preload

Bruynzeel Keukens Almere

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Kom langs of maak een afspraak

Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Almere

Aan Woonboulevard Doemere in Almere Buiten vind je de winkel van Bruynzeel Keukens Almere. Je parkeert de auto gratis voor de deur en ook treinstation Almere Buiten is op vijf minuten loopafstand van onze vestiging in Almere.

Bruynzeel Keukens: al meer dan 80 jaar maken wij keukens

Wat het meest opvalt bij het voorbijgaan van onze winkel? De oude Piet Zwart keuken uit 1938, die je bij de entree van de winkel kunt bewonderen. Dagelijks stappen bezoekers binnen, waarbij de herkenning groot is: ‘Oh zo’n keuken had mijn oma vroeger ook’. Die herkenning en gesprekken maken ons werk enorm leuk. Benieuwd naar de rijke geschiedenis van Bruynzeel Keukens? Je leest er hier meer over.

Al meer dan tachtig jaar gaan we samen met onze klanten op zoek naar de beste oplossingen voor hun keukenvraagstuk. Met de inspiratie en zienswijzen van vroeger, ontwerpen we vandaag de dag nog de meest stijlvolle en innovatieve keukens.

Een keuken voor elk budget

Bij het ontwerpen van een keuken houden we rekening met al jouw wensen. We kijken daarbij naar je stijl, de beschikbare keukenruimte en het budget. Zo ontwerpen we een keuken die écht helemaal past bij jou. Daarbij laten we per onderdeel van de keuken zien wat het kost, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Een aanbetaling doen en onderhandelen is bij Bruynzeel Keukens niet nodig.

De mogelijkheden zijn oneindig

We gaan geen uitdaging uit de weg, wat jouw keukenvraagstuk ook is. Door onze productie in eigen fabriek is er ook veel mogelijk. We hebben een ruime keuze in verschillende materialen en kleuren. Samen stellen we stap voor stap de keuken samen die helemaal bij jou past.    

Aan de slag met jouw keuken!

In onze winkel kun je zelf aan de slag met stalen van keukendeuren en keukenbladen, zo stel je jouw unieke combinatie samen. Maar ook wanneer je thuis op de bank keukeninspiratie wilt opdoen, kun je bij Bruynzeel Keukens terecht. Bekijk- en pin inspirerende beelden op jouw moodboard. Of ga nog een stapje verder en maak je eigen 3D keukenontwerp in onze ontwerpstudio.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Samen met een van onze aankoopadviseurs ga je aan de slag met jouw keuken. Hierbij kijken we naar al jouw wensen en denken we met je mee in functionele keukenoplossingen. Je krijgt bij je ontwerpafspraak altijd je 3D ontwerp en een overzichtelijke offerte mee naar huis. De openingstijden van Bruynzeel Keukens Almere vind je onderaan deze pagina.

Nanno Matto en team Almere

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

2e Kerstdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.