Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 15:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Middelburg

Welkom bij Bruynzeel Keukens Middelburg

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Bereikbaarheid

Onze keukenwinkel is gelegen aan de populaire woonboulevard ‘De Mortiere’ in Middelburg. Vanaf de A58 is de winkel gemakkelijk te bereiken en parkeren voor de deur van onze Bruynzeel winkel is gratis. 

Afspraak maken

Twee verdiepingen met keukeninspiratie

In onze winkel vind je maar liefst twee verdiepingen vol keukeninspiratie. We hebben een ruim aanbod aan keukenopstellingen die je kan bekijken en ervaren. Daarnaast adviseren onze ervaren aankoopadviseurs je graag over alle mogelijkheden die niet zichtbaar zijn in de winkel, maar Bruynzeel ook te bieden heeft. Ons ervaren team geeft al jarenlang keukenadvies. Dit doen we in Middelburg op een no-nonsense manier. Simpelweg omdat we altijd streven naar een keukenontwerp dat echt bij jou past. Stel daarom al je vragen en vertel ons meer over jouw keukenwensen. We zorgen ervoor dat we niets over het hoofd zien en stellen je vragen terug die bijdragen aan nog beter keukenontwerp. Heel graag tot ziens bij Bruynzeel Keukens in Middelburg,

David Landburg en team Middelburg 

Keukenadvies op maat

Bij Bruynzeel Keukens Middelburg is het mogelijk een keuken samen te stellen die helemaal past bij jou. Niet alleen heb je keuze uit verschillende stijlen, ook kijken we mee naar jouw leefsituatie. Ben je bijvoorbeeld links- of rechtshandig? Doe je eens per week boodschappen en heb je daarom veel opbergruimte nodig in de keuken? Of wil je juist een mooie open kast voor je servies? Hoe groot of klein jouw keukenruimte ook is: het is altijd mogelijk een keuken op maat voor je te ontwerpen. Daarbij kies je zelf de losse onderdelen van de keuken: de verschillende keukenkastjes, keukenapparatuur en materialen keukenblad.

Nieuwbouw projectkeukens

Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, kun je bij ons terecht voor jouw nieuwe keuken. Wanneer Bruynzeel Keukens als projectleverancier betrokken is, zijn wij vooraf op de hoogte van alle maatvoeringen in het nieuwe huis en ontwerpen we gemakkelijk een keuken op maat. Ook wanneer Bruynzeel niet de vaste projectleverancier van het nieuwbouwproject is, kun je bij ons terecht voor een nieuwe keuken. Geen nieuwbouwwoning, maar wel verhuis- of verbouwplannen? Wet heten je van harte welkom in onze winkel. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen we graag wat wij als keukenleverancier voor jou kunnen betekenen.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.