Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Amsterdam Westpoort

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Amsterdam Westpoort

Bruynzeel Keukens vind je op de Woonboulevard Westpoort in Amsterdam Westpoort. We waren één van de eerste winkels die opende in de regio Westpoort en ook vandaag de dag vind je onze winkel boordevol keukeninspiratie hier nog terug. Bovendien kun je bij Bruynzeel Keukens Amsterdam Westpoort gratis parkeren voor de deur. 

Wij ontwerpen keukens op maat

Laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen in onze winkel. We ontwerpen keukens passend bij elke stijl. Tijdens een gratis adviesgesprek met een van onze enthousiaste aankoopadviseurs ga je dieper in op jouw keukenwensen. Dit is een open gesprek waarbij al je wensen en ideeën besproken worden. Samen zetten we jouw wensen om in een keukenontwerp op maat. Daarbij zijn er al tal van mogelijkheden. Zo hebben we een ruime keuze in keukendeuren, aanrechtbladen en keukenapparatuur. In onze eigen fabriek in Bergen op Zoom  hebben we daarnaast de mogelijkheid om de keukendeuren in elke mogelijke kleur te lakken. Neem alvast een kijkje in onze uitgebreide collectie.  

Bruynzeel Keukens: ook voor jouw nieuwbouwproject

Het kan ook zijn dat je via een nieuwbouwproject een Bruynzeel keuken mag uitzoeken bij onze vestiging in Amsterdam Westpoort. We informeren je graag over alle mogelijkheden die je hebt bij het uitzoeken van een keuken voor je nieuwbouwhuis. Vaak doen we dit tijdens een speciaal georganiseerde informatieavond voor het betreffende nieuwbouwproject.   

Kom langs voor een vrijblijvende ontwerpafspraak

Wat jouw keukenwensen ook zijn, wij helpen en ontzorgen je graag op een verrassende manier. Via de link op deze pagina kun je direct een afspraak maken voor een vrijblijvend keukenadvies en 3D ontwerp. Of loop eens binnen om keukeninspiratie te doen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze openingstijden vind je onderaan deze pagina. 

Ronald Vring en team Amsterdam Westpoort

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.