preload

Bruynzeel Keukens Roosendaal

Onze winkels zijn, met extra getroffen maatregelen, open op afspraak. We houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus, de maatregelen binnen Bruynzeel Keukens en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Welkom bij de grootste Bruynzeel keukenwinkel van Zuid-Nederland

Op twaalfhonderd vierkante meter vind je maar liefst 49 keukenopstellingen in onze Bruynzeel winkel in Roosendaal. Je vindt hier dan ook genoeg keukeninspiratie. Of je nu op zoek bent naar een hoogglans witte keuken, een matzwarte keuken, een houten keuken of gekleurde keuken: we tonen ze je allemaal! En staat de keuken waar jij naar op zoek bent er net niet helemaal tussen? Dan helpen we je graag verder met een keukenontwerp op maat. 

Kom langs of maak een afspraak

Ondanks de grootte van onze winkel, is deze toch erg sfeervol. Je wordt altijd ontvangen met een lekkere kop koffie of thee en kinderen vermaken zich prima in onze kinderhoek, waar altijd wel iets lekkers voor ze klaar staat. Ons team van ervaren aankoopadviseurs neemt graag uitgebreid de tijd voor je. Niet alleen luisteren we naar jouw keukenwensen, we denken ook graag met je mee. Zo ontwerpen we een keuken op maat die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en beschikbare keukenruimte. 
Omdat het soms druk is in de winkel en we graag voor iedereen de tijd willen nemen, adviseren we om vooraf een afspraak te maken. Plan hier direct een afspraak voor een vrijblijvend ontwerpadvies in. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel als je vooraf geen afspraak hebt gemaakt. 

Een keuken van Nederlands fabricaat

Zodra we jouw keuken hebben ontworpen, krijg je van ons een transparante offerte mee naar huis. Zo kun je rustig een besluit nemen. Kies je ervoor een keuken te kopen bij Bruynzeel Keukens Roosendaal? Dan wordt jouw keuken op een steenworp afstand in onze eigen fabriek geproduceerd. In Bergen op Zoom produceren we onze eigen keukens. De mogelijkheden zijn daardoor ook nog eens enorm uitgebreid. In onze lakkerij is het mogelijk de keuken in maar liefst 1.950 kleuren te lakken. Ideaal, omdat iedereen anders is en andere wensen heeft op het gebied van keukens. Je vindt zo altijd een keuken die echt past bij jou. 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Roosendaal

Bruynzeel Keukens Roosendaal is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden van onze keukenwinkel onderaan deze pagina. Parkeren doe je gratis voor de deur.

Bob Waarts en team Roosendaal

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.