Referenties

De keuken die werkt. Een passende keuken voor iedere doelgroep. 

Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander wat de behoeften van doelgroepen binnen projecten zijn. Toch kan niemand beter uitleggen hoe een samenwerking met Bruynzeel Keukens verloopt dan onze klanten zelf. Op deze pagina vind je een greep uit onze projecten op het gebied van huur- en koopwoningen. 

Filteren op segment: Filteren op segment
Delta Agrifood Business en Bruynzeel Keukens

Delta Agrifood Business en Bruynzeel Keukens

In het bruisende hart van ondernemend Bergen op Zoom staat het Delta Agrifood Business (DAB), een vooraanstaand innovatiecentrum dat de krachten bundelt van bedrijfsleven en onderwijs. Het DAB fungeert als een dynamische broedplaats waar kennis wordt vergaard en gedeeld op het gebied van Agrifood.

Homestudios

Homestudios

Een plaats waar je inspiratie op kan doen voor een nieuwe woning en waar je, na aankoop, je huis volledig in kan richten? Van badkamer tot meubels en van tegels tot uitbouw? Samen met BAM en andere partners opende Bruynzeel Keukens Homestudios.   

De Warehouse

De Warehouse

Era Contour en Bruynzeel Keukens werken al geruime tijd samen en hebben samen alle keuzemogelijkheden voor kopers van een nieuwbouwwoning op één centrale, inspirerende plek samengebracht: De Warehouse.

200 Bruynzeel keukens voor performance factory Enschede

200 Bruynzeel keukens voor performance factory Enschede

Trots om deel uit te maken van het toonaangevende project Performance Factory in Enschede. Hier zijn in opdracht van Domijn en in samenwerking met Goossen Te Pas Bouw door De Groot Vroomshop ruim 200 duurzame woningen in het centrum van Enschede gebouwd.

Samenwerking Bruynzeel Keukens en Aalberts

Samenwerking Bruynzeel Keukens en Aalberts

Aalberts werkt al enige tijd samen met Bruynzeel Keukens. De keuze voor Bruynzeel Keukens als projectleverancier, heeft een aantal redenen. Elroy Schallenberg van Aalberts vertelt “We hebben de keuze voor Bruynzeel Keukens gemaakt omdat ze de klanten zoveel mogelijk ontzorgen in het gehele keukentraject. Een groot pluspunt is daarnaast dat Bruynzeel Keukens jarenlange ervaring heeft op het gebied van functionele, duurzame en mooie projectkeukens”.

Bruynzeel keukens voor de Schermerhoek

Bruynzeel keukens voor de Schermerhoek

Samen met Team ERAflats verbetert Havensteder 504 sociale huurwoningen in de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel. Team Eraflats is een samenwerking tussen Era Contour en Smits Vastgoedzorg.

Bruynzeel keukens voor De Miller

Bruynzeel keukens voor De Miller

Voor het project De Miller in Maastricht hebben wij, in opdracht van Ballast Nedam Development en in samenwerking met Housing Heroes, in een prachtige modelwoning een complete keuken geplaatst. 

Bruynzeel keukens voor Binnenrijk de Riede

Bruynzeel keukens voor Binnenrijk de Riede

Voor een van de duurzaamste woonwijken van Nederland heeft Bruynzeel Keukens de keukens geleverd. Voor Binnenrijk de Riede hebben we verschillende keukens geleverd aan 36 woningen, variërend van appartementen tot eengezinswoningen.

Bruynzeel Miva keukens

Bruynzeel Miva keukens

In nauwe samenwerking met Pronk Ergo heeft Bruynzeel Keukens op Roompot Zeebad Breskens 3 woningen voorzien van Miva keukens, die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van functionaliteit en comfort. De Miva woningen zijn onderdeel van uitbreiding op het park Zeebad. De in totaal 157 woningen zijn ook allen voorzien van een Bruynzeel keuken.

Van Wijnen kiest opnieuw voor Bruynzeel Keukens

Van Wijnen kiest opnieuw voor Bruynzeel Keukens

Bij het Dirkzwager project in Schiedam worden 119 prachtige woningen gerealiseerd, waarvan de eerste 26 herenhuizen al met veel plezier bewoond worden. Van Wijnen heeft opnieuw voor Bruynzeel Keukens gekozen als partner voor dit project.

