Bruynzeel Keukens Almere

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Al meer dan tachtig jaar gaan we samen met onze klanten op zoek naar de beste oplossingen voor hun keukenvraagstuk. Met de inspiratie en zienswijzen van vroeger, ontwerpen we vandaag de dag nog de meest stijlvolle en innovatieve keukens. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Almere

Aan Woonboulevard Doemere in Almere Buiten vind je de winkel van Bruynzeel Keukens Almere. Je parkeert de auto gratis voor de deur en ook treinstation Almere Buiten is op vijf minuten loopafstand van onze vestiging in Almere.

Kom langs of maak een afspraak

Ons deskundige team van aankoopadviseurs staat voor je klaar. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We denken graag met je mee en maken kosteloos een 3D keukenontwerp voor je dat volledig aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Ook ontvang je een transparante offerte met een overzicht van alle keukenonderdelen en prijzen, zodat je een weloverwogen besluit kan nemen. Natuurlijk ben je ook wanneer je geen afspraak hebt, van harte welkom in onze winkel in Alexandrium. Loop gerust eens binnen voor een heerlijk kopje koffie of thee en geniet van alle keukeninspiratie die we je te bieden hebben. 

Nanno Matto en team Almere

Afspraak maken

Een keuken voor elk budget

Bij het ontwerpen van een keuken houden we rekening met al jouw wensen. We kijken daarbij naar je stijl, de beschikbare keukenruimte en het budget. Zo ontwerpen we een keuken die écht helemaal past bij jou. Daarbij laten we per onderdeel van de keuken zien wat het kost, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Een aanbetaling doen en onderhandelen is bij Bruynzeel Keukens niet nodig.

De mogelijkheden zijn oneindig

We gaan geen uitdaging uit de weg, wat jouw keukenvraagstuk ook is. Door onze productie in eigen fabriek is er ook veel mogelijk. We hebben een ruime keuze in verschillende materialen en kleuren. Samen stellen we stap voor stap de keuken samen die helemaal bij jou past.    

Aan de slag met jouw keuken!

In onze winkel kun je zelf aan de slag met stalen van keukendeuren en keukenbladen, zo stel je jouw unieke combinatie samen. Maar ook wanneer je thuis op de bank keukeninspiratie wilt opdoen, kun je bij Bruynzeel Keukens terecht. Bekijk- en pin inspirerende beelden op jouw moodboard. Of ga nog een stapje verder en maak je eigen 3D keukenontwerp in onze ontwerpstudio.

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Vrijblijvend online advies   Inspiratieboek aanvragen

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

2e Kerstdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.