Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Bruynzeel Keukens Middelburg

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Middelburg

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door onze uitgebreide keukencollectie en laat je adviseren door onze ervaren aankoopadviseurs. Samen brengen we jouw keukenwensen op een ontspannen manier tot leven. Kun je niet wachten tot je bezoek aan onze winkel in Middelburg? Vraag dan alvast ons inspiratieboek vol keukeninspiratie, binnenkijkers en tips aan. 

Afspraak maken

Showroomkeukens Middelburg

Showroomkeukens zijn keukens die op maat gemaakt worden voor onze winkels. Eens in de zoveel tijd veranderen we de collectie in de winkel op basis van trends en nieuwe kleuren of materialen in het assortiment. De wat oudere showroomkeukens gaan dan in de uitverkoop. Ook in Middelburg zijn we bezig met de introductie van de nieuwe collectie voor 2024, vandaar dat er een aantal showroomkeukens tegen aantrekkelijke prijzen te koop staan. Bekijk deze keukens meteen online of kom langs in de winkel om ze in het echt te bekijken.

Showroomkeukens Middelburg bekijken

Alle mogelijkheden

Wij begrijpen dat de ideale keuken voor iedereen anders is. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd voor je om erachter te komen wat jouw voorkeuren zijn op het gebied van stijl, inrichting en gebruiksgemak. Of je nu kiest voor een groot kookeiland, luxe inbouwapparatuur van topkwaliteit, of specifieke opbergoplossingen om optimaal gebruik te maken van de ruimte, bij ons is vrijwel alles mogelijk. Onze ervaren adviseurs staan klaar in onze keukenwinkel in Middelburg om de ideale keuken voor jou samen te stellen. 

Onze winkel

Op de woonboulevard De Mortiere in Middelburg hebben we maar liefst twee verdiepingen aan keukeninspiratie. Maak met meer dan 500 stalen de ideale combinatie van keukendeuren, werkbladen en grepen als basis voor jouw nieuwe keuken. Deze basis gebruiken we om jouw keukenwensen te vertalen naar een keukenontwerp dat perfect past bij jou en jouw keukenruimte. We geloven in eerlijke prijzen en adviezen en we zorgen voor een ontspannen sfeer waarin je de ruimte krijgt om de juiste keuzes te maken. 

Nieuwe keuken kopen

Voldoet het keukenontwerp helemaal aan jouw wensen? Dan krijg je naast een uitwerking van dit ontwerp ook een transparante offerte mee naar huis. Daarin zie je precies wat je voor welk onderdeel van de nieuwe keuken betaalt. Onderhandelen is niet nodig, we bieden altijd direct de juiste prijs. Wel zo ontspannen kiezen! 

Voordelen van Bruynzeel Keukens Middelburg

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens Middelburg kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Gratis parkeren voor de deur.
  • Gelegen aan de populaire Zeeuwse woonboulvard De Mortiere.
  • Maar liefst twee verdiepingen aan keukeninspiratie. 
  • Altijd direct de juiste prijs.
  • Ontspannen kiezen met persoonlijk advies van onze ervaren aankoopadviseurs. 

Zo bezoek je onze keukenwinkel in Middelburg

Kom gerust langs in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. De woonboulevard is goed bereikbaar via de A58. Parkeren voor de deur is gratis. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw keukenwensen tot leven te brengen. Kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze winkel? Vraag dan het inspiratieboek aan en doe thuis op de bank alvast wat ideeën op. Tot snel!

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Tolvrije dagen Westerscheldetunnel

Elk jaar zijn er zes zaterdagen waarop de Westerscheldetunnel tolvrij is. Ligt deze tunnel op jouw route om bij onze winkel in Middelburg te komen? Dan kun je op deze dagen dus gratis door de tunnel rijden. De tolvrije dagen voor 2024 zijn: 
27 januari 2024
24 februari 2024
6 april 2024
7 september 2024
26 oktober 2024
30 november 2024

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.