Bruynzeel keukens voor drijvende woningen

Bruynzeel keukens voor drijvende woningen

In de Nassauhaven, op de Kop van Feijenoord, drijven zeventien bijzondere, duurzame woningen. Project Havenlofts is de eerste (kleinschalige) drijvende straat van Rotterdam! Voor dit bijzondere project hebben de eigenaren van de drijvende woningen de keuken bij Bruynzeel Keukens gekocht.  Standaard is de woning uitgerust met een keuken voorzien van eiland en kastenwand. Bij het maken van een ontwerp kijken we vooraf goed naar de ruimte en de toekomstige bewoners.

Bruynzeel Keukens en Het Woonlab

Bruynzeel Keukens en Het Woonlab

Met Het Woonlab, een uniek one-stop-shopping concept, kunnen kopers op één locatie alle keuzes maken om hun woning in te richten. Ondersteund met professionele begeleiding, in een fysieke showroom. Door de samenwerking tussen Bruynzeel Keukens en Het Woonlab kunnen kopers zich direct laten inspireren door mooie en functionele keukenopstellingen. 

Bruynzeel keukens in smartwoningen Timpaan

Bruynzeel keukens in smartwoningen Timpaan

Timpaan en Bruynzeel Keukens kennen een langdurige samenwerking. Voor het smartwoningconcept, het betaalbare woningconcept van Timpaan, is ook gekozen voor Bruynzeel Keukens. De smartwoningen worden op meerdere locaties in Nederland geplaatst en de bewoners van deze woningen zijn welkom in een winkel van Bruynzeel Keukens in de buurt van het project. De bewoners kunnen in de winkel de keuken naar hun eigen smaak en wensen aanpassen.

Bruynzeel Keukens en Weboma

Bruynzeel Keukens en Weboma

Bruynzeel Keukens en Weboma werken al geruime tijd samen. Beide bedrijven delen niet alleen het kenmerk van oorsprong als familiebedrijf, maar ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot vele jaren geleden. 

Bruynzeel keukens voor Oekraïnedorp Mrija

Bruynzeel keukens voor Oekraïnedorp Mrija

In september is het Oekraïnedorp Mrija in Vlaardingen geopend. In de wijk zijn door De Meeuw, in samenwerking met Heijmans, 387 woningen, gerealiseerd. Bruynzeel Keukens en De Meeuw zijn al geruime tijd partner, dus de keuze om in deze flexwoningen keukens van Bruynzeel te plaatsen was een logische keuze.

Bruynzeel Keukens en Studio16 interiors

Bruynzeel Keukens en Studio16 interiors

Bruynzeel Keukens werkt al enige tijd samen met Studio16 interiors. Studio16 interiors is opgericht door interieurarchitect Githa Hogewoning. Deze interieurarchitect tilt een project naar een hoger niveau. Omdat zij vanuit de interieurarchitectuur in het totaalplaatje wil doordringen tot de kern, buigt zij zich over alle elementen waaraan vanuit het interieur behoefte is. 

Bruynzeel keukens voor Tuin van Noord

Bruynzeel keukens voor Tuin van Noord

De ‘Noordsingel’ is een uniek complex in de stad Rotterdam en in de geschiedenis van het gevangeniswezen in Nederland. In opdracht van HD is een aantrekkelijk leefgebied gecreëerd waar gewoond en gewerkt kan worden. In dit bijzondere project heeft Bruynzeel Keukens diverse keukens geleverd waarbij er door de nieuwe bewoners is gekozen voor zeer uiteenlopende opstellingen en kleuren. 

Bruynzeel Keukens en Era Contour

Bruynzeel Keukens en Era Contour

Little C, ontwikkeld en gebouwd door ERA Contour, in Rotterdam is een levendige en groene omgeving waarin wordt gewoond én gewerkt. In 2021 was de wijk de grote winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs. Zowel de jury- als de publieksprijs werden toegekend aan de vijftien karakteristieke gebouwen aan de Coolhaven. De combinatie van de allure van een metropool met een village vibe maakt de wijk uniek.

Bruynzeel keukens voor het Delfos Huis

Bruynzeel keukens voor het Delfos Huis

Bruynzeel Keukens heeft onlangs nieuwe keukens geleverd voor het Delfos Huis in Arnhem. Met trots ondersteunt Bruynzeel Keukens dit prachtige initiatief. Bruynzeel Keukens begrijpt het belang van een comfortabele en functionele leefomgeving, ook voor mensen die in een zorginstelling en/of begeleid wonen. 

