Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Almere

Welkom bij Bruynzeel Keukens Almere

In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D-ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst ons inspiratieboek. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Ons team van ervaren aankoopadviseurs in Almere staat graag voor je klaar. We denken met je mee in praktische oplossingen en denken daarbij verder dan alleen het ontwerp van de keuken. Wat dacht je van suggesties op het gebied van kleur, ruimtelijke inrichting, licht en installatietechnieken. Veel van onze klanten zijn daar zo tevreden mee dat ze bij een nieuwe woning terugkomen voor een nieuwe Bruynzeel keuken. En daar zijn we best trots op. 

Afspraak maken

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Almere

Aan Woonboulevard DoeMere in Almere Buiten vind je de winkel van Bruynzeel Keukens Almere. Je kunt altijd voor de deur parkeren. Denk daarbij wel aan het parkeerkaartje. Voor €2,10 parkeer je de hele dag. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Treinstation Almere Buiten is op vijf minuten loopafstand van onze vestiging in Almere.

Kom langs of maak een afspraak

Ons deskundige team van aankoopadviseurs staat voor je klaar. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We denken graag met je mee en maken kosteloos een 3D-keukenontwerp voor je dat volledig aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Ook ontvang je een transparante offerte met een overzicht van alle keukenonderdelen en prijzen, zodat je een weloverwogen besluit kan nemen. Natuurlijk ben je ook wanneer je geen afspraak hebt, van harte welkom in onze winkel in Almere. Loop gerust eens binnen voor een heerlijk kopje koffie of thee en geniet van alle keukeninspiratie die we je te bieden hebben. 

Samir en team Almere

Een keuken voor elk budget

Bij het ontwerpen van een keuken houden we rekening met al jouw wensen. We kijken daarbij naar je stijl, de beschikbare keukenruimte en het budget. Zo ontwerpen we een keuken die écht helemaal past bij jou. Daarbij laten we per onderdeel van de keuken zien wat het kost, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Een aanbetaling doen en onderhandelen is bij Bruynzeel Keukens niet nodig. 

De mogelijkheden zijn oneindig

We gaan geen uitdaging uit de weg, wat jouw keukenvraagstuk ook is. Door onze productie in eigen fabriek is er ook veel mogelijk. We hebben een ruime keuze in verschillende materialen en kleuren. Samen stellen we stap voor stap de keuken samen die helemaal bij jou past.    

Aan de slag met jouw keuken!

In onze winkel kun je zelf aan de slag met stalen van keukendeuren en keukenbladen, zo stel je jouw unieke combinatie samen. Maar ook wanneer je thuis op de bank keukeninspiratie wilt opdoen, kun je bij Bruynzeel Keukens terecht. Bekijk- en pin inspirerende beelden op jouw moodboard. Of ga nog een stapje verder en maak je eigen 3D-keukenontwerp in onze ontwerpstudio.

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.