Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 11:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Den Bosch

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Den Bosch

Welkom bij Bruynzeel Keukens Den Bosch, dé plek waar we graag op een ontspannen manier tot de ideale keuken voor jou komen. In onze recent vernieuwde winkel aan de Bossche Woonboulevard, gelegen aan de A2, bieden we jou een uitgebreid assortiment aan keukenopstellingen, kleuren en materialen. In onze 3D-ontwerpstudio komt jouw keukenontwerp op ware grootte tot leven. Kom vrijblijvend langs of laat je vooraf inspireren en vraag ons inspiratieboek aan.

Afspraak maken

Ontdek alle mogelijkheden bij Bruynzeel Keukens Den Bosch

We vinden het belangrijk om echt persoonlijk advies te geven. Hiervoor nemen we graag uitgebreid de tijd, zodat we jouw wensen en gewoontes in en om de keuken in kaart kunnen brengen. We denken verder dan alleen het ontwerp en adviseren je graag over kleur, ruimtelijke inrichting, licht en installatietechnieken. Zo stellen we de ideale keuken samen waar je elke dag met plezier in kookt en leeft.

Bourgondisch Brabantse sfeer in de winkel

Ons enthousiaste en ervaren team staat klaar om je te voorzien van uitgebreid keukenadvies. Dit altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers. Regelmatig wordt er uitgebreid gekookt in een van onze keukens en heb je de mogelijkheid om lekker iets mee te eten. Onze winkel op de gezellige Bossche Woonboulevard staat bekend om zijn gastvrijheid. We nemen je graag mee in de bourgondisch Brabantse sfeer van Bruynzeel Keukens Den Bosch. 

Nieuwe keuken

Bij Bruynzeel Keukens Den Bosch begrijpen we dat elke klant unieke keukenwensen heeft. Daarom laten we ook zoveel mogelijk uiteenlopende keukens zien in de winkel. Wat jouw stijl ook is, de keukenopstellingen in de winkel voorzien je van de nodige keukeninspiratie. Of je nu op zoek bent naar die warme houten keuken of een industriële zwarte keuken: we bieden een ruim aanbod aan kleuren, stijlen en opstellingen. Ook wanneer je niet meteen een gesprek wilt inplannen, ben je altijd van harte welkom voor een rondje inspiratie. 

Voordelen van Bruynzeel Keukens in Den Bosch

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens op de Bossche Woonboulevard kiezen? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet: 
- Goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de gezellige Bossche Woonboulevard
- Maar liefst 750 maan keukeninspiratie
- Gastvrij ontvangst door ons ervaren team aankoopadviseurs
- Op de digitale prijskaarten en de vrijblijvende offerte zie je precies wat je voor welk onderdeel van de keuken betaalt. Wel zo ontspannen kiezen!

Zo bezoek je Bruynzeel Keukens Den Bosch 

Onze keukenwinkel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. We ontvangen je graag met een warm welkom en helpen je met veel plezier bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. In het weekend is het vaak gezellig bedrijvig en op doordeweekse dagen kun je in alle rust inspiratie opdoen in onze winkel. 

Afspraak maken   

Direct aan de slag

Wil je alvast aan de slag met het ontwerpen van jouw ideale keuken? Download ons inspiratieboek vol met keukentrends, slimme tips en binnenkijkers. Of ga naar onze online ontwerpstudio en maak een moodboard of eigen keukenontwerp.

Inspiratieboek aanvragen  Online ontwerpstudio

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.