Bruynzeel Keukens en team CASA

Bruynzeel Keukens en team CASA

De missie van Team CASA is om de energietransitie te versnellen door de juiste partners uit de academische en zakelijke wereld samen te brengen om te integreren en te innoveren in de bouwomgeving. Dit met als doel om een comfortabel, betaalbaar en duurzaam alternatief voor sociale huurwoningen te bouwen.

Bruynzeel Keukens en Starline Home

Bruynzeel Keukens en Starline Home

Bij Bruynzeel Keukens vinden we dat de keuken het kloppende hart van elk huis is. Daarom zijn we er trots op dat onze duurzame en functionele keukens worden geleverd aan de prefab woningen van Starline Home. Starline Home bouwt al sinds de jaren 70 duurzame en comfortabele prefab woningen. 

Bruynzeel keukens voor Finest of Ockenburg

Bruynzeel keukens voor Finest of Ockenburg

Voor de bijzondere locatie van het project Finest of Ockenburg heeft Bruynzeel de keukens geleverd.
Bij Bruynzeel Keukens geloven we sterk in het belang van duurzaamheid en streven we ernaar om milieuvriendelijke en energiezuinige keukenoplossingen te bieden die niet alleen het huis verrijken, maar ook onze planeet beschermen voor toekomstige generaties.

Bruynzeel pantry's voor project Schilperoortpark

Bruynzeel pantry's voor project Schilperoortpark

Bruynzeel Keukens heeft in opdracht van Waal voor het project Schilperoortpark in Leiden maar liefst 289 pantry’s geleverd om de studenten van alle kookgemakken te voorzien. Het Schilperoortpark-project, gelegen aan het Kolffpad in het Bio Science Park in Leiden, biedt een prachtige woonomgeving voor studenten.

Nieuwe Bruynzeel keuken voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Nieuwe Bruynzeel keuken voor het Ronald McDonald Kinderfonds

De keuken is het hart van het huishouden, maar wat als dat huishouden zich tijdelijk verplaatst omdat je kind ernstig ziek is? Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een thuis aan gezinnen om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind, broertje of zusje.

Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in Museumpark in Rotterdam. Bezoekers zien het resultaat van 173 jaar verzamelingen. Meer dan 151.000 verzamelde kunstwerken opgeslagen bij elkaar, gerangschikt en gestructureerd in veertien depotruimten met vijf klimaten. Naast de objecten zijn alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer en onderhoud van een collectie te zien.

Bruynzeel keukens voor Wonen in de Grendel

Bruynzeel keukens voor Wonen in de Grendel

Bruynzeel Keukens is trotse partner van het project ‘Wonen in de Grendel’. Dit unieke project, is een initiatief van Vink Bouw. Als reactie op de krappe woningmarkt ontwikkelde het bedrijf (samen met partners) Cube House, een woonconcept waarmee het zowel duurzame als betaalbare woningen kan realiseren. De Cube Houses kunnen op simpele wijze aan elkaar geschakeld worden. Op die manier bouwt Vink Bouw in rap tempo biobased starterswoningen, zoals in Nieuwkoop.

Project Woodstone

Project Woodstone

Bruynzeel Keukens is trotse partner van het project Woodstone in Heerhugowaard. Woodstone is het grootste houtbouwproject van Europa. En hét toonbeeld van duurzaam wonen.

Bruynzeel Keukens gaat volledig circulaire keukens leveren in Cartesius

Bruynzeel Keukens gaat volledig circulaire keukens leveren in Cartesius

Tijdens de BouwBeurs 2023 heeft Bruynzeel Keukens op donderdag 9 februari de overeenkomst getekend met Cartesius Utrecht, een gebiedsontwikkeling van MRP en Ballast Nedam Development, voor de implementatie van de volledig circulaire keuken.

Circulaire keukenvervanging in diverse wooncomplexen in Veenendaal

Circulaire keukenvervanging in diverse wooncomplexen in Veenendaal

Vanaf de tweede helft van 2022 tot en met het eerste kwartaal van 2023 worden er ca. 100 keukens vervangen voor nieuwe Bruynzeel keukens in diverse wooncomplexen in Veenendaal. In opdracht van Veenvesters hebben we samen met Hegeman Bouw Partners de circulaire keukenvervanging gerealiseerd.

Kwadrant te Maarssen: 260 studentenwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken

Kwadrant te Maarssen: 260 studentenwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken

Kwadrant te Maarssen, een groots project waarbij het voormalig Fuijitsu kantoor getransformeerd is naar huisvesting voor 260 studenten, door We-Do-Projects en Dura Vermeer. Iedere studentenstudio is voorzien van een fraaie Bruynzeel keuken. Het grootse project in Maarssen is 1 augustus jl. opgeleverd, waardoor de studenten vóór de start van het nieuwe schooljaar hun studio konden betrekken.

