Keukens 's Hertogenbosch

Ralph van den Berg en team 's Hertogenbosch

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.