Van oud naar nieuw: 150 nieuwe keukens voor Roompot park Soeten Haert

Van oud naar nieuw: 150 nieuwe keukens voor Roompot park Soeten Haert

Aan het Noordzeestrand gelegen Roompot park Soeten Haert in Renesse zijn onlangs 150 oude keukens vervangen voor nieuwe. Dit proces is volledig circulair. Dat wil zeggen dat de oude onderdelen worden gesorteerd, vermalen en vervolgens worden gebruikt als grondstof voor nieuwe keukens.

Rode Dorp: 172 Bruynzeel keukens in vernieuwde eengezinswoningen

Rode Dorp: 172 Bruynzeel keukens in vernieuwde eengezinswoningen

Woonforte heeft de eerste eengezinswoningen opgeleverd van het project Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. In totaal worden er 172 woningen deels gesloopt en opnieuw opgebouwd door TBI-onderneming ERA Contour, waarbij wij de huurwoningen voorzien van een Bruyzeel keuken. 

Patrimonium Woonservice: sloop en renovatie zo veel mogelijk circulair

Patrimonium Woonservice: sloop en renovatie zo veel mogelijk circulair

Een van de speerpunten van Bruynzeel Keukens is het verschil maken op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Een Bruynzeel keuken in een wel heel bijzondere woning

Een Bruynzeel keuken in een wel heel bijzondere woning

Op 30 april 2021 was het zover: de officiële overdracht voor project Milestone. Een bijzondere, volledig 3D geprinte, woning in Eindhoven. 

Bruynzeel Keukens en Bot Bouw

Bruynzeel Keukens en Bot Bouw

Sinds 2015 werkt Bot Bouw samen met Bruynzeel Keukens als projectleverancier. Begin 2021 leverden zij de Poeldijkstraat in Amsterdam op. 

GoedeStede en Bruynzeel Keukens

GoedeStede en Bruynzeel Keukens

Al veertig jaar is Woningstichting GoedeStede actief in Almere. Inmiddels beheert de woningstichting ruim 8500 huurwoningen in Almere.

Landal GreenParks en Bruynzeel Keukens

Landal GreenParks en Bruynzeel Keukens

 Landal GreenParks heeft letterlijk en figuurlijk een duurzame samenwerking met Bruynzeel Keukens.

KBM Onderhoud: ambassadeurs van de keukenconfigurator

KBM Onderhoud: ambassadeurs van de keukenconfigurator

Sinds KBM startte met het gebruik van de keukenconfigurator, willen zij niet meer zonder.

Bruynzeel en Zayaz: een jarenlange samenwerking

Bruynzeel en Zayaz: een jarenlange samenwerking

Een van de speerpunten van Bruynzeel Keukens is het verschil maken op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Woningbedrijf Velsen

Woningbedrijf Velsen

Woningbedrijf Velsen is met ruim 7000 woningen de grootste verhuurder in de omgeving IJmuiden.

Ontwikkelen met aandacht: Timpaan & Bruynzeel Keukens

Ontwikkelen met aandacht: Timpaan & Bruynzeel Keukens

‘’Oprechte aandacht voor de samenleving, de eindgebruiker, onze klant, onze partners en de omgeving waarin we werken.

Het TD gebouw

Het TD gebouw

Het TD gebouw: een oud en iconisch gebouw dat jarenlang diende als onderkomen voor de Technische Dienst van de gemeente Eindhoven. Daarna stond het pand een tijd lang leeg….

Pionieren op het gebied van duurzaamheid: Mitros doet het!

Pionieren op het gebied van duurzaamheid: Mitros doet het!

Met ruim 28.000 woningen in de steden Utrecht en Nieuwegein is Mitros de grootste woningcorporatie in de regio. 

Portaal en Bruynzeel Keukens: samen duurzame ambities nastreven

Portaal en Bruynzeel Keukens: samen duurzame ambities nastreven

Woningcorporatie Portaal werkt aan goed en betaalbaar wonen en biedt onderdak aan ruim 50.000 huishoudens in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden. 

Van Wijnen Regio West

Van Wijnen Regio West

Het samen beter maken voor de klant. Dat is een van de redenen waarom de tak projectontwikkeling van Van Wijnen de samenwerking met Bruynzeel Keukens aan ging. En dat werkt tot op de dag van vandaag heel goed